Treker Objavljeno Avgust 9, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2002 Mogoce tole ne spada sem, ampak... a mi lahko kdo pove kje se da to knjigo dobit (del je bil objavljen v nedeljcu)? Cena, zalozba? hvala
BoBo Objavljeno Avgust 9, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2002 Poglej in povprašaj na www.motogizzi-si.com.
moped Objavljeno Avgust 9, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2002 Dobiš jo v knjigarni pri Magistratu, stane pa nekej čez štiri jurje.
Jackal Objavljeno Avgust 9, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2002 Mailej Matevžu na info@motoguzzi-si.com, mislim da se še da dobit, ker sta Uroš in Metka trenutno na poti proti Avstraliji.
bmwslo Objavljeno November 30, 2005 Opozori Objavljeno November 30, 2005 Včeraj sem bil v Old Twin-u na predstavitvi nove knjige. Moram priznati, da se bere še boljše kot prejšnje :OK: Kar tako naprej Uroš :worship:
Šarc Objavljeno December 3, 2005 Opozori Objavljeno December 3, 2005 Se že veselim tretje knjige! Ponudba je že prišla, in ravno prav za zimske dni. Prvi dve se bereta odlično in računam pri tretji isto. Ko to prebereš pozabiš na ride in Maričko, pa rajš pelješ tja kjer še nisi bil! Na splošno: :OK: :OK: :worship:
Robert Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 Se že veselim tretje knjige! Ponudba je že prišla, in ravno prav za zimske dni. Prvi dve se bereta odlično in računam pri tretji isto. Ko to prebereš pozabiš na ride in Maričko, pa rajš pelješ tja kjer še nisi bil! Na splošno: :OK: :OK: :worship: A se jo da že kupit? Prebral prejšnji dve in se strinjam z Šarcem. Sem pa bil tudi na njegovem predavanju kakšno leto, dve nazaj. Ga je Mladen takrat povabil .)
moto rider Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 Jaz sem jo pa kupil! Že ta tretjo. Mi jo je kar na šiht prinesel! Pa še neki lep'ga je odspred napisal! Pol mi je pa še roko dal! En teden se ne bom umil!
bmwslo Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 Ja tudi meni je napisal posvetilo seveda. Sem jo pa že prebral in je :OK:
Šarc Objavljeno December 10, 2005 Opozori Objavljeno December 10, 2005 Jest sem se zmenil vse preko maila, pa dobim po pošti, ker ne morem v Lj skakat. Mail je pa: uros@motoguzzi-si.com Upam da ne bo zamere za objavo maila :whistle: Lp Šarc
Noise Objavljeno December 10, 2005 Opozori Objavljeno December 10, 2005 Jest sem se zmenil vse preko maila, pa dobim po pošti, ker ne morem v Lj skakat. Mail je pa: uros@motoguzzi-si.com Upam da ne bo zamere za objavo maila :whistle: Zakaj že... :) http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=2361
Robert Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 No, pa sem jo tudi jaz naročil. Komaj čakam torek :D Pozdrav od Roberta
HHV Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 No, pa sem jo tudi jaz naročil. Komaj čakam torek :D Pozdrav od Roberta Jaz tudi ravnokar , samo ne vem, če se bo imel še čas zajebavati s tem, ko se že pripravlja na nov podvig. :cry:
Noise Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 Jaz tudi ravnokar , samo ne vem, če se bo imel še čas zajebavati s tem, ko se že pripravlja na nov podvig. :cry: Tokrat po moje ne bo pisal knjige, gre samo na kratek sprehod, in to ne z motorjem...
Robert Objavljeno December 13, 2005 Opozori Objavljeno December 13, 2005 Pa sem jo dobil :D Komaj čakam večer, da jo začnem prebirat :D Pozdrav od Roberta
SiR Objavljeno December 13, 2005 Opozori Objavljeno December 13, 2005 Tokrat po moje ne bo pisal knjige, gre samo na kratek sprehod, in to ne z motorjem... horjo je izrazil dvom, da mu bo še pred odhodom knjigo poslal ...
Zdrawc Objavljeno December 13, 2005 Opozori Objavljeno December 13, 2005 Ker nisem prebral niti prvih dveh :whistle: , sem se z Urošem zmenil kar za komplet vseh treh :OK: (bomratalzapečkar)
Noise Objavljeno December 13, 2005 Opozori Objavljeno December 13, 2005 horjo je izrazil dvom, da mu bo še pred odhodom knjigo poslal ... Prehitre misli , povrsno branje :slap: ... se posipam s pepelom.
HHV Objavljeno December 14, 2005 Opozori Objavljeno December 14, 2005 Prehitre misli , povrsno branje :slap: ... se posipam s pepelom. Uroš mi je takoj odgovoril in obljubil, da takoj pošlje knjigo. Zato že nestrpno čakam! :kva2:
Šarc Objavljeno December 23, 2005 Opozori Objavljeno December 23, 2005 Za tiste ki še oklevajo: V Nedeljskem dnevniku sem zasledil, da so začeli objavljati odlomke iz zadnje knjige. No na splošno po prebrani knjigi človek dobi občutek, da bo potrebno drugo leto zamenjati bosno s kakšno daljšo destinacijo. Samo šefa moram še prepričat za mesec dopusta..... pa gi Muri v črno afriko :D ! Lp Šarc
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se