CVIČKAR1 Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 Ja če bo pa PESHY BOY tam...bi pa skor tut jst mogu bit...Po vsej verjetnosti se oglasim... :naughty:
frankie Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 tasne fore glede striptiza me vedno nasmejejo :worship:
volk Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 se šparam za na sun riderse na hvaru :010 :yea1: No tud to je nekaj In vikend naj ti v molitvi za vreme pravo na Hvaru mine in od mene pivo tam zate potem že hladijo :winkiss:
Bejba22 Objavljeno September 8, 2007 Avtor Opozori Objavljeno September 8, 2007 Lani sem nekaj obljubljala... Upam, da se mi bo izšlo... Vsaj na kakšno pivičko :beer1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :worship: pridi, pridi, pa ne samo na eno :beer2:
gebre Objavljeno September 8, 2007 Opozori Objavljeno September 8, 2007 tasne fore glede striptiza me vedno nasmejejo :worship: Mogoče so mislili strap-on tease, pa so se malo zmotili :rolleyes: :P
čuk Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 dober zbor,pivo extra, :OK: samo mraz je pa blo.
HyperJack Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 Mislim, da je organizacija uspela. Dogotka se je udeležilo kar lepo število motoristov. Burnout z ATV-ji je bil še posebaj zanimiv. Za hrano lahko rečem, da je bila odlična. Osebno sem "skakal" okoli v kratkih rokavih in me ni kaj preveč zeblo. Skupinska vožnja do Črnega potoka in nato v center Kočevja je bila za moje pojme zadovoljiva. Upam, da bo še kdo objavil kakšne slike. Lp
Sanda7 Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 ene par fotk je tuki gor,glih kej dost niso ble zmožne slikat ampak nekaj jih bomo še dodali naknadno gor http://www.roadshadows.com/index.html
SF Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 Prišel v mraku, srečal par pravih legend (ne boste verjel, ne vedo kaj je internet) in odšel v mraku...
KeC Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 Prišli, popili koje pivo, pojedli koji bograč. Preživeli tudi narodnozabavni vložek snemanja nekega videospota. Pa pozdravili par znancev. Glede na to, da je bil samo vmesni postanek pri nabiranju sobotnih kilometrov je bilo kar fino. :rolleyes:
semamiz Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 (popravljeno) :naughty: Prišel , videl in zmagal ... :naughty: Popravljeno September 10, 2007. Popravil semamiz
nova70 Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 Organizacija :worship: , gužva ne prevelika, glih prov, hrana in pijača tudi OK, le ena pripombica. Unga malga slinovca na kapiji u red spravte. Pri limanju "zapestnice" je bil mal predrzen.
First Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 (popravljeno) Pa pozdravili par znancev.... :yes: Lepo da smo se srečal :) Drugače pa prišla za eno urco v soboto, žal v civilu :( se je sezona za letos zaključila. Drugo leto pa novim zmagam naproti :D Popravljeno September 10, 2007. Popravil First
soncek9 Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 medvedkom pohvala, saj so se zelo potrudili :OK: , pa hvala za prenočišče,pa vse dekce in povštrček,ki so nama jih posodili, ker bi bile sicer preveč premražene :whistle:, pa za babičino marmeladko bi prosila recept :P
zverko Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 je blu full dobro,sam sn bil mal zmatran zjutri,me je zjebu frišn zrak :whistle:
gerholdd Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 fajn smo se imeli, mal pojedli (golaz je bil pa cudn), mal popili, mal "poplesali", ... nekaj slik je na http://www.mk-raubritter.com
soncek9 Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 je blu full dobro,sam sn bil mal zmatran zjutri,me je zjebu frišn zrak :whistle: vprašanje,če je samo frišn zrak kriv :naughty:
linza Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 vprašanje,če je samo frišn zrak kriv :naughty: Sam ja tebe pital di je Sandra?
soncek9 Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 Sam ja tebe pital di je Sandra? ja,mene :yes:
zverko Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 vprašanje,če je samo frišn zrak kriv :naughty: ja,res je ni bil sam zrak kriv....spal sn tud bol slab :naughty:
Bejba22 Objavljeno September 10, 2007 Avtor Opozori Objavljeno September 10, 2007 fajn smo se imeli, mal pojedli (golaz je bil pa cudn), mal popili, mal "poplesali", ... nekaj slik je na http://www.mk-raubritter.com :wacko: Žal nismo mi krivi za okus golaža, če pa bi bil v petek pri nas bi jedel pravi golaž, ki smo ga pripravili SAMI (beri Kočevski medvedi), pa so ga vsi pohvalili. :headbang: :wallbash:
Bejba22 Objavljeno September 10, 2007 Avtor Opozori Objavljeno September 10, 2007 Prišel v mraku, srečal par pravih legend (ne boste verjel, ne vedo kaj je internet) in odšel v mraku... :? ne razumem čist, a je blo kaj narobe z naše strani LP Bejba
Bejba22 Objavljeno September 10, 2007 Avtor Opozori Objavljeno September 10, 2007 medvedkom pohvala, saj so se zelo potrudili :OK: , pa hvala za prenočišče,pa vse dekce in povštrček,ki so nama jih posodili, ker bi bile sicer preveč premražene :whistle:, pa za babičino marmeladko bi prosila recept :P :yea1: :yea1: :yea1: hvala za pohvale, nisi pa povedala, a si spala v hotelu MU ali v svojem šotoru, ker v hotelu je bilo polno dekc, za marmelado ti pa lahko povem samo to, da ne vem recepta, če ga izvem ti napišem. LP Bejba :worship: :slap:
soncek9 Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 :yea1: :yea1: :yea1: hvala za pohvale, nisi pa povedala, a si spala v hotelu MU ali v svojem šotoru, ker v hotelu je bilo polno dekc, za marmelado ti pa lahko povem samo to, da ne vem recepta, če ga izvem ti napišem. LP Bejba :worship: :slap: sva imele svoj šotor :worship: , dekco pa vsaka svojo :whistle:
_SEBA_ Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 dobr je , sam bl mal smo spal :whistle: :whistle: :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se