bajo7 Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 jaz to, no saj me poznaš :naughty: :naughty: pridna punčka, tega res ne počnem, lahko pa vsekakor prinewseš borovničke, ampak kakšne dobre, ne sam šnops z 3 borovnicami.... čepi za ušesa pa ne bodo odveč..... :whistle: :whistle: :whistle: se vidimo :winkiss: :winkiss: :P :010 :beer2: :beer1: :grupni: :smoke: :drunk: O.K. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 .... na katerem bom prespala, mislim, da bom ponovila Žirovsko budnico...... še dobro ,de bom dol sam v petek :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
žuristka Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 še dobro ,de bom dol sam v petek :krneki: Ma ne hod v petek - bo dež, pa še nas ne bo. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jerryspringer Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 FLOGE!!!!!!!!! komaj čakam belfast food po dolgmu cajtu slišat! :yea1: :kva2: :beer2: :010 :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jerryspringer Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 tati sej vem da me je matematika drkala ampak vseen bo to tvoj tretji letošnji zbor!!! žiri, firestarters na kolpi pa... al ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
punca z unca Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 tati sej vem da me je matematika drkala ampak vseen bo to tvoj tretji letošnji zbor!!! žiri, firestarters na kolpi pa... al ne? pa tati se je tud na braniku oglasla... je dokumentirano na strani od rihemberčanov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 Hvala za opozorila, bom pazil kam bom šotor postavu. :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajo7 Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 Najboljše, da v Pulo. :headbang: :naughty: :010 :kva1: HA HA HA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 Najboljše, da v Pulo. :headbang: :naughty: :010 :kva1: HA HA HA MISLI SI :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajo7 Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 MISLI SI :headbang: :headbang: :headbang: Halo. Mislil sem zaradi budnice. :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 tati sej vem da me je matematika drkala ampak vseen bo to tvoj tretji letošnji zbor!!! žiri, firestarters na kolpi pa... al ne? ja res bo že ene peti, spala sem pa samo na Kolpi, da sem imela jutranji obhod brez nadaljnega spanja je pa že znano, da ne grem zgodaj spat in potem vsi norijo, ker jih moj nežni smeh in glasek prebudi.... bova midva bolj tiha... :wacko: :wacko: :wacko: :beer1: :beer2: :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 Halo.Mislil sem zaradi budnice. :yes: kako si prijazen, se bom potrudila, da ne bom ponovila lanskega Branika, ko sem galamila okrog 6 ure ko ste vsi lepo spali... Miha - mogoče pridem pa tudi jaz že jutri... :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 bilo je fajn, glih prav folka, dosti poznanih, le mraz ko sto hudičev........... :worship: :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 bilo je fajn, glih prav folka, dosti poznanih, le mraz ko sto hudičev........... :worship: :worship: :worship: :worship: a si kej naše vidla :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZEKKO Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 bilo je fajn, glih prav folka, dosti poznanih, le mraz ko sto hudičev........... :worship: :worship: :worship: :worship: kašn mraz :lol1: men je pa blo čist fajn :grim idin tkat je mal zahladil ko mi je Vojc zliv cev per po hlačah :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 bilo je fajn, glih prav folka, dosti poznanih, le mraz ko sto hudičev........... :worship: :worship: :worship: :worship: Še dobr da nisem mogu pridet. Bi te mogu spet poslušat :whistle: :whistle: :whistle: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 Še dobr da nisem mogu pridet. Bi te mogu spet poslušat :whistle: :whistle: :whistle: :evilgrin: takisto :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gerholdd Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 fajn je blo :worship: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 Fino je blo. Zjutri pa župca in kavica, ki je prou finu sedla u skurjeno truplo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PETARDA46 Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 Opala.... tudi Falcon Junior preživu vse hude napore :kva2: Bomba je blo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 :krneki: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PETARDA46 Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 :krneki: :whistle: a si se zgubu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 fajn je blu,čeprov se velik ne spomnem :whistle: golaž je bil za popizdit dobr,pa dans zutri župca tud full pasala :) uglavn full dobr :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
punca z unca Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 zborčič je bi prouprva liga, sam je pač tko naneslo da nism prou dost žurala. hvala feistritzem za kofe, k sm jih 7 spila Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šufer Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 Fajn je blo, tu je nakaj slik od petka in mal še sobote. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se