cof Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 floge floge pa smo že doma. blo je magalomastično :? :wacko: nasploh floge floge :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno September 3, 2007 Deli Objavljeno September 3, 2007 Fajn je blo, tu je nakaj slik od petka in mal še sobote. Dobre fotke :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 3, 2007 Deli Objavljeno September 3, 2007 nekaj fotkic v galeriji http://www.roadshadows.com/index.html drugač pa kolk sm bla tam je blo fajn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GULI Objavljeno September 3, 2007 Deli Objavljeno September 3, 2007 Ostale pa :whistle: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno September 3, 2007 Deli Objavljeno September 3, 2007 Še dobr da nisem mogu pridet. Bi te mogu spet poslušat :whistle: :whistle: :whistle: :evilgrin: mislim, da ne, ker nisem imela časa se z takšnimi pogovarjati, ki....... :fight1: :fight1: :fight1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno September 3, 2007 Deli Objavljeno September 3, 2007 fajn zbor...kot vedno.... :worship: en kup samih pjancev :devil: matr ,sm se počutu ko ena črna ovca z tisto plastenko vode :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jerryspringer Objavljeno September 3, 2007 Deli Objavljeno September 3, 2007 res si bil čudn! :whistle: tati pa nč vidu!? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno September 3, 2007 Deli Objavljeno September 3, 2007 tati pa nč vidu!? če si pa bil pjan ko marela :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jerryspringer Objavljeno September 3, 2007 Deli Objavljeno September 3, 2007 ni blo tko hudo.... mnde... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Death Angel Objavljeno September 3, 2007 Deli Objavljeno September 3, 2007 fajn zbor...kot vedno.... :worship: en kup samih pjancev :devil: matr ,sm se počutu ko ena črna ovca z tisto plastenko vode :blush: ma daj stari spet si strašil z vodo naokoli :beer2: a si pozabil na laško hm.... že vidm da bom mogel nazaj zvami okol :naughty: da ne boš delu sramote :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno September 3, 2007 Deli Objavljeno September 3, 2007 ma daj stari spet si strašil z vodo naokoli :beer2: a si pozabil na laško hm.... že vidm da bom mogel nazaj zvami okol :naughty: da ne boš delu sramote :evilgrin: mislm ,de mi ni pomoči...... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno September 3, 2007 Deli Objavljeno September 3, 2007 mislm ,de mi ni pomoči...... :whistle: se strinjam :whistle: :naughty: :winkiss: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno September 4, 2007 Deli Objavljeno September 4, 2007 mislm ,de mi ni pomoči...... :whistle: Ti je sam bajto sabo pa mene se drž! Garantiram da bo zjutraj prva in edina misel-"MAMA LEKADOL".Pa tut to boš dobu ima mami zmeri rcnije sabo :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno September 4, 2007 Deli Objavljeno September 4, 2007 (popravljeno) čE SI ZA PRVI TEST TA VIKEND Popravljeno September 4, 2007. Popravil TONTO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno September 4, 2007 Deli Objavljeno September 4, 2007 in vse tiho je bilo... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno September 4, 2007 Deli Objavljeno September 4, 2007 res si bil čudn! :whistle:tati pa nč vidu!? sem te hotla spotaknit, pa si bil predaleč, Cof pa tudi,m pa Ančka......... :naughty: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno September 4, 2007 Deli Objavljeno September 4, 2007 Ti je sam bajto sabo pa mene se drž! Garantiram da bo zjutraj prva in edina misel-"MAMA LEKADOL".Pa tut to boš dobu ima mami zmeri rcnije sabo :yea1: :yea1: tvoje rcnije mi je pa spil en Cerknčan.... :headbang: :evilgrin: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno September 4, 2007 Deli Objavljeno September 4, 2007 tvoje rcnije mi je pa spil en Cerknčan.... :headbang: :evilgrin: :headbang: POL POMENI DA NISO ŠLE V NIČ-TUJETAGLAUN :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno September 4, 2007 Deli Objavljeno September 4, 2007 in vse tiho je bilo... :whistle: .....in tudi bo.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno September 4, 2007 Deli Objavljeno September 4, 2007 tvoje rcnije mi je pa spil en Cerknčan.... :headbang: :evilgrin: :headbang: eh...ke bale.... vse je "stankala" ona....vidu sm jo...sam se tko zgovarja ,de ne bi izpadla pjanc :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno September 4, 2007 Deli Objavljeno September 4, 2007 eh...ke bale....vse je "stankala" ona....vidu sm jo...sam se tko zgovarja ,de ne bi izpadla pjanc :devil: :fight1: :fight1: :fight1: :fight1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno September 4, 2007 Deli Objavljeno September 4, 2007 :fight1: :fight1: :fight1: :fight1: UPS najebu si :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno September 4, 2007 Deli Objavljeno September 4, 2007 (popravljeno) UPS najebu si :unsure: niti ne....jest uživam ,de me kaka tepe....sploh pa tati :blush: Popravljeno September 4, 2007. Popravil Miha Z. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MOTOVILC Objavljeno September 7, 2007 Avtor Deli Objavljeno September 7, 2007 EKOLA TUKAJ SEM NAŠEL ŠE PAR SLIKC L.P. http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=680 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno September 7, 2007 Deli Objavljeno September 7, 2007 niti ne....jest uživam ,de me kaka tepe....sploh pa tati :blush: oh tati jih je pa že veliko pretepla.... :winkiss: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se