Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Baky žal te moram mal razočarat, tut Pirelli dober dela na Grobniku, v četrtek je Skubic naredu že po nekaj krogih čas 1.34.

Vseen hvala za čestitke!!!

:naughty:

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

A kdo kej ve se mend nekej govori, da so neki novi šleperji na slovenski sceni....menda ogromne zadeve šotori zraven bi baje rabli gradbeno preden jih postavjo!?!???

Mi je reku prjatu k je vidu, da grejo vsi slovenci s svojimi motorji noter.

Objavljeno

Ja inotherm team ma po novem velik šleper z še večjim šotorom spredaj. So se prpelal lih v sredo okol polnoči in me zbudil :whistle: . Slikce bo pa vrjetno salsa kej prlimal.

Objavljeno (popravljeno)

Ja ornk vetrovno je tuki že dva dni...slikce pa tut so nove:

1.

post-1102-1213386955_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil salsa
Objavljeno

Drugače je bil pa danes Skubicev dan, je v 600 Supersport šel 1.31.5 in v 1000 Superstock 1.31.7.

post-1102-1213387173_thumb.jpg

Objavljeno

Pa še šleper od zunaj:

post-1102-1213387692_thumb.jpg

Objavljeno
Ja ornk vetrovno je tuki že dva dni...slikce pa tut so nove:

1.

Kaj mate to eno zweitakt petardo?

Objavljeno

Ja hudo no,škoda ker ne morem pridet jutr na dirke,navijal bomo vseen,ti Salsa pa obveščaj kako laufa! :OK:

Objavljeno
Kaj mate to eno zweitakt petardo?

mislim da je TZ250, nisem pa čisto siguren

Objavljeno
Drugače je bil pa danes Skubicev dan, je v 600 Supersport šel 1.31.5 in v 1000 Superstock 1.31.7.

A tistale bjondina je pa tamlada Pintarjeva?

Objavljeno

Res je blo danes napet na Grobniku, sploh v razredu 600 kjer je skubic dobil zmago v zadnjih 200 metrih. Bravo inotherm.

Objavljeno
Res je blo danes napet na Grobniku, sploh v razredu 600 kjer je skubic dobil zmago v zadnjih 200 metrih. Bravo inotherm.

Da te malenkost popravim, zmagal je Pintar :worship: , Skubic je na žalost odstopil :glare:, je bil pa zato odličen tretji v Stock 1000 :OK: Odličen vikend za Inotherm ekipo :rolleyes:

Objavljeno

Ja, težek vikend je za nami, vendar z odličnim rezultatom Pintarja, ki je premagal vso evropsko konkurenco v razredu 600 Supersport.

Slik je ogromno, potrudil se je MX Peter, jih prilepim.

Tista raketa je Honda 250 - Dovizioso replica

Objavljeno
Ja, težek vikend je za nami, vendar z odličnim rezultatom Pintarja, ki je premagal vso evropsko konkurenco v razredu 600 Supersport.

Slik je ogromno, potrudil se je MX Peter, jih prilepim.

Tista raketa je Honda 250 - Dovizioso replica

Zmaga je zmaga. bravo Pintar. Kje pa je bil Bertec? a ni vozil?

Objavljeno

Bert je padel na warm up-u in ni vozil dirke, motor je bil preveč poškodovan.

Objavljeno
Da te malenkost popravim, zmagal je Pintar :worship: , Skubic je na žalost odstopil :glare:, je bil pa zato odličen tretji v Stock 1000 :OK: Odličen vikend za Inotherm ekipo :rolleyes:

Tako je to Loris,če si delaš norca iz drugih,Boško svaka ti čast.............

Objavljeno
Tako je to Loris,če si delaš norca iz drugih,Boško svaka ti čast.............

... si ti tudi videl? He, he jaz nisem mogel verjeti svojim očem. Pa tudi cela tribuna Hrvatov. Ko je Pintar pripeljal čez črto, so se slišali samo trije glasovi navdušenja :whistle:

Objavljeno
... si ti tudi videl? He, he jaz nisem mogel verjeti svojim očem. Pa tudi cela tribuna Hrvatov. Ko je Pintar pripeljal čez črto, so se slišali samo trije glasovi navdušenja :whistle:

Kaj se je sploh zgodilo?

Objavljeno
Svaka čast celotni ekipi :worship:

Ćestitam komplet inoterm racing teamu da so takohitri na Pirelliju :worship: :worship: :worship:

Objavljeno

Tako je fanta sta res pokazala iz kakšnega testa sta ;) Pintar -> The Man :hooray: .....Skuba -> Mr Cool Man B)

Pa še par fotk iz moje strani :photo: :

Šenk

senk-copy.jpg

Skuba

skuba-copy.jpg

Pintar v družbi

pintar-copy.jpg

In za konec, kar sem uspel ujet,...padec Camleka

camlek-copy.jpg

Objavljeno

Na koncu se je res toliko dagajalo da ne vem sploh kok je Pintar zmagal, ampak toliko bolje za vse. Če je kdo videl kaj se je zgodil nej prosim pove, ker sem sam stal na zagrebškem pa sem sam slišal razočaranje komentatorja. Evo še moje slikce: http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=1246

Objavljeno (popravljeno)

Mi smo bili na tribuni tako, da nismo videli kaj točno se je zgodilo...

Baje pa je Valjan spustil gas že u zagrebškem in mahal publiki...ker je bila pač tam hrt televizija je hotel izpadit kot ful frajer in je želel po zadnjem skozi ciljno...v tem pa je Boštjan prehitel Rousa in ga dohitel...

in ga tudi prehitel...Loris sploh ni vedel kaj ga je doletelo... :rolleyes:

Torej naj bo Valjanu in vsem Hravtom, ki so bili pametni na tribuni v poduk...NAJPREJ KONČAJ DIRKO IN SE POTEM DELAJ FRAJERJA...to pa je seveda samo moje skromno mnenje....

Popravljeno . Popravil urška
Objavljeno

Osebno sem stal v Zagrebškem ovinku, vendar sem se proti koncu prestavil na ravnino pred ovinkom, na začetku dirke sem pa stal na koncu ovinka in se je že na korgu za ogrevanje valjan neki po zadnem vozu pa pozdravlo navijače ki so bli gor na skalah, tak da je čist možno da je nakonc tud kej takšnega počel pa se mu ni izšlo. Zanima me, kdo je bil dirkač ki je zasedel pole position v 600, pa kir je bil na konc, tretji?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!