greenninja Objavljeno Avgust 17, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2007 http://www.moliboga.gajba.net/ Tukaj je link do njihove strani, kjer si lahko pogledate lokacijo kje se to odvija.. Podrobnosti o nastopajočih in vsem ostalem dogajanju mi niso znane, vem pa da bi zbor naj bil. Ta vikend. http://193.95.248.46/strani/moliboga/forum...topic.php?t=219 - kopirano z njihovega foruma. So znali fajn poskrbet za obiskovalce prejšnja leta, tako da če stvar je/bo bi se splačalo malo po Prlekiji zapeljat.
andi1 Objavljeno Avgust 17, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2007 Slučajno nas gre nekaj jutri na tisti konec, ker ima kolega bajto nekaj km stran. Seveda se bomo oglasili tudi na zboru, ker je vsaj po njegovih besedah vredno udeležbe.
Miha Z. Objavljeno Avgust 17, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2007 bil lani.....blo za popiz*** fajn!!!! super zbor :worship: letos pa verjetno :grrr
PETARDA46 Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 Miha. Lahko ti je žal, da te ni bilo. Bilo je še boljše kot lani. :worship:
TONTO Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 Bilo res odlično, samo zjutraj malo velika glava.Je že sanirana bolečina.MOLIBOGA samo tako naprej.Muzika je bla pa zakon.
Miha Z. Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 Miha. Lahko ti je žal, da te ni bilo. Bilo je še boljše kot lani. :worship: kukr jest vem se si TI UČIL za izpit??!! :blink: zato te tud nism nč klical ta vikend.... :unsure:
PETARDA46 Objavljeno Avgust 19, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2007 kukr jest vem se si TI UČIL za izpit??!! :blink: zato te tud nism nč klical ta vikend.... :unsure: Vse je res.... JEST nism biu nikjer!!!! TISTO ZGORAJ JE NAŠA MATI Buda pisala, tko da jest tukaj nimam nč zraven :nono: Je bila pa razlika vidna dons doma kdo je biu na žuru kdo je pa hišico čuvav :kva2:
žuristka Objavljeno Avgust 20, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2007 (popravljeno) [Eni ste pa res z vsem na tekočem. Fajn je pa vseeno blo. :whistle: Kdaj pa kdaj pa lahko tudi otroci delajo kaj ..........razumi kdor more. Upam, da bo rezultat te pridnosti viden????? Popravljeno Avgust 20, 2007. Popravil žuristka
PURPLE Objavljeno Avgust 20, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2007 Lani bilo super, letos tako in tako :) , po dolgem času jedel jajca z zelenjavo, ste pri bograču malo šparali :naughty: , se vidmo tudi v prihodnje leto.
andi1 Objavljeno Avgust 21, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2007 ... ste pri bograču malo šparali :naughty: Fešta da malo takih! Tista stvar pa ni bila bograč, ampak navaden golaž (brez krompirja, paprike, divjačine). Je bil pa zelo dober :worship: . Pridem pa drugo leto s šotorom, ne pa da me ob štirih zjutraj z avtom peljejo v kolegovo bajto, zjutraj pa pešačim 10 km nazaj po moped :wacko:. Pa še spominski krožnik sem dobil, ker so jih očitno imeli preveč, hehe. Bravo fantje, le tako naprej.
AlterMann Objavljeno Avgust 21, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2007 tud mi2 sva mal mim prletela, se ustavila za en hipec al pa dva in rečem vam, da je blo prow cool.....
pathoLOG Objavljeno Avgust 21, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2007 Altermann hehe, lepo si me škljocnil. Tam desno sem jaz s mojo malo damico :winkiss: Drugače pa bravo Moliboga - še pridemo :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se