soncy Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 jao, zlo slabo vreme napovedano za petek :headbang: nevihte :cry: mane je še v bajti strah, v šotoru bi mi pa tko srce odpovedalo :wacko:
Aless Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 bliza se :D se 2 dni....samo za petek glih ni najlepsa napoved :BUA:
čuk Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 jao, zlo slabo vreme napovedano za petek :headbang: nevihte :cry: mane je še v bajti strah, v šotoru bi mi pa tko srce odpovedalo :wacko: ob pravem spremljevalcu boš pozabila na vse :naughty:
soncy Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 ob pravem spremljevalcu boš pozabila na vse :naughty: se javš? :lol1:
soncy Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 seveda : :naughty: glej ga junaka, tle upaš :lol1:
čuk Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 glej ga junaka, tle upaš :lol1: ti že na zboru pokažem junaka :whistle:
soncy Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 ti že na zboru pokažem junaka :whistle: a bo zelen al rdeč? :hmm: :lol1:
scor2000 Objavljeno Avgust 15, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 Mater vidva sta se pa razpisala.....iskrce je preskočla Vremenska napoved bo... Prostor je pripravljen že 90%, profi oder že stoji,... tako da ostalo je pa na vas da se odlocite, kater je iz cukra in kater ne.... Glede čolnov, jih ne boste mogl zgrešit ker bodo zelo vidni,.... najbolj optimalno za veslanje nekje sobota dopoldan ob 10h za ostalo pa se bomo zmenili. Glede vremena pa najbolj glejte za Zagreb kajti podobno vreme bo pri nas.... VLJUDNO VABLJENI!!!!
čuk Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 glej ga junaka, tle upaš :lol1: in na zboru tudi :naughty:
čuk Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 a bo zelen al rdeč? :hmm: :lol1: imaš kakšne posebne želje
soncy Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 in na zboru tudi :naughty: me prav zanima :lol1:
soncy Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 imaš kakšne posebne želje vedno rdečga :beer2:
scor2000 Objavljeno Avgust 16, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 imaš kakšne posebne želje me prav zanima :lol1: original CVIČEK DELA ČUDEŽE :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: mogoče se bosta pa ujela :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: kar tako naprej :worship: :worship: :worship: :worship:
soncy Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 original CVIČEK DELA ČUDEŽE :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: mogoče se bosta pa ujela :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: kar tako naprej :worship: :worship: :worship: :worship: kašn cviček :kva2: union, union :lol1:
scor2000 Objavljeno Avgust 16, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 kašn cviček :kva2: union, union :lol1: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: zdej si me pa dobila :headbang: :headbang: :headbang: sorry..... na union baje pa še bolj poskoč.... iskrca mislim
soncy Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: zdej si me pa dobila :headbang: :headbang: :headbang: sorry..... na union baje pa še bolj poskoč.... iskrca mislim pa s kašnim iskricam me to strašiš? :hmm: sm rekla, da me neviht strah :cry: bo treba union doma pit, se bo manj iskrilo :lol:
scor2000 Objavljeno Avgust 16, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 pa s kašnim iskricam me to strašiš? :hmm: sm rekla, da me neviht strah :cry: bo treba union doma pit, se bo manj iskrilo :lol: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: se predam...... pa kakorkoli ........ z iskrco ali brez - VABLJENA! Uniona bo pa dost :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
Medoo Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 pa s kašnim iskricam me to strašiš? :hmm: sm rekla, da me neviht strah :cry: bo treba union doma pit, se bo manj iskrilo :lol: Doma tudi Union ni dober! :beer1:
soncy Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: se predam...... pa kakorkoli ........ z iskrco ali brez - VABLJENA! Uniona bo pa dost :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: to sm hotla slišat :010 da bo uniona dovolj :worship: sm se tolk namučla, da mi že en gratis prpada :whistle:
scor2000 Objavljeno Avgust 16, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 Zakaj! a ker sem včeraj dobil ta drucga sina al ker mam dan rojstn dan al ker se mal sekiramo če bo kaka ploha !!! ha ha ha....dober si :worship: :worship: :worship: :worship:
TONTO Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 Ma ne uniona :headbang: , LAŠKO mora bit, :winkiss: če ne ga prnesem sabo. :naughty: Pol me pa ne grdo gledat. :whistle:
LUMPKA Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 Se vidimo jutri, Sonči enga uniona spijeva skupaj :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se