Skoči na vsebino

Vožnja sopotnika

Priporočene objave

Objavljeno

Poznam primer ko je sopotnik voznika in sebe skoraj pošteno spravil v težave zaradi nezaželjenega manevriranja na motorju. :headbang:

Zato,.....

...kako razložit sopotniku kateri še ni sedel na motorju kako naj prispeva k varnosti in udobni vožnji.

Objavljeno

Živjo

Vsekakor sopotnika,ki prvič sede na motor ne boš smatral za vseveda in se boš z njim odpeljal

vsaj nekaj deset km malo bolj počasne vožnje.S tem boš spoznal njega in on tudi tebe in tvoj stil vožnje

šele potem počasi dodajaš gas in iščeš bolj ovinkaste ceste.Vsekakor pa moraš paziti na njegovo počutje in kondicijo.

Objavljeno
Poznam primer ko je sopotnik voznika in sebe skoraj pošteno spravil v težave zaradi nezaželjenega manevriranja na motorju. :headbang:

Zato,.....

...kako razložit sopotniku kateri še ni sedel na motorju kako naj prispeva k varnosti in udobni vožnji.

Rečeš mu naj bo čisto na miru in naj se ne nagiba kontra. Pa na križišču ne noge dol dajat.

Objavljeno

In ob naloženem motorju tudi pod razno ne leze prej dol, kot se ti ustaviš, vkoplješ ... še najboljše, da se zmenita, da mu poveš kdaj.

rrrr

Objavljeno

Zato,.....

razložiš mu, da ti more zaupat, da če bota padla, bota oba. Da se pa to prepreč, more ti pa zaupat, pa najbolš da se drži za tank, ker tko je skor ˝prisiljen˝ da se nagiba tako kot voznik. Najbolj smotan občutek mi je, če se sopotnik drži kje zadaj, bi ga najrajš z motorja dol vrgu :)

Objavljeno

ja ja jst mam učas take da men ni treba cn se nagibat se on kr sam se predn se jst prpravm u ovink it :naughty: :naughty: :naughty:

saj je pa full moteče tko da mi je to sam ene parkat naredu :closedeyes:

Objavljeno

enkrat sm vozu enga zadedga(od zelenjave :whistle: )

in mi je začel vzadi mahat z rokami in tult:

"JST SM PTIČ, JST SM PTIČ!!!"

ena ko se je pa prvič vozila z motorjom je blo pa tok lahko za vozt

tko da sm jo z lahkoto pelu na morje

kako drugo pa je blo iz centra Lj. do BTC težko pelat-mela je sam 50 kg :unsure:

Objavljeno

najbolj zoprno zame je to da se večina začetnikov nagiba glih v kontra smer ovinka.... to mene najbolj moti... reci mu da nej se s tabo nagiba če ga je pa strah nej pa še zamiži zravn

Objavljeno

Jaz sem hitro rešila problem s sopotniki, zdaj imam pa mir - končno. Zadnji sedež in sovoznikove tačke sem odstranila pa je bil mir :blush: (težko mi je bilo reči ne da ne bi bilo zamere, po drugi strani je pa tudi velika odgovornost)

Objavljeno

Preberite tole

Mislim, da je tle dost lepo napisano, kako in kaj s sopotnikom. :worship:

Objavljeno

I got 2 words for you: Seat Cover! :evilgrin:

Objavljeno
Preberite tole

Mislim, da je tle dost lepo napisano, kako in kaj s sopotnico. :worship:

Ta navodila imajo bistveno pomankljivost. Nikjer ni zapisano glavno vodilo: No fuck, no ride!

Objavljeno (popravljeno)
Ta navodila imajo bistveno pomankljivost. Nikjer ni zapisano glavno vodilo: No fuck, no ride!

Ne morem povedat kol sram me je, da sm to pozabu :whistle:

Je pa tud res, da še nism motorist...

Popravljeno . Popravil Triiik
Objavljeno

"vreča krompirja" je še vedno najboljši izraz, ki ga lahko najdem kot nasvet sopotniku :rolleyes:

Objavljeno
Preberite tole

Mislim, da je tle dost lepo napisano, kako in kaj s sopotnikom. :worship:

Super, vse drži. :OK:

Objavljeno

sopotnica? hja lažja in bol kompaktna k je bulši je :whistle:

Objavljeno

Moj recept pa je taki:

- ženi sem palčal izpit za motor, (naj jo inštruktor nauči, mene itak ne posluša..) :evilgrin:

- tam se je naučila vozit in tudi ve kako se mora obnašati na motorju, :worship:

- če bo pridna, pa dobi drugo leto še motor! :naughty:

- drugih kot žene pa itak ne smem zadaj vozit! :nono:

Objavljeno
"vreča krompirja" je še vedno najboljši izraz, ki ga lahko najdem kot nasvet sopotniku :rolleyes:

si mi z jezika vzel..

Objavljeno
Jaz sem hitro rešila problem s sopotniki, zdaj imam pa mir - končno. Zadnji sedež in sovoznikove tačke sem odstranila pa je bil mir :blush: (težko mi je bilo reči ne da ne bi bilo zamere, po drugi strani je pa tudi velika odgovornost)

No še ena taka, ki razmišlja tako kot jst. Tud jst sm vse stran pobrala in nimam več problemov s tem....

Objavljeno
razložiš mu, da ti more zaupat, da če bota padla, bota oba. Da se pa to prepreč, more ti pa zaupat, pa najbolš da se drži za tank, ker tko je skor ˝prisiljen˝ da se nagiba tako kot voznik. Najbolj smotan občutek mi je, če se sopotnik drži kje zadaj, bi ga najrajš z motorja dol vrgu :)

s tem se popolnoma strinjam

najbolj zoprno zame je to da se večina začetnikov nagiba glih v kontra smer ovinka....

take jst hiter odložim :whistle: točno vem kdo je tak in ga več kot par metrov ziher ne pelem :unsure:

Objavljeno

jaz pa nisem nič pobrala stran, ampak samo vsakemu povem, ki ima kakšne želje in pomisleke, da če ima pač željo po vožnji z motorjem si ga bo pač moral sam kupiti in še nisem in tudi mislim, da ne bom nikoli nikogar peljala....... :grrr :grrr :grrr

kruto se sliši, pa ne ne sekiram za komentarje :whistle: :whistle: :whistle:

Objavljeno

Enkrat ga pelješ in takrat poskrbiš, da nikoli več ne pomisli na zadnji sedež na motorju. :whistle:

Objavljeno
Kako si sebična!!! :whistle: B)

lp

Ni sebična, tako pač je, čist prav ima :grim

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!