Skoči na vsebino

MOTORING OSIJEK 2007


DIARGO

Priporočene objave

Poštovani

prije svega da Vas sve pozdravim u ime organizatora utrke MOTORING OSIJEK 2007.

Kao organizatori ovog događaja vjerujemo da Vas moramo dodatno informirati o cijelom događaju i o aktivnostima koje će mu prethoditi.

Utrka MOTORING OSIJEK 2007 zamišljena je kao pozivna utrka kojoj je primaran cilj da se već u slijedećoj godini uvrsti u kalendar natjecanja za Prvenstvo Hrvatske,ali i da vrati brzinski motociklizam u grad Osijek gdje je posljednja utrka održana 1995 godine.

Sama lokacija je svima dobro poznata (stanovnicima Osijeka) i nametnula se sama od sebe jer omogućama sigurno i atraktivno natjecanje što su potvrdili i naši gosti gosp.Luigi Aljinović i gosp.Saša Kranjec koji napominju da je ovo jedna od najsigurnijih staza u Hrvatskoj (sa Grobničkom stazom se nemoguće uspoređivati).

Što se tiče natjecatelja kao organizatori odlučili smo da se u prvoj godini natjecanja, natjecatelji natječu u 3 klase i to u 600,1000 i Classic,no intezivno razmišljamo i o ostalim klasama kod kojih postoje vrlo kvalitetni natjecatelji i interes za utrku.

Vezano uz samu pripremu utrke moramo napomenuti da smo odradili 80% poslova oko organizacije te nam ostaju manje zahtjevni poslovi i radovi koji se ne mogu odraditi prije samog zatvaranja staze MOTORING, pa stoga moramo nestrpljivo čekat do termina dobivenog u svim suglasnostima koje smo kao organizatori bili dužni ishoditi od nadležnih institucija.

Za prvo predstavljanje toliko,a ako želite kontaktirati sa nama po pitanju utrke ili se uključiti u organizaciju možete nas kontaktirati i putem službenog maila diargo.motoring@gmail.com

Više informacija o utrci možete saznati na http://www.motori.hr/Motoring_Osijek_poziv...6_09__1952.html

Koristim ovu priliku da pozovem sve natjecatelje u Sloveniji da dođu na utrku jer pobjednici je biti slavljeni i bogato nagrađeni.

Srdačan pozdrav

Goran Galić

Direktor utrke

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Prijatelji

zadovoljstvo mi je obavijestiti Vas da je TINA KATRAŠNIK potvrdila dolazak na MOTORING OSIJEK 2007.

Tini želimo puno uspjeha i dobre rezultate u Osijeku.

Pozdrav

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dragi prijatelji

konačno očekivana informacija.

Odlučili smo da u program utrka MOTORING OSIJEK 2007 uvrstimo i utrku amaterskih vozača.

Nakon dospjelih prijava definirati ćemo satnicu i raspored treninga i utrke.

Prijave se šalju na e-mail diargo.motoring@gmail.com , a prijavni list će Vam biti dostavljem e mailom, prijavni list treba poslati i na adresu ;

DIARGO

Blatna 14

31 327 Bilje

Pravilnik utrke će biti objavljen naknadno.

Srdačan pozdrav

Popravljeno . Popravil DIARGO
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 1 mesec pozneje...
Čestitke našima Miljanu Tapajnerju in Dušanu Grkiniču za odlične uvrstitve na Motoringu v Oslijeku!!! :OK: :worship: :OK:

Kako pa se je odrezala najhitrejša slovenka? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kako pa se je odrezala najhitrejša slovenka? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Kolikor smo razumeli je Tina, če misliš njo, zapustila Osijek iz neznanih razlogov že v petek. Nepotrjene informacije. :hmm:

Je pa baje šlo za hitro in zelo nevarno progo, kar potrjuje tudi to, da so izkušeni hrvaški dirkači končali v bolnišnicah. :BUA:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Je pa baje šlo za hitro in zelo nevarno progo, kar potrjuje tudi to, da so izkušeni hrvaški dirkači končali v bolnišnicah. :BUA:

Pravzaprav ni ravno tako; težava je bila v tem, da se je na Balkanu navajeno voziti brez rezerve;ker se proge niso mogli naučiti na pamet, ker je unikatno zastavljena, so morali pokazati resnično znanje in spoštovanje do soudeležencev.

Aljinović in Kranjec sta dala cel kup končnih nasvetov glede varnosti, ki jih je organizator upošteval v celoti.

problem pa je bil v kulturi voznikov.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

En kup napak organizatorjev je bilo na tekmi.....Kregajo se Hrvati med sabo, Gajiću je šlo koleno v čežano in je vse skupaj eno veliko vprašanje kako bo.....Tapjner pa o tekmi in organizatorjih takole:

V soboto in nedeljo 15. in 16. septembra 2007 smo vozili, lahko temu povemo skoraj ulično dirko, na MOTORINGU v Osijeku na Hrvaškem.

Proga je potekala zunaj mesta po obvoznici v kombinaciji z cestami , katere so sekale to obvoznico, tako da je bila pista zelo hitra in obenem zelo počasna. Na dveh odsekih smo se skoraj popolnoma zaustavili,kajti obračali smo se za skoraj 160 stopinj na zelo malem prostoru, kjer je bila hitrost majhna skoraj 0 km/h do močnega pospeševanja do 270 km/h. Takšna sta bila dva zavoja, dva pa sta bila 90 stopinjska, kjer je bila

hitrost malo večja.

Po moje je bila proga zelo nevarna, bale slame ( precej trdo stisnjene ) so bile postavljene točno ob rob proge, tako, da te je že majna napaka lahko stala grdega padca. Padcev je bilo precej, v promocijski vožnji hrvaških legend se je huje poškodoval J.Drmeš, v častnem krogu po koncu dirke se je huje poškodoval Goran Gajič v katerega se je s polno hitrostjo zaletel zaostali dirkač.

Organizator se je trudil, vendar smo vsi enakega mnenja, da je to bil prevelik zalogaj za njih in niso bili kos zadevi.

Gledalci so bili nedisciplinirani,premalo redarjev, ozvočenja ni bilo, na vhodu na pisto smo vedno čakali v polni opremi najmanj 15 min, sanitarije (en kemični WC) zanič, v dveh dneh sem lahko bil efektivno na pisti 85 min., a kar sem plačal 100 EUR.

Na uradnem treningu v soboto sem dosegel drugi čas med vozniki brez licence, tako da sem v nedeljo štartal z drugega mesta. Vozili naj bi 8 krogov.

Zopet sem slabo štartal, bil sem na peti poziciji in sem se počasi prebijal naprej. V šestem krogu sem že napadal vodilnega, bilo je res naporno in nevarno, ko je štarter na progi označil, da je dirka končana. Tako sem končal na drugem mestu. To je nenormalno, nihče od organizatirjev dirke nam ni povedal, da bo dirka trajala samo 6 krogov. Podobna stvar se mi je že pripetila pred dnevi na Grobniku.

Na tej prireditvi je bila tudi Tina Katrašnik, vendar je odpeljala sam nekaj krogov, dirke ni peljala. Tako sva bila s kolegom edina Slovenca na dirki v Osjeku.

Tudi moj prijatelj Dušan Grkinič iz Murske Sobote se je dobro odrezal, v klasi 600 brez licence je bil tretji.

Toliko v vednost, lep pozdrav !

Tapajner Miljan in Dušan Grkinič

Vir: mcm forum

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!