scor2000 Objavljeno Avgust 9, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 ko se pelješ :krneki: :krneki: :krneki: :krneki: glej spodnjo tablo in prideš na srečanje....
scor2000 Objavljeno Avgust 9, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 Hudiča...Mal si me zmedu...Kdo bi pa res ti bil,sj drugače sem pa verjetn čist blizi doma tebe...Bi se oglasil na motosrečanje sigurno...že zaradi vola,ampak nažalost bom na Češkem :whistle: Dj povej kak motor maš kaj? :evilgrin: Se opravičujem za off-topic. Made in Japan :naughty: :naughty: :naughty:
scor2000 Objavljeno Avgust 10, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 odojki...... :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:
scor2000 Objavljeno Avgust 10, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
bmwslo Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 Uff tile odojki so pa še mene mal zainteresiral :whistle:
scor2000 Objavljeno Avgust 10, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 še odojki.... :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
bajo7 Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 Sam tele odojki so pa res kar vredu :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :grupni: :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010
Zdrawc Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 so me tak prepričali, da najbrž pridem že u petek :naughty:
bajo7 Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 so me tak prepričali, da najbrž pridem že u petek :naughty: Ja ja saj so uni rokeri izza šanka :010 :beer1: :beer2: :fight1:
scor2000 Objavljeno Avgust 10, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: pobje kaj je to deklca iz BigBrotherja
Aless Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: pobje kaj je to deklca iz BigBrotherja pa se 2 poznana motorja vzadaj :P....ce bi malo od dlje blo slikano bi se se moj vido :D
Frips Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 Damn spet me ne bo...sem nekje na balkanu. Dejte prestavit to drugič en teden naprej ali nazaj :P
Zdrawc Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: pobje kaj je to deklca iz BigBrotherja eh, ko jo jebe....... čuj Škorpijon, me pa zanima nekaj drugega (me je prej na to opozoril kolega :beer1: )...... na lanskih slikah so samo jurčki od junior piwa :unsure: menda boste ja imeli laščana tudi......... :whistle:
scor2000 Objavljeno Avgust 10, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 eh, ko jo jebe....... čuj Škorpijon, me pa zanima nekaj drugega (me je prej na to opozoril kolega :beer1: )...... na lanskih slikah so samo jurčki od junior piwa :unsure: menda boste ja imeli laščana tudi......... :whistle: ja tile naši pivovarji so pa letos fejst zaj....jo, letos bomo z njimi se spelal potem bomo pa videl kako bo vse ti hočjo zaračunat od marel do postavitve jurčkov da seveda o jurčkih ne govorimo,.... ce nimas vstopnine ti manjka vsak euro..... PIVO BO PO 1,5 EURA (3 bone*****BON je 0,50 EURA****) cenovno bo OK to nam ne sme noben očitat ko boste mel pa kar dober program.... ce bo slo tako naprej se zna zgodit da bodo mel ŠKORPIJONI naslednje leto mogoče pivo izven naših meja (znano pivo!!!!!!) pri pivu pa tako itak naročiš 10 sodov UNIONA pa ti pošljejo 8 laških pa 2 uniona potem se pa sladko j..... tak je fantje letos tak tak......nažalost ti ne pomaga niti 15 organiziranih srečanj vsega bo.... lustno bo sam pridte
scor2000 Objavljeno Avgust 10, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 :worship: :worship: :worship: :worship: predsednik Stane(z brado) in podpredsednik Srečko (sedi) MK ŠKORPIJON
Aless Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 ja tile naši pivovarji so pa letos fejst zaj....jo, letos bomo z njimi se spelal potem bomo pa videl kako bovse ti hočjo zaračunat od marel do postavitve jurčkov da seveda o jurčkih ne govorimo,.... ce nimas vstopnine ti manjka vsak euro..... PIVO BO PO 1,5 EURA (3 bone*****BON je 0,50 EURA****) cenovno bo OK to nam ne sme noben očitat ko boste mel pa kar dober program.... ce bo slo tako naprej se zna zgodit da bodo mel ŠKORPIJONI naslednje leto mogoče pivo izven naših meja (znano pivo!!!!!!) pri pivu pa tako itak naročiš 10 sodov UNIONA pa ti pošljejo 8 laških pa 2 uniona potem se pa sladko j..... tak je fantje letos tak tak......nažalost ti ne pomaga niti 15 organiziranih srečanj vsega bo.... lustno bo sam pridte jaz osebno nisem dobo iz tvojga odgovora,odgovor na zgorne vprasanje,ce bo lasko pivo tud...kar tud mene zanima?lani sem zarad tega spil samo 4 pire :P...pa se babysitter 2 pijancev sem mogo na koncu bit :D
scor2000 Objavljeno Avgust 10, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ti bom šel osebno v Cerklje po piksno če ga ne bo laškega seveda..... babysiterji pa tak ne smejo pit.... sam mlekca :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:
scor2000 Objavljeno Avgust 10, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 te tud pridejo ce dobijo vizo.... :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:
Aless Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ti bom šel osebno v Cerklje po piksno če ga ne bo laškega seveda..... babysiterji pa tak ne smejo pit.... sam mlekca :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: mah sej lani bi se ga jaz tud napil...samo ko sem videl kako ona2 delata,je mogo bit en "pametn" zravn :P .....sej po parih kozarcih je tak vseeno ka je,samo da tece :D
Miha Z. Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 (popravljeno) če ne bo LAŠKEGA piva tud mene ne bo :doze: moj motor bo gor že v petek jest pridem pa v soboto :blink: :doze: O:-) zanimivo... Popravljeno Avgust 10, 2007. Popravil Miha Z.
CVIČKAR1 Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 Hm...evo,sm razmišljal malo,al maš CBR 600 al maš pa FJR 1300...zdj me pa mučiš mal...K poznam dost teh škorpijonov in blizu sm doma,pa se mi ne sanja kdo bi ti bil? :evilgrin: Dj me razsvetli...oz povej vsaj iz kje si doma pa bom vedu :evilgrin:
Aless Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 Hm...evo,sm razmišljal malo,al maš CBR 600 al maš pa FJR 1300...zdj me pa mučiš mal...K poznam dost teh škorpijonov in blizu sm doma,pa se mi ne sanja kdo bi ti bil? :evilgrin: Dj me razsvetli...oz povej vsaj iz kje si doma pa bom vedu :evilgrin: ce je to tisti,ko jaz mislim da je ma FJRa,husqvarno pa mel je al pa se ma cbr1000rr...nisem pa ziher
scor2000 Objavljeno Avgust 11, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 Hm...evo,sm razmišljal malo,al maš CBR 600 al maš pa FJR 1300...zdj me pa mučiš mal...K poznam dost teh škorpijonov in blizu sm doma,pa se mi ne sanja kdo bi ti bil? :evilgrin: Dj me razsvetli...oz povej vsaj iz kje si doma pa bom vedu :evilgrin: ce je to tisti,ko jaz mislim da je ma FJRa,husqvarno pa mel je al pa se ma cbr1000rr...nisem pa ziher HA HA HA TEMMMAAAAAAA čista TEMMMAAAA :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: radius 5km od Brežic :alien1: :alien1: :alien1: :alien1:
scor2000 Objavljeno Avgust 11, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 pa se 2 poznana motorja vzadaj :P....ce bi malo od dlje blo slikano bi se se moj vido :D :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: tele mate VRAGE iz Bizeljskega (Vrageci), pa Primoža (Peklene ose), pa dimno zaveso iz Gorenjske
scor2000 Objavljeno Avgust 11, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: kaj ma še kdo kakšne slike od Škorpijonov tu je link od Avrota, letos ga nič ne vidim :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: http://www.brezice.com/galerije/motosrecanje2006/index.htm
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se