Skoči na vsebino

Zbiljski kofetkarji

Priporočene objave

Objavljeno

aja sj res.. ej mitofreak.. d kdaj ti pozdravlaš mopediste? :whistle:

Objavljeno
aja sj res.. ej mitofreak.. d kdaj ti pozdravlaš mopediste? :whistle:

lol od tkrt k nvm kwa je... 50 al vec :>>

Objavljeno
lol od tkrt k nvm kwa je... 50 al vec :>>

haha.. dons sta šla 2 nasprot.. en pr vojašnc :D pa si pozdravu, pa en na križišu pr mercatorju.. isto mopedist :D

al pa če si pr tadrugmu mislu da je Yamaha R125 :D hehe :evilgrin:

Objavljeno
haha.. dons sta šla 2 nasprot.. en pr vojašnc :D pa si pozdravu, pa en na križišu pr mercatorju.. isto mopedist :D

al pa če si pr tadrugmu mislu da je Yamaha R125 :D hehe :evilgrin:

hahah :>

Objavljeno

na bledu pa mislm da mene ne bo :) gremo na morej za par dni... velika žurka pred začetkam faxa :whistle: pa s solkana se grem vržt

Objavljeno
na bledu pa mislm da mene ne bo :) gremo na morej za par dni... velika žurka pred začetkam faxa :whistle: pa s solkana se grem vržt

u tm je zakon :> ce ces ti lahko posodm kartico za 10% popusta

Objavljeno

hm... a nč imena gor ne piše. sej za skok mam itak darilni bon k sm ga za Bday dobu sam bi su isti dan se na canyoning :whistle:

Objavljeno
hm... a nč imena gor ne piše. sej za skok mam itak darilni bon k sm ga za Bday dobu sam bi su isti dan se na canyoning :whistle:

ne nc ne pise..aha no ce mas bon pol ni panike :P

Objavljeno

prasci :D

Objavljeno
prasci :D

mat prasc ampak un ta črn.

talepig.jpg

Objavljeno
mat prasc ampak un ta črn.

to pa še jst ne bi mev za klobase

Objavljeno

wtf :D freaky žvau :D

Objavljeno
taka jebacka :P

ampak ni po mojmu okusu.. preveč kosmata :D

Objavljeno
Alo... a greste pol u luisa?

Jaz bi rabu dva blinkerja za mojga k sem jih polomu...

Dejte sporočit na PM.

yap, se bom js zafurou v louisa.. tko da ni panike :) sam povej kašne hočš, pa ti jih prpelemo :P

sam nevem kdaj točn bi se šlo.. drug tedn mybi, al pa tedn kasnej (pač k me pokličejo po tel. da so dobil tist kar hočem :whistle: ) :)

Objavljeno
yap, se bom js zafurou v louisa.. tko da ni panike :) sam povej kašne hočš, pa ti jih prpelemo :P

sam nevem kdaj točn bi se šlo.. drug tedn mybi, al pa tedn kasnej (pač k me pokličejo po tel. da so dobil tist kar hočem :whistle: ) :)

Haha, a pa jh boš kej zastopu k bojo po nemšk šprehal :whistle: :whistle: (bi blo bl pametno da bi ti mejl napisal, pa sam --> translate.google.com pa si zmagov :P )

Objavljeno
Haha, a pa jh boš kej zastopu k bojo po nemšk šprehal :whistle: :whistle: (bi blo bl pametno da bi ti mejl napisal, pa sam --> translate.google.com pa si zmagov :P )

mu bom reku "english please" :D

Objavljeno
kk smo rekl?

ej ja tk ste rekl k sm vs prašala ;)

Objavljeno
ej ja tk ste rekl k sm vs prašala ;)

Kk?

Objavljeno
Kk?

tut js nevem :)

Objavljeno

torej pol dons gremo ?

Objavljeno
Kk?

jah prašala sm vs če spadam v vš tim...pa ste rekl da spadam..matr sj niste blond(no fingi je izjema) :D teb je oproščeno... B)

Objavljeno
torej pol dons gremo ?

hahaha. like.. kam? :D

Objavljeno
lol zbile :>

boste tm dons, KDAJ???? :unsure:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!