Bejba22 Objavljeno September 4, 2007 Avtor Opozori Objavljeno September 4, 2007 :grupni: upam,da bodo medvedki letos tud tko prjazni kakor lani :worship: ni problema, vedno so - smo prijazni :naughty:
Bejba22 Objavljeno September 5, 2007 Avtor Opozori Objavljeno September 5, 2007 :grim vi pa do drugega leta probajte zrihtat tavelkega MEDOTA .) :kva2: še ena slikca za tiste, ki niste vidli še našega medveda in vem, da ga vsoboto pride marsikdo pogledat :naughty: :yea1:
nova70 Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 :kva2: še ena slikca za tiste, ki niste vidli še našega medveda in vem, da ga vsoboto pride marsikdo pogledat :naughty: :yea1: lep... :whistle: :naughty:
Bejba22 Objavljeno September 5, 2007 Avtor Opozori Objavljeno September 5, 2007 lep... :whistle: :naughty: :D ta pravi so še lepši
YIMMY Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 (popravljeno) Skor sigurno pridem oz. pridemo :OK: upam da bo lep vreme :D Popravljeno September 5, 2007. Popravil YIMMY
cb1300 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 a bo letos spet Lojz ta prvi dol? :whistle: .....sam da bo pivo :kva2: :kva2: :kva2:
andi1 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Bil sem dve leti zapored, vsakič je bilo PRIMA, a letos žal ne morem :cry: , imamo dvodnevni chopper piknik, na dveh koncih pa ne morem biti istočasno. Obljubim, da pridem drugo leto. Letos se pa fino imejte in en LEP pozdrav Medvedom. Pogruntavščina stoletja je MU hotel, kaj takega bi morali imeti na vsakem zboru!
Bejba22 Objavljeno September 6, 2007 Avtor Opozori Objavljeno September 6, 2007 a bo letos spet Lojz ta prvi dol? :whistle: .....sam da bo pivo :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: vreme smo naročili, tako, da sigurno bo, obetajo za jutri in soboto sončno in vroče!! :worship: :OK:
travac Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 :kva2: A striptis bo?Nekam hladno je postalo in nobene take ne boznam,da bi bila kosmata kot medved.Ali pa bo tako vroca :yes:
Bejba22 Objavljeno September 6, 2007 Avtor Opozori Objavljeno September 6, 2007 :kva2: A striptis bo?Nekam hladno je postalo in nobene take ne boznam,da bi bila kosmata kot medved.Ali pa bo tako vroca :yes: :naughty: ja itak, da bo vroča, katera pa ni, pa ne vem, če si ravno želiš kako kosmato videt :headbang:
Zdrawc Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 :unsure: Zakaj, a je bil tvoj, mi imamo že medeka pripravljenga, že čaka na lastnika :worship: samo, ne wem, če bo le-ta utegnil prit dol :blink:
moto rider Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Enega kočevskega medveda pa zagotovo ne bo tam...? :hmm: :hmm: :? ...tistega, ki so v Španiji do smrti povozili! :o :yes:
cb1300 Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 tale bo zihr v kočevju počakal
Zdrawc Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 tale bo zihr v kočevju počakal jap, na krožniku :evilgrin:
Brdaus Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 A plinske grelce ste naštimal.. pa kuhano vino. Matr je mraz za znoret :)
Bejba22 Objavljeno September 6, 2007 Avtor Opozori Objavljeno September 6, 2007 A plinske grelce ste naštimal.. pa kuhano vino. Matr je mraz za znoret :) :whistle: vsega bo, samo mraza ne bo obljubim! še naša spletna stran :worship: :grupni: http://www.mk-kocevski-medvedi.com/
punca z unca Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 letos me pa ne bo.... en vikend sm pa lahko doma :unsure:
Brdaus Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 letos me pa ne bo.... en vikend sm pa lahko doma :unsure: To boš potem lahko, ko bo zima, mraz, pa sneg, pa dež, pa.... :D
LUMPKA Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 letos me pa ne bo.... en vikend sm pa lahko doma :unsure: Menda sva že 2 taki. Pa pozdravt se je treba. Fajn bodi
Free bikerca Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 Lani sem nekaj obljubljala... Upam, da se mi bo izšlo... Vsaj na kakšno pivičko :beer1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1:
GREY WOLF Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 Kej je daleč od avtobusne? pridem gor vč kasno s korjero... :rolleyes:
tati Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 letos me pa ne bo.... en vikend sm pa lahko doma :unsure: a tako, kar doma boš, saj lahko koga pobere, ker te bo videl v soboto doma....., :whistle: bodi fajn...... :winkiss: :winkiss:
punca z unca Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 To boš potem lahko, ko bo zima, mraz, pa sneg, pa dež, pa.... :D se šparam za na sun riderse na hvaru :010 :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se