tati Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 Sm slišu da je zginu KTM izpred šotora :slap: A taki so zbori danes al kaj ? To je raj za lopove. Same fajn makine za odpelat :lol1: no, no...............tole mi pa ni najbolj všeč, da se piše nekaj kar ni res, :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: če bi se to zgodilo sem prepričana, da bi se vedelo med vsemi, saj smo bili dol od petka...... zbor je bil krasen, za varnost lepo poskrbljeno in tiski , ki je zgubil svoj motor ga naj kar sam poišče............ baje jih pa je na Fakker see-ju zmanjkalo res kar nekaj, ne pa v Ilirski :krneki: :alien1: ............ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eXTReme13 Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 no, no...............tole mi pa ni najbolj všeč, da se piše nekaj kar ni res, :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: če bi se to zgodilo sem prepričana, da bi se vedelo med vsemi, saj smo bili dol od petka......zbor je bil krasen, za varnost lepo poskrbljeno in tiski , ki je zgubil svoj motor ga naj kar sam poišče............ baje jih pa je na Fakker see-ju zmanjkalo res kar nekaj, ne pa v Ilirski :krneki: :alien1: ............ V ilirski je modelu KTM izpred šotorka zginu :) Se je majstr zjutri zbudu ga je kap. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
punca z unca Objavljeno September 11, 2008 Deli Objavljeno September 11, 2008 supr je blu :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_luke_ Objavljeno September 11, 2008 Deli Objavljeno September 11, 2008 V ilirski je modelu KTM izpred šotorka zginu :) Se je majstr zjutri zbudu ga je kap. Tip je moj prjatu :D Bil je tooook nabit da sam zase ni vedu. Tko de nism biu zravn ampak blo je tko : nabit je ležal v šotoru, nek zamaskiran tip v črno usnje pride, se v folah spusti in se odpelje. No in res pol čez par urc se tip zbudi in mu je blo čist useen tko de komej zjutrej je polcijo klical :D Bil pa je ktm 125 cross Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eXTReme13 Objavljeno September 11, 2008 Deli Objavljeno September 11, 2008 Tip je moj prjatu :D Bil je tooook nabit da sam zase ni vedu. Tko de nism biu zravn ampak blo je tko : nabit je ležal v šotoru, nek zamaskiran tip v črno usnje pride, se v folah spusti in se odpelje. No in res pol čez par urc se tip zbudi in mu je blo čist useen tko de komej zjutrej je polcijo klical :D Bil pa je ktm 125 cross Jao kam smo prsli :> Se na zboru ni motor varen. Dobro da ne hodm vec po zborih ampak mal vec po svetu :> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thor Objavljeno September 12, 2008 Deli Objavljeno September 12, 2008 Ma je blu fajn. Drug let grem spet pive toučt dol. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MOTOVILC Objavljeno September 24, 2008 Avtor Deli Objavljeno September 24, 2008 No, če že nadaljujemo v tej temi, je TU, TU in TU, nekaj fotk ter vtisov z zbora. sicer je potrebna prijava, vendar se splača! :beer2: l.p. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno September 26, 2008 Deli Objavljeno September 26, 2008 Res dobr zbor svaka čast! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se