salsa Objavljeno Maj 14, 2008 Opozori Objavljeno Maj 14, 2008 Baky žal te moram mal razočarat, tut Pirelli dober dela na Grobniku, v četrtek je Skubic naredu že po nekaj krogih čas 1.34. Vseen hvala za čestitke!!! :naughty:
yamaha72 Objavljeno Junij 12, 2008 Opozori Objavljeno Junij 12, 2008 A kdo kej ve se mend nekej govori, da so neki novi šleperji na slovenski sceni....menda ogromne zadeve šotori zraven bi baje rabli gradbeno preden jih postavjo!?!??? Mi je reku prjatu k je vidu, da grejo vsi slovenci s svojimi motorji noter.
gapi Objavljeno Junij 13, 2008 Opozori Objavljeno Junij 13, 2008 Ja inotherm team ma po novem velik šleper z še večjim šotorom spredaj. So se prpelal lih v sredo okol polnoči in me zbudil :whistle: . Slikce bo pa vrjetno salsa kej prlimal.
salsa Objavljeno Junij 13, 2008 Opozori Objavljeno Junij 13, 2008 (popravljeno) Ja ornk vetrovno je tuki že dva dni...slikce pa tut so nove: 1. Popravljeno Junij 13, 2008. Popravil salsa
salsa Objavljeno Junij 13, 2008 Opozori Objavljeno Junij 13, 2008 Drugače je bil pa danes Skubicev dan, je v 600 Supersport šel 1.31.5 in v 1000 Superstock 1.31.7.
Čamac Objavljeno Junij 13, 2008 Opozori Objavljeno Junij 13, 2008 Ja ornk vetrovno je tuki že dva dni...slikce pa tut so nove:1. Kaj mate to eno zweitakt petardo?
billy Objavljeno Junij 14, 2008 Opozori Objavljeno Junij 14, 2008 Ja hudo no,škoda ker ne morem pridet jutr na dirke,navijal bomo vseen,ti Salsa pa obveščaj kako laufa! :OK:
P182 Objavljeno Junij 14, 2008 Opozori Objavljeno Junij 14, 2008 Kaj mate to eno zweitakt petardo? mislim da je TZ250, nisem pa čisto siguren
Jure007 Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 Drugače je bil pa danes Skubicev dan, je v 600 Supersport šel 1.31.5 in v 1000 Superstock 1.31.7. A tistale bjondina je pa tamlada Pintarjeva?
FazerMan Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 Res je blo danes napet na Grobniku, sploh v razredu 600 kjer je skubic dobil zmago v zadnjih 200 metrih. Bravo inotherm.
MX_Peter Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 Res je blo danes napet na Grobniku, sploh v razredu 600 kjer je skubic dobil zmago v zadnjih 200 metrih. Bravo inotherm. Da te malenkost popravim, zmagal je Pintar :worship: , Skubic je na žalost odstopil :glare:, je bil pa zato odličen tretji v Stock 1000 :OK: Odličen vikend za Inotherm ekipo :rolleyes:
salsa Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 Ja, težek vikend je za nami, vendar z odličnim rezultatom Pintarja, ki je premagal vso evropsko konkurenco v razredu 600 Supersport. Slik je ogromno, potrudil se je MX Peter, jih prilepim. Tista raketa je Honda 250 - Dovizioso replica
Cartman Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 Ja, težek vikend je za nami, vendar z odličnim rezultatom Pintarja, ki je premagal vso evropsko konkurenco v razredu 600 Supersport.Slik je ogromno, potrudil se je MX Peter, jih prilepim. Tista raketa je Honda 250 - Dovizioso replica Zmaga je zmaga. bravo Pintar. Kje pa je bil Bertec? a ni vozil?
salsa Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 Bert je padel na warm up-u in ni vozil dirke, motor je bil preveč poškodovan.
600rrc Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 Da te malenkost popravim, zmagal je Pintar :worship: , Skubic je na žalost odstopil :glare:, je bil pa zato odličen tretji v Stock 1000 :OK: Odličen vikend za Inotherm ekipo :rolleyes: Tako je to Loris,če si delaš norca iz drugih,Boško svaka ti čast.............
fp4492 Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 Tako je to Loris,če si delaš norca iz drugih,Boško svaka ti čast............. ... si ti tudi videl? He, he jaz nisem mogel verjeti svojim očem. Pa tudi cela tribuna Hrvatov. Ko je Pintar pripeljal čez črto, so se slišali samo trije glasovi navdušenja :whistle:
moto_freak Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 ... si ti tudi videl? He, he jaz nisem mogel verjeti svojim očem. Pa tudi cela tribuna Hrvatov. Ko je Pintar pripeljal čez črto, so se slišali samo trije glasovi navdušenja :whistle: Kaj se je sploh zgodilo?
Baky23 Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 Svaka čast celotni ekipi :worship: Ćestitam komplet inoterm racing teamu da so takohitri na Pirelliju :worship: :worship: :worship:
MX_Peter Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 Tako je fanta sta res pokazala iz kakšnega testa sta ;) Pintar -> The Man :hooray: .....Skuba -> Mr Cool Man B) Pa še par fotk iz moje strani :photo: : Šenk Skuba Pintar v družbi In za konec, kar sem uspel ujet,...padec Camleka
FazerMan Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 Na koncu se je res toliko dagajalo da ne vem sploh kok je Pintar zmagal, ampak toliko bolje za vse. Če je kdo videl kaj se je zgodil nej prosim pove, ker sem sam stal na zagrebškem pa sem sam slišal razočaranje komentatorja. Evo še moje slikce: http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=1246
urška Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 (popravljeno) Mi smo bili na tribuni tako, da nismo videli kaj točno se je zgodilo... Baje pa je Valjan spustil gas že u zagrebškem in mahal publiki...ker je bila pač tam hrt televizija je hotel izpadit kot ful frajer in je želel po zadnjem skozi ciljno...v tem pa je Boštjan prehitel Rousa in ga dohitel... in ga tudi prehitel...Loris sploh ni vedel kaj ga je doletelo... :rolleyes: Torej naj bo Valjanu in vsem Hravtom, ki so bili pametni na tribuni v poduk...NAJPREJ KONČAJ DIRKO IN SE POTEM DELAJ FRAJERJA...to pa je seveda samo moje skromno mnenje.... Popravljeno Junij 16, 2008. Popravil urška
FazerMan Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 Osebno sem stal v Zagrebškem ovinku, vendar sem se proti koncu prestavil na ravnino pred ovinkom, na začetku dirke sem pa stal na koncu ovinka in se je že na korgu za ogrevanje valjan neki po zadnem vozu pa pozdravlo navijače ki so bli gor na skalah, tak da je čist možno da je nakonc tud kej takšnega počel pa se mu ni izšlo. Zanima me, kdo je bil dirkač ki je zasedel pole position v 600, pa kir je bil na konc, tretji?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se