Pips Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 Seos! Pravkar sem prišel iz srečanja.Organizacija,pivo1,5€ in vdušje za vzgled.Gužva pa taka,da je sosed zabil klin svojega šotra kar skozi mojega.Ne moraš vrjamit ,frontman njihovega ansambla je z ostalimi člani kluba zjutraj pobiral smeti po prizorišču,vodja srečanja pa nas je na njihov račun vozil s kombijem na kavo,ker je mesar zadolžen za njo in hrano zaspal.Res so se potrudili in ni jim bil cilj ožeti obiskovalce in za to nič storiti. :worship: roor
sayo Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 Super zbor, NE ODERUŠKE CENE ( kar bi nekateri lahko imeli za vzgled ) skratka :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
zlati Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 smo se malo oglasl zvečer in smo odšli z dobrimi vtisi :yea1:
motoristek Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 smo se malo oglasl zvečer in smo odšli z dobrimi vtisi :yea1: ...pridem...
Tratnjak Damijan Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 Bil včeraj tam, srečal par folka. Blo še kar v redu, super lokacija, zmerne cene, pa tud muska ok. Graja: umazani, prepolni wc-ji, glede na obisk ljudi jih je bilo premalo, premajhen prostor za šotore, hrane-mesa je zmanjkalo inje blo treba čakati 2 uri, da ponovno pripravijo tko da smo šli po pice, drinkersi niso več kar so bli, največja zamera- ni blo laškega piva. :closedeyes: Glede na to, da srečanje ratuje iz leta v leto bolj obiskano, upam, da bo drugo leto bolj organizirano. Nisem negativc, ker vem, da se tudi iz graj da veliko naučiti.
Pips Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 Seos! Bodimo precizni,ob 2o,30 res ni bilo več odojka in janija,so se ponovno pekli,bil pa je odlično pečen vol in čevapčiči.Z ostalim se strinjam.roorpress
motoristek Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 Jaz nisem dočakal tega... :naughty:
ajgor the mad dog Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 (popravljeno) MK Škorpijon :OK: :OK: ,super ste mel,sploh pa v petek :naughty: je blo dosti :drunk: ...skratka ŠE SEM ŽIW :010 (samo mal še :bounce: ) p.s.Matjaž hvala za sobotni prevoz na kofi Popravljeno Avgust 19, 2007. Popravil ajgor the mad dog
Pips Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 (popravljeno) Ajgor,a danes pa je bila kava zjutraj,al je mesar spet zaspal? :closedeyes: PS:pozdrav Matjažu. Popravljeno Avgust 19, 2007. Popravil Pips
zverko Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 full je blo dobr,vsaj dokler se kej spomnem...edina stvar ki me je motila,je to da ni blo laškega...drgač pa ZAKON!!!! :worship: :worship:
scor2000 Objavljeno Avgust 19, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 Ajgor,a danes pa je bila kava zjutraj,al je mesar spet zaspal? :closedeyes:PS:pozdrav Matjažu. Pips samo eno :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: hvala za razumevanje...
scor2000 Objavljeno Avgust 19, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 za ostale pa tako! obisk je bil 60% nad pričakovanji, vsi ki so karkoli vasj malo opazoval so vidl da smo se maximalo potrudil, da smo imeli 3 varnostnike v campu ki so skrbeli da mladi lokalci niso več glavni in da to ni rock Otočec.... da smo imeli ŠANK ROCK, THE DRINKERS, BURNOUT, RATTLESNAKE, SNOWBLIND, URANIUM PILLS in naše legendarne KR-LJ KKKOOOSSEEEEE 2dni erotic showa, da je vsak dobil našitek na vhodu in glej začuda vstopnine pa ni bilo zato da smo imel ZMERNE CENE - ALO dajte se mal zbudit pa se zamislte če mate jajca to organizirat BLO JE TOLK LJUDI DA SE TI ZMEŠA, VSAK JE DELAL MAXIMALNO!!!!! ja prišlo je do malih zastojev samo ljudje pa mi smo mel 3500 - 4000 ljudi na srečanju ki so bli kot horda ...... POHVAL SMO DOBIL VELIKO TAKO DA SE NE SEKIRAMO... SMO DOBRI ORGANIZATORJI PREDVSEM PA DOBRI LJUDJE KI IMAJO VELIKO PRIJATELJEV ZDAJ JIH JE ŠE VEČ.... IN PA ŠE TO 2 BIKERJA STA PRIŠLA IZ ŠKOTSKE (SLIKE SLEDIJO)
simpatizer2007 Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 V GLAVNEM VSA ČAST IN POHVALE ŠKORIJONOM. :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: DALEČ NAJBOLJŠA PRIREDITEV NA DOLENJSKEM IN POSAVJU NASPLOH. ZAKON!!!!!!!!!!! SAMO TAKO NAPREJ.
scor2000 Objavljeno Avgust 19, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 AHA PA ŠE TO 15 LET DELAMO SREČANJE PA SMO MEL ZMERAJ UNION PA STE VSE SPIL TUD NASLEDNJIH 15 GA NE BO.... SAM SE MI ZDI DA TUD UNIONA NE, SE MAL PREVEC ZAJ..... TAM V LAŠKEM
scor2000 Objavljeno Avgust 19, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 MK Škorpijon :OK: :OK: ,super ste mel,sploh pa v petek :naughty: je blo dosti :drunk: ...skratka ŠE SEM ŽIW :010 (samo mal še :bounce: ) p.s.Matjaž hvala za sobotni prevoz na kofi ŠE ENKRAT SORRY ZA MALO ZAMUDO PRI ZAHVALAH (je bla res gužva) POZDRAV ŠE VAŠIM KRALJICAM
simpatizer2007 Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 AHA PA ŠE TO KOSE SO ZAKON. VSA ČAST JIM :OK:
avro Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 (popravljeno) ni kaj kritizirat. Vsaka čast Škorpijonom :worship: :worship: :worship: Tolko folka napojit, pa nahrant, pa prostor pripravt Če so bili pa WC-ji umazani pa niso krivi Škorpijoni ampak.....uporabniki :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Popravljeno Avgust 19, 2007. Popravil avro
C4V4L13R Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 AHA PA ŠE TO 15 LET DELAMO SREČANJE PA SMO MEL ZMERAJ UNION PA STE VSE SPIL TUD NASLEDNJIH 15 GA NE BO.... SAM SE MI ZDI DA TUD UNIONA NE, SE MAL PREVEC ZAJ..... TAM V LAŠKEM na avtomate bi dal laško nalepke pa bi točil uniona, sam povedat neb smel, pa bi biu folk lih tko zadovoln ;)
jerryspringer Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 sej je blo kar vredu! mal preveč civilov in gužve ampak se je dalo preživt! pa vol je bil neki zlo kitast vsaj tist kos k sm jest dubu! okusn je pa bil!
Pips Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 Maš pač smolo,prodali so ti kito.roorpress
Guest Brumer Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 Vse pohvale Škorpionom samo tako naprej.Cene zelo vredu tudi hrana,čeprav je bil vol malo masten -pač tak kos sicer zelo okusen.Se vidimo nasledje leto. :drunk:
punca z unca Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 prima vzdušje, super plac in maximalna družba..... tako da škorpijoni :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: drugo leto obvezno pridem sam mal me je motl da ni blo welcom drinka, pa tolk sm si zaželela tiste borovničke :krneki:
Guest Brumer Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 prima vzdušje, super plac in maximalna družba..... tako da škorpijoni :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: drugo leto obvezno pridem sam mal me je motl da ni blo welcom drinka, pa tolk sm si zaželela tiste borovničke :krneki: Meni v soboto ob 15,oo so nasilo ponujal -verjetno je zmanjkalo ob tako visoki udeležbi.Bo drugo leto več saj so letos borovnice kar dobro rodile. :beer2:
k0ci Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 brumer viden ravno ko je odhajal s prizorišča :D mi smo lih dol z asfalta zavil na makadam
LUMPKA Objavljeno Avgust 20, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2007 Jaz sem se imela noooooro fajn. Pohvale!!!!!!! :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se