antares Objavljeno Avgust 22, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2007 noup...on pa ni :lol: ...to sm jz :grim :yes: .) Kaj si pa ti ušpičila, da čujemo?? A?
antares Objavljeno Avgust 22, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2007 (popravljeno) Kok maš krive in kosmate noge :naughty: želimtičimprejšnjeokrevanjeindasedobimokjenakufetu :beer2: Krive so ker so slabo slikane; je delal hitro, pa brez fotografa iz Milana. Tvojih pa še nismo videli (če so kaj bolj kosmate). :D :grupni: Antares Popravljeno Avgust 22, 2007. Popravil antares
Ice Objavljeno Avgust 22, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2007 Nism si jo jest... en od modlarjev jo je :glare: ce te moti se oglasi. v resnih temah smetit pa ni potrebe, kenede.
Brdaus Objavljeno Avgust 22, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 22, 2007 v resnih temah smetit pa ni potrebe, kenede. Kdo je pa smetil? :blink: Smo se samo pogovarjal :blush:
maus Objavljeno Avgust 22, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2007 Kdo je pa smetil? :blink: Smo se samo pogovarjal :blush: sm te vidu k si papirček vrgu na tla :closedeyes: ... a že kj hodš ?
motoristek Objavljeno Avgust 22, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2007 Kdo je pa smetil? :blink: Smo se samo pogovarjal :blush: Ne se sekirat za kolena, saj pupe gledajo nad koleni navzgor... :yea1:
GREY WOLF Objavljeno Avgust 22, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2007 Ola madona Brdaus, nogi si pa lepo porihtal...grdo za pogledat, ma verjetno ni tako hudo kot izgleda? hitro okrevanje, pa več previdnosti, saj boš drugače preveč mačo zgledo... :worship:
Brdaus Objavljeno Avgust 22, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 22, 2007 (popravljeno) sm te vidu k si papirček vrgu na tla :closedeyes: ... a že kj hodš ? To pa nism bil jest... je bla sošolka :naughty: Hodim pa že :grim okol mopeda se že sukam, že padajo ideje za predelave :OK: @Siv volkec: še bolj grdo je, kot se vidi... ob priliki razložim .) Popravljeno Avgust 22, 2007. Popravil Brdaus
gebre Objavljeno Avgust 23, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2007 Dej, dej, blefiraš :whistle: , to maš itaq take novodobne tatooje :naughty:
Brdaus Objavljeno Marec 4, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Marec 4, 2008 Slovesno najavlam, da se je Brdo uspešno rehabilitiral (no ja, mal še manjka) in je ta vikend odprl motoristično sezono. Tko da bo letos še zanimivo. Ob tem bi se rad zahvalil vsem, ki ste me pršli pogledat v bolnico in ki ste me pohabljenega okol prevažal :lol: Najlepša hvala Missi, k mi je fuul dobro torto spekla (še medicinci so jo hvalili .) ) Ostalim pa, k ste name pozabl, en prisrčen
Jure007 Objavljeno Marec 4, 2008 Opozori Objavljeno Marec 4, 2008 Brdausa za predsednika bivših pohabljencev :grupni: :grupni: Ne sej se hecam. Lepo da si se saniral, zdej pa le glej, kako se boš po cesti obnašal to sezono! Cesta ni dirkališče, cesta je grobišče!
miha Objavljeno Marec 4, 2008 Opozori Objavljeno Marec 4, 2008 Ostalim pa, k ste name pozabl, en prisrčen zamerm :closedeyes:
Stric Burek Objavljeno Marec 4, 2008 Opozori Objavljeno Marec 4, 2008 zamerm :closedeyes: Tud jest :BUA: Bo treba kako slikco tvoje CeBeeRke dat, pa ti MOGOČE oprostimo :whistle:
kađiva Objavljeno Marec 4, 2008 Opozori Objavljeno Marec 4, 2008 no le glej, da je blo to zadnjič :) pa na furah z ducatisti mal merkej :P :beer2:
Prevtzer Objavljeno Marec 4, 2008 Opozori Objavljeno Marec 4, 2008 (popravljeno) teb! Popravljeno Marec 4, 2008. Popravil Prevtzer
Sanda7 Objavljeno Marec 5, 2008 Opozori Objavljeno Marec 5, 2008 no finu da s se uštimov in da že furaš u naprej pa ml bl po pamet :winkiss:
missi Objavljeno Marec 27, 2008 Opozori Objavljeno Marec 27, 2008 Slovesno najavlam, da se je Brdo uspešno rehabilitiral (no ja, mal še manjka) in je ta vikend odprl motoristično sezono. Tko da bo letos še zanimivo. Ob tem bi se rad zahvalil vsem, ki ste me pršli pogledat v bolnico in ki ste me pohabljenega okol prevažal :lol: Najlepša hvala Missi, k mi je fuul dobro torto spekla (še medicinci so jo hvalili .) ) Ostalim pa, k ste name pozabl, en prisrčen lansko leto torta...v primeru, da bi se to kdaj slučajno še ponovili, najprej batine, potem te bom pa šele začela crklat :P ne ne te mal hecam..važn, da si se sestavil&pozdravil, da bomo lahko kdaj skupaj kam letel :010
Brdaus Objavljeno Marec 27, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Marec 27, 2008 lansko leto torta...v primeru, da bi se to kdaj slučajno še ponovili, najprej batine, potem te bom pa šele začela crklat :P 1. Nimaš jajc ne ne te mal hecam..važn, da si se sestavil&pozdravil, da bomo lahko kdaj skupaj kam letel :010 2. You can count on it :004
missi Objavljeno Marec 27, 2008 Opozori Objavljeno Marec 27, 2008 1. Nimaš jajc2. You can count on it :004 1. ei ful mi jih je še ostal od velike noči..tko da ne bo problema :winkiss: 2. v pričakovanju :010 :010 :010 :010
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se