MOTOVILC Objavljeno Avgust 17, 2007 Deli Objavljeno Avgust 17, 2007 ekkola mal reklame tudi to leto :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
X-biker Objavljeno Avgust 18, 2007 Deli Objavljeno Avgust 18, 2007 Škoda, če bi bil drugi termin. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
larisa97 Objavljeno Avgust 18, 2007 Deli Objavljeno Avgust 18, 2007 Le kako v istem času kot twinhorn,kjer nas bo več kot pol slovencev Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Avgust 18, 2007 Deli Objavljeno Avgust 18, 2007 zame eden redkih ta pravih moto zborov :worship: :worship: delal bom na tem ,da pridem tud letos... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PETARDA46 Objavljeno Avgust 19, 2007 Deli Objavljeno Avgust 19, 2007 zame eden redkih ta pravih moto zborov :worship: :worship: delal bom na tem ,da pridem tud letos... :yea1: Če boš samo delav na tem ne boš nikamor pršu :whistle: Sed na motor in pojdi šparat plac :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jerryspringer Objavljeno Avgust 20, 2007 Deli Objavljeno Avgust 20, 2007 pridem! floge floge Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Avgust 20, 2007 Deli Objavljeno Avgust 20, 2007 možno da pridem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cof Objavljeno Avgust 20, 2007 Deli Objavljeno Avgust 20, 2007 floge, floge :naughty: jes tud pridem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno Avgust 20, 2007 Deli Objavljeno Avgust 20, 2007 Jaz menda tudi pridem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
s a s h a Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 o ja ja...ke pa gremo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 Lepo pozdravljena...Jst se bom pa potrudu da pridem na ta motozbor.Sicer bo moj to prvi ker prej nisem mel kake želje po motozborih lezt.Sicer me pa zanima...Si bil ti mogoče v Brnu pa nam dal listek za motosrečanje? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 Lepo pozdravljen...Jst se bom pa potrudu da pridem na ta motozbor.Sicer bo moj to prvi ker prej nisem mel kake želje po motozborih lezt.Sicer me pa zanima...Si bil ti mogoče v Brnu pa nam dal listek za motosrečanje? :naughty: Zakaj jst nism mogu tle posta uredit?...Nisem našel več ikone uredi... Se opravičujem za off-topic Drugač pa vidimo se 90% :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fric Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 sm že tm :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno Avgust 25, 2007 Deli Objavljeno Avgust 25, 2007 Gabry kako? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Avgust 25, 2007 Deli Objavljeno Avgust 25, 2007 Če si vidu dans kej brskat gabry po tej temi sm bil to jst sam pod njenim nickom,sm verjetn jo pozabu odjavt... K ti boš na tem motozboru? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cof Objavljeno Avgust 27, 2007 Deli Objavljeno Avgust 27, 2007 hanamev en evewel, olop floge. jez že kar voham petek :kva2: :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno Avgust 27, 2007 Deli Objavljeno Avgust 27, 2007 Če si vidu dans kej brskat gabry po tej temi sm bil to jst sam pod njenim nickom,sm verjetn jo pozabu odjavt...K ti boš na tem motozboru? :naughty: 99.9 % Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jerryspringer Objavljeno Avgust 28, 2007 Deli Objavljeno Avgust 28, 2007 kdaj bo že petek?!index.php.gif Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Avgust 28, 2007 Deli Objavljeno Avgust 28, 2007 hanamev en evewel, olop floge.jez že kar voham petek :kva2: :wacko: o super, razgrajači iz cerknce bodo tudi dol, fajn........... :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jerryspringer Objavljeno Avgust 28, 2007 Deli Objavljeno Avgust 28, 2007 tko mirnih ljudi kot smo mi ni daleč naokoli! smo sanje vsake mame ki bi hčerko rada prov ženila! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Avgust 28, 2007 Deli Objavljeno Avgust 28, 2007 tko mirnih ljudi kot smo mi ni daleč naokoli! smo sanje vsake mame ki bi hčerko rada prov ženila! :evilgrin: jerry :winkiss: , če si že kdaj slišal za Tati, ki razgraja predvsem v zgodnjih jutranjih urah ste vi nula, ne Peter, glede na to, da bo to letos moj 2 zbor na katerem bom prespala, mislim, da bom ponovila Žirovsko budnico...... itak, da ga mormo zažurat.... :worship: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno Avgust 28, 2007 Deli Objavljeno Avgust 28, 2007 jerry :winkiss: , če si že kdaj slišal za Tati, ki razgraja predvsem v zgodnjih jutranjih urah ste vi nula, ne Peter, glede na to, da bo to letos moj 2 zbor na katerem bom prespala, mislim, da bom ponovila Žirovsko budnico...... itak, da ga mormo zažurat.... :worship: :naughty: Bom potrpel ,in te poslušal že zjutraj , kdaj racunaš narediti galamo ? Kje okol 4h30,a pravilno razmišljam ,ups pa še neki daj k prlezem iz tistga svojga sotora me prčaki s kakšnim hladnim pivom , pa po možnosti z UNIONOM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Avgust 28, 2007 Deli Objavljeno Avgust 28, 2007 Bom potrpel ,in te poslušal že zjutraj , kdaj racunaš narediti galamo ? Kje okol 4h30,a pravilno razmišljam ,ups pa še neki daj k prlezem iz tistga svojga sotora me prčaki s kakšnim hladnim pivom , pa po možnosti z UNIONOM upam, da mi bo Marči omogočil to in te pričakam kot kralja, čeprav z hrupno budilko... :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajo7 Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 jerry :winkiss: , če si že kdaj slišal za Tati, ki razgraja predvsem v zgodnjih jutranjih urah ste vi nula, ne Peter, glede na to, da bo to letos moj 2 zbor na katerem bom prespala, mislim, da bom ponovila Žirovsko budnico...... itak, da ga mormo zažurat.... :worship: :naughty: Halo :naughty: A ti to resno, a se sam mal hecaš? Da vemo prinest s seboj kontra ukrepe. Nprimer: borovničke za lažji in boljši spanec čepe za v ušesa sedative :headbang: :headbang: :010 :010 :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 Halo :naughty: A ti to resno, a se sam mal hecaš? Da vemo prinest s seboj kontra ukrepe. Nprimer: borovničke za lažji in boljši spanec čepe za v ušesa sedative :headbang: :headbang: :010 :010 :010 jaz to, no saj me poznaš :naughty: :naughty: pridna punčka, tega res ne počnem, lahko pa vsekakor prinewseš borovničke, ampak kakšne dobre, ne sam šnops z 3 borovnicami.... čepi za ušesa pa ne bodo odveč..... :whistle: :whistle: :whistle: se vidimo :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se