tomazales Objavljeno Julij 28, 2007 Opozori Objavljeno Julij 28, 2007 (popravljeno) Honda bo po 38-ih letih spet predstavila svoj legendarni model CB Four. Morda nekaj podobnega temu kar je bilo prikazanega na Tokyo motor show 1999? Izgleda da bomo po Triumphu Bonneville in Ducatiju GT dobili še eno pravo klasiko. Popravljeno Julij 28, 2007. Popravil tomazales
Demon Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 Hmmmmmmmmmmm, sicer je res vse skupaj stvar okusa, ampak sam ne vidim nobenega razloga, da bi si kupoval motor oblecen v retro look... Kaj pa vem, za to so oldtimerji, ki naj bodo v zbirateljskih garazah, na razstavah, v muzejih.... Pac moje mnenje.
ciciban Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 Mogoče pa ravno zato, ker nekdo, ki nima časa ali/in denarja za starodobnika, pa si omisli nekaj v tem duhu, pa še precej manj mu je treba šparat mašino. Je precej takšnih, ki so v nekem obdobju sanjali o določenem modelu, pa je bil tisti trenutek zanje nedosegljiv... Potencijalni kupci so tudi še tisti, ki so kakšen tak "legendaren" stroj imeli v preteklosti. Osebno so mi retro motorji všeč. Še posebaj če so narejeni v takratnem stilu. Recimo Kawasaki W650 mi je zelo lep.
ZRX 1200 Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 lepa :photo: Sem vedu , da ti bo všeč, že zato k je Honda :OK:
biker77 Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 Sem vedu , da ti bo všeč, že zato k je Honda :OK: sam P182 na tem motorju??? :lol: :lol: mislim da ne bi šlo skos
P182 Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 Sem vedu , da ti bo všeč, že zato k je Honda :OK: tole boš pa v živo pokazu :grim sam P182 na tem motorju??? :lol: :lol: mislim da ne bi šlo skos bi šlo :grim , v dnevno sobo :photo:
girox Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 bi šlo :grim , v dnevno sobo :photo:
ZRX 1200 Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 tole boš pa v živo pokazu :grim bi šlo :grim , v dnevno sobo :photo: Ni problema , boš slišu kaj dela Marving :worship:
girox Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 pa se posnetek te trofeje po uporabi: trofeja.bmp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se