ton Objavljeno Julij 18, 2007 Deli Objavljeno Julij 18, 2007 Skupaj z boljšo polovico bi si rada ogledala Brione. Zanima me ali je že kdo "izletnikoval" tam (zaželjeno čim več informacij), kje kupiti karto za ladjo, ali je možen idividualen ogled ali samo z vodičem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shark357 Objavljeno Julij 18, 2007 Deli Objavljeno Julij 18, 2007 (popravljeno) Geš v mesto Fažana (par km pred Pulo) na glavnem pomolu si izbereš eno od par ladjic ki peljejo gor.... Popravljeno Julij 18, 2007. Popravil shark357 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ftp Objavljeno Julij 18, 2007 Deli Objavljeno Julij 18, 2007 ladje za ogled Brionov vozijo iz Fažane in iz Pule Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ftp Objavljeno Julij 18, 2007 Deli Objavljeno Julij 18, 2007 Ogled je možen z vodičem, samostojno, peš, s kolesom, z elektromobilom in cadilacom eldorado (cena okoli 1000hrk/ura). Otok je "majhen", zelo lep, miren, s polno divjih živali. Priporočam ogled z vodičem (z vlakcem) da vidiš ta glavne stvari in kraje in nato še sprehod po otoku. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno Julij 19, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 19, 2007 Hm, sem dobil odgovor iz njihove agencije, da je ogled le z vodičem, potrebna predhodna rezervacija in da so dnevno 4 termini ogledov. Ne vem zakaj potem vozijo ladijce na otok skoraj vsako uro. :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Julij 19, 2007 Deli Objavljeno Julij 19, 2007 Ne vem zakaj potem vozijo ladijce na otok skoraj vsako uro. :blink: da lahko izbereš katera ura je tebi primerna in da nisi časovno napet na tiste 4 oglede ampak še imaš čas za kako kopanje, pijačko, jebačko ... vse to v nacionalnem parku ! :whistle: na delu otoka ki je še zaprt za javnost je še HV ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno Julij 19, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 19, 2007 Če je pa tako, potem pa ni problema. Mi bolj leži samostojno pohajanje po otoku in si pogledam kar meni paše. In kopanje v nacionalnem parku... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 20, 2007 Deli Objavljeno Julij 20, 2007 Če je pa tako, potem pa ni problema. Mi bolj leži samostojno pohajanje po otoku in si pogledam kar meni paše. In kopanje v nacionalnem parku... :naughty: Kar dej, boš ostal brez jajc HVpress Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Julij 20, 2007 Deli Objavljeno Julij 20, 2007 Hm, sem dobil odgovor iz njihove agencije, da je ogled le z vodičem, potrebna predhodna rezervacija in da so dnevno 4 termini ogledov. Ne vem zakaj potem vozijo ladijce na otok skoraj vsako uro. :blink: agencija ima 4 termine in ker bi radi zaslužili so ti povedali le za te tri termine Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno Julij 20, 2007 Avtor Deli Objavljeno Julij 20, 2007 Kar dej, boš ostal brez jajcHVpress :blink: :blink: :blink: Hmmm, kaj naj to pomeni?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
honda2000 Objavljeno Maj 16, 2013 Deli Objavljeno Maj 16, 2013 Konec junija imamo v planu z kolegi eno turo, kjer bi bil tudi vključen ogled Brijonov. Ima kdo kaj informacij, glede vstopnine, vodič(da ali ne), kje lahko pustimo motorje. Na uradni strani je glede tega bore malo podatkov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno Maj 16, 2013 Deli Objavljeno Maj 16, 2013 V Fažani ob pomolu parkirate, v coni kjer ni avtomobilov, samo pešadije, imajo parkirplace za motorje, potem se vkrcate na ladjo in se pelete na Brijone...karte dobis na pomolu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se