greenninja Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 Baje, da letos ne bo požara.. :OK:
kađiva Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 (popravljeno) ker bom glih takrat tm na morju pridem v petek tja...v soboto pa pol v Izolo :rolleyes: :010 :010 se pa spomnim ja da je blo tm na desni neki požgan, ko sem jz pršu na dopust v Premanturo :krneki: Popravljeno Julij 19, 2007. Popravil kađiva
PETARDA46 Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 (popravljeno) Biu lani... beguniu pred požarom :kva2: ... a na koncu se je vse srečno izteklo... :worship: Letos upam da mi uspe pridit :kva2: :kva2: in ob enem upam da ne bo poplav :lol: Popravljeno Julij 19, 2007. Popravil Falcon46
kađiva Objavljeno Avgust 5, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2007 bil v petek,... kr v redu :) sam mal premal folka je blo...no ja petek je bil...kr pričakovano je bla pa huda muzka...švicarski heavy metalci Gonoreas so ogrel maloštevilno publiko,...nadaljeval so pa More Less , s pevcem , ki je član al še clo predsednik MK Templars , zlo dobr vokal :worship: bla sva pa edina Slovenca tam v petek :whistle: še tri slikce...Gonoreas v akciji in pa neki za ljubitelje japonske dvotaktne klasike,...redko videni Suzuki RG 500 :)
DivjaSvinja Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 Ja bil dol... in tale bejba v tem bendu je kr dobr igrala na kitarco...;) Če že na kitaro tkole igra kwa pol šele na kaj druzga... ok pustmo sanje;) Drgač pa vredo zborček :OK:
DivjaSvinja Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 Em no ja... jst sme bil dol v soboto in je bil isti bend oba dni... sem bil pa edini klubovc iz slovenije v soboto. Vido pa še ene 2slovenca in enga rdečka twingota lj registracija ;) Ja pa res no folka pa ni blo glih tolk velik... pomojem so se ustrašel da nebi letos spet komu za petami gorel...
Žarko G. Objavljeno Avgust 20, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2007 Em no ja... jst sme bil dol v soboto in je bil isti bend oba dni... sem bil pa edini klubovc iz slovenije v soboto. Vido pa še ene 2slovenca in enga rdečka twingota lj registracija ;) Ja pa res no folka pa ni blo glih tolk velik... pomojem so se ustrašel da nebi letos spet komu za petami gorel... dva slovenca?? a sta bla čudna-ker pol sm to bil jst par slikc:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se