CVIČKAR1 Objavljeno Avgust 11, 2007 Objavljeno Avgust 11, 2007 Hm,mogoče Krška vas?Ne...od tam ne moreš bit :evilgrin: Klucifiks...al pa tut,malence mogoč?Sj nisi z štajerskiga konca ne?
CVIČKAR1 Objavljeno Avgust 11, 2007 Objavljeno Avgust 11, 2007 Evo tle maš ene par škorpijonov... :naughty: :whistle: :whistle:
scor2000 Objavljeno Avgust 12, 2007 Avtor Objavljeno Avgust 12, 2007 :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: nepregledna mnozica caka samo eno.... :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
DAN Objavljeno Avgust 12, 2007 Objavljeno Avgust 12, 2007 Ka pa makaronflajš bote tud mel? :lol1: :lol1: :lol1:
avro Objavljeno Avgust 12, 2007 Objavljeno Avgust 12, 2007 (popravljeno) :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: tu je link od Avrota, letos ga nič ne vidim :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: http://www.brezice.com/galerije/motosrecanje2006/index.htm Moj link???? te slike nisem jaz slikal.... sem pa na njih.. kako me letos nič ne vidiš??? sej je tega dva dni , ko sma se vidla... Pa v petek me boš, če bo še lahko gledalwhistle: Popravljeno Avgust 12, 2007. Popravil avro
avro Objavljeno Avgust 12, 2007 Objavljeno Avgust 12, 2007 Ka pa makaronflajš bote tud mel? :lol1: :lol1: :lol1: [/quote itaq.... menda da bo tud jesikflajš
scor2000 Objavljeno Avgust 12, 2007 Avtor Objavljeno Avgust 12, 2007 Ka pa makaronflajš bote tud mel? :lol1: :lol1: :lol1: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: aha v nedeljo zjutraj obicajno ga najedemo ob Krki zraven pa se potička s papirčkom vred
scor2000 Objavljeno Avgust 12, 2007 Avtor Objavljeno Avgust 12, 2007 Moj link???? te slike nisem jaz slikal.... sem pa na njih.. kako me letos nič ne vidiš??? sej je tega dva dni , ko sma se vidla... Pa v petek me boš, če bo še lahko gledalwhistle: dobro nisi ti slikal si pa ti lani objavu ta link 100% pa ka maš še zmeri tega Renoja 99???? lahk ga mi vzamemo za pivske sode raznašat :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: ma pa zdaj Avro že novga :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
scor2000 Objavljeno Avgust 12, 2007 Avtor Objavljeno Avgust 12, 2007 Ka pa makaronflajš bote tud mel? :lol1: :lol1: :lol1: [/quot se mi zdi da si se spomnu na njega v Dolomitih v enem od ovinkov ovinkov :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
scor2000 Objavljeno Avgust 12, 2007 Avtor Objavljeno Avgust 12, 2007 :fight1: :blush: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
avro Objavljeno Avgust 12, 2007 Objavljeno Avgust 12, 2007 dobro nisi ti slikal si pa ti lani objavu ta link 100% pa ka maš še zmeri tega Renoja 99???? lahk ga mi vzamemo za pivske sode raznašat :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: ma pa zdaj Avro že novga :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: ste pa dobro obvečeni.... starga lahko dobite na TPV-ju za sode razvažat... novga pa še sam glancam pa itaq da se vidmo
scor2000 Objavljeno Avgust 12, 2007 Avtor Objavljeno Avgust 12, 2007 :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: prid sam prid sam če lahka te prosim v soboto ne kosila doma jest, ker mormo VOLA na srečanju pojest :unsure: :unsure: :unsure:
jerryspringer Objavljeno Avgust 12, 2007 Objavljeno Avgust 12, 2007 se pripeljem že v petek! prišparajte mi kanu! dol po reki bo že šlo kako pa nazaj pridemo? :(
CVIČKAR1 Objavljeno Avgust 12, 2007 Objavljeno Avgust 12, 2007 Hm,tebi Srečko malo matematika šepa...Ti si iz Pirošce...100%,kar je pa malo več kot pa 5km od Brežic :evilgrin: Pa še yamaho prodajaš ne?250?...pa včasih se zraven mene pelješ,no sicer ne več,zadne čase vas bol malo opazim da prnorite z enduram :evilgrin: Sj mene si tut že mogu vidit nekje...Al si pa tam pr mostu doma...ma ne nisi :evilgrin: Lp
scor2000 Objavljeno Avgust 13, 2007 Avtor Objavljeno Avgust 13, 2007 Hm,tebi Srečko malo matematika šepa...Ti si iz Pirošce...100%,kar je pa malo več kot pa 5km od Brežic :evilgrin: Pa še yamaho prodajaš ne?250?...pa včasih se zraven mene pelješ,no sicer ne več,zadne čase vas bol malo opazim da prnorite z enduram :evilgrin: Sj mene si tut že mogu vidit nekje...Al si pa tam pr mostu doma...ma ne nisi :evilgrin: Lp ti pubec jaz nisem Srečko, Yamaho 250 pa sploh nimam, nas je v klubu 22 pa mal bolj poštudiraj kater bi bil jaz če te to tak zanima :whistle: :whistle: :whistle:
scor2000 Objavljeno Avgust 13, 2007 Avtor Objavljeno Avgust 13, 2007 se pripeljem že v petek! prišparajte mi kanu! dol po reki bo že šlo kako pa nazaj pridemo? :( dobre vile te bodo dvignile in odpeljale..... :naughty: :naughty: :naughty: ne skrb vse smo zrihtal......plavat pa znaš a? :whistle: :whistle:
CVIČKAR1 Objavljeno Avgust 13, 2007 Objavljeno Avgust 13, 2007 K maš ti pol od zofiča FJR trenutno?Pa TTR prodajaš...k se za TTR-a zanimam :evilgrin:
scor2000 Objavljeno Avgust 13, 2007 Avtor Objavljeno Avgust 13, 2007 K maš ti pol od zofiča FJR trenutno?Pa TTR prodajaš...k se za TTR-a zanimam :evilgrin: ja do petka boš že zgruntu, vidim pa da si na tekočem :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
DAN Objavljeno Avgust 13, 2007 Objavljeno Avgust 13, 2007 :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Zdele si pa kr za pir dolžen :beer2:
scor2000 Objavljeno Avgust 13, 2007 Avtor Objavljeno Avgust 13, 2007 Zdele si pa kr za pir dolžen :beer2: keine probleme se vidimo....
jerryspringer Objavljeno Avgust 13, 2007 Objavljeno Avgust 13, 2007 dobre vile te bodo dvignile in odpeljale..... :naughty: :naughty: :naughty: ne skrb vse smo zrihtal......plavat pa znaš a? :whistle: :whistle: plavat? pa ne v vodi! jo lohk še kej spijem!!! brrrrr buh ne dej! :beer2:
cof Objavljeno Avgust 13, 2007 Objavljeno Avgust 13, 2007 midva sva taka talenta k znava plavat u pivu :naughty: :wacko: :lol1:
scor2000 Objavljeno Avgust 15, 2007 Avtor Objavljeno Avgust 15, 2007 :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Zaradi precejšne zasedenosti pri organizaciji prireditve VAM ŽE ZDAJ SPOROČAM DA 15. MOTORISTIČNO SREČANJE BOOOOOOOOOO Z VSEM KOMPLETNIM PROGRAMOM IN VSAKRŠNEM VREMENU!!!!!!!!! ŠANK ROCK, THE DRINKERS, RATTLESANKE,..... brez lažne skromnosti.... prijav je pa že kar veliko :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Slovaška, Avstrija, Češka, Italija, Croate,...
Pips Objavljeno Avgust 15, 2007 Objavljeno Avgust 15, 2007 Seos Scor2000! Prijavljam 2 osebi na rafting,za vola in spanje.Upam,da se bo dalo raftat tudi popoldan.Delam na tem,da bo lepo vreme. Ker nas tako prepričljivo vabiš še povej kako te bomo prepoznali.lp in izdrži-ni enostavno.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se