Skoči na vsebino

Brioni

ton

Priporočene objave

Skupaj z boljšo polovico bi si rada ogledala Brione. Zanima me ali je že kdo "izletnikoval" tam (zaželjeno čim več informacij), kje kupiti karto za ladjo, ali je možen idividualen ogled ali samo z vodičem...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Geš v mesto Fažana (par km pred Pulo) na glavnem pomolu si izbereš eno od par ladjic ki peljejo gor....

Popravljeno . Popravil shark357
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ogled je možen z vodičem, samostojno, peš, s kolesom, z elektromobilom in cadilacom eldorado (cena okoli 1000hrk/ura).

Otok je "majhen", zelo lep, miren, s polno divjih živali.

Priporočam ogled z vodičem (z vlakcem) da vidiš ta glavne stvari in kraje in nato še sprehod po otoku.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hm, sem dobil odgovor iz njihove agencije, da je ogled le z vodičem, potrebna predhodna rezervacija in da so dnevno 4 termini ogledov. Ne vem zakaj potem vozijo ladijce na otok skoraj vsako uro. :blink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne vem zakaj potem vozijo ladijce na otok skoraj vsako uro. :blink:

da lahko izbereš katera ura je tebi primerna in da nisi časovno napet na tiste 4 oglede ampak še imaš čas za kako kopanje, pijačko, jebačko ... vse to v nacionalnem parku ! :whistle:

na delu otoka ki je še zaprt za javnost je še HV !

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če je pa tako, potem pa ni problema. Mi bolj leži samostojno pohajanje po otoku in si pogledam kar meni paše. In kopanje v nacionalnem parku... :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če je pa tako, potem pa ni problema. Mi bolj leži samostojno pohajanje po otoku in si pogledam kar meni paše. In kopanje v nacionalnem parku... :naughty:

Kar dej, boš ostal brez jajc

HVpress

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hm, sem dobil odgovor iz njihove agencije, da je ogled le z vodičem, potrebna predhodna rezervacija in da so dnevno 4 termini ogledov. Ne vem zakaj potem vozijo ladijce na otok skoraj vsako uro. :blink:

agencija ima 4 termine in ker bi radi zaslužili so ti povedali le za te tri termine

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kar dej, boš ostal brez jajc

HVpress

:blink: :blink: :blink: Hmmm, kaj naj to pomeni??

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 5 let pozneje...

Konec junija imamo v planu z kolegi eno turo, kjer bi bil tudi vključen ogled Brijonov. Ima kdo kaj informacij, glede vstopnine, vodič(da ali ne), kje lahko pustimo motorje. Na uradni strani je glede tega bore malo podatkov. :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V Fažani ob pomolu parkirate, v coni kjer ni avtomobilov, samo pešadije, imajo parkirplace za motorje, potem se vkrcate na ladjo in se pelete na Brijone...karte dobis na pomolu

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!