Skoči na vsebino

MX3 Orehova vas Svetovno prvensto

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Kdor ni bil mu je lahko žal :naughty:

V soboto na kvalifikacijah težki pogoji za motocrossiste zaradi velikega naliva, hvala bogu v nedeljo je celo sonce prišlo in na progo je prišla množica ljudi in v drugi vožnji je bila proga celo suha!

Na tej strani pa slike iz nedeljskih treningov in obe dirki :kva2:

http://s145.photobucket.com/albums/r236/Zw...0Orehova%20vas/ (Več slik bo kmalu samo da upload-a)

Popravljeno . Popravil Zwilly41
Objavljeno

Ker tak kuplo drži s tasrednjim in mu je mal prste potegnil, ko je numero duo kazal :P

Objavljeno

res je...bla je super dirka... :OK: bravo naši :yea1: vse čestitke Svenu...si je zaslužu :yea1:

ne vem kakšen smisel sicer ima to da si novo temo odpru...to se vse da razglablat v uni temi "za motokrosiste" :unsure: :unsure: no ja kolkor kol.....čestitke vsem ;)

Objavljeno

Sorry za novo temo :rolleyes:

Uglavnem slik bo še v tistem albumu v kratkem jih je precej

Skoda za Špindlerja ker je imel smolo pa Može ki se je zaastrupu s hrano in ni tekmoval

Objavljeno

pa da še tukaj zastavim ! je kdo videl prehitevanje v drugi vožnji ko je Kragelj izgubil vodstvo ! meni so bili zelo sumljivi zaostankarji za krog ??!!

ampak start Kraglja v drugi vožnji pa je bil raketni, na koncu vzpona pa še malce komolčarski ! dobra izbira startnega mesta ! :worship: :OK:

Objavljeno

Moje glasno razmišljanje. Motiti se je človeško.

JA sem vidu. Čez un skok po mostu sta skup pršla, Saš je zapru gas, Sven je adpru, skoču k dec in dol na konc hriba je bil že za dva motorja pred Sašem. Tko je to blo. Zaostankarji so v tej zgodbi zgolj izgovor, ki pride prav. Da je Sašo reku, da ga je spustu (tm u cajtngih baje) je lahko - da ni hotu borbe na nož, kar je edino prav, ker je Sven hitrejši, spretnejši, ima več vsega kar rabi za zmago. Ta proga mu je še posebej ušeč (preverjeno) in je planiral da bo zmagal. Zmaga za rojstni dan ...bla, bla, bla Pod dva, je pa možno da se je pisec tega članka poslužil termina spustil (zaradi njemu znanega razloga, najboljše da kar njega kontaktirate). Je pa dejstvo (lastne izkušnje), da če me nekdo dohiti sredi dirke ko vozim na polno po svojih močeh z svojo naj tehniko kar je premorem, bo zasledovalec prej kot slej naredil manever za prehitevanje in prehitel ter se odpeljal (in Sven je tekmovalec tega kalibra v tej konkurenci, Ni zastonj v vodstvu skupnega seštevka tega prvenstva) Vsaka čast Sašu, da ne bi kdo pomislil, da ga podcenjujem, ampak tudi na drugem mestu (kar je za naše razmere fenomenalen rezultat) je imel nekaj težav in zaradi njih ga je skoraj ujel še Jussi, k je baje čist razštelan.

Meni je zanimivo tudi to da se Saš skoz zgovarja da je izpustil dirko in zaradi tega šele na osmem mestu. Taisti Jussi jih je izpustil tri pa je skupno na šestem. In kako je zdej s tem.

Slava mu Sašu Kraglju, da zastopa slovenske barve tolk časa v tem MX cirkusu. Ne samo trenutno ampak tudi vrsto preteklih let zanesljivo najkonstantnejši tekmovalec iz tega dvomiljonskega predela južno za alpami........

Slika je za vse k ga mate radi.

post-7006-1187165117_thumb.jpg

Objavljeno

Kar se tiče pa zaostankarjev (laperjev) naj teli fantje povedo svoje

Objavljeno

Fajn dirka je bla, sicer sem gledal samo 2. vožnjo dirke ampak vseeno je blo zakon. Pa kr dost motoristov je blo za videt.

Objavljeno

@Piruric - za VGS itak kapa dol :worship: povedo na svoj način, tudi iz avatarja !

glede same dirke in možnosti in zmožnosti Sašota si pa itak napisal zelo realno in tudi tebi kapa dol :worship:

škoda no da ni vzdržal do konca na prvem mestu ker mi ob progi bi vzdržali in nadaljevali z huronskim dretjem in mahanjem ob "mimohodu" ali "mimoskoku" ! saj bo na naslednji dirki že boljše ! :evilgrin:

• 1 leto pozneje...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!