imlakar Objavljeno Avgust 28, 2007 Deli Objavljeno Avgust 28, 2007 Katere gume, kje se vklopi rezerva, kje se kupi to, kje dobiti ono... Stanje samo po sebi kliče po kakšnem mini srečanju. Lahko bi se zmenili za kakšen zbor, mogoče še en skupen krog kasneje. Je kdo za? Če bom imel čas, z veseljem :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brankom Objavljeno Avgust 28, 2007 Deli Objavljeno Avgust 28, 2007 Katere gume, kje se vklopi rezerva, kje se kupi to, kje dobiti ono... Stanje samo po sebi kliče po kakšnem mini srečanju. Lahko bi se zmenili za kakšen zbor, mogoče še en skupen krog kasneje. Je kdo za? Vejš, da! Samo postavi termin, lokacijo na Jezerskem(?) pa smo takoj tam! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stan40 Objavljeno Avgust 28, 2007 Deli Objavljeno Avgust 28, 2007 Katere gume, kje se vklopi rezerva, kje se kupi to, kje dobiti ono... Stanje samo po sebi kliče po kakšnem mini srečanju. Lahko bi se zmenili za kakšen zbor, mogoče še en skupen krog kasneje. Je kdo za? Sem za!!! Potrebna je le iniciativa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
s3c Objavljeno Avgust 28, 2007 Deli Objavljeno Avgust 28, 2007 Lahko se dogovorimo ob prvem lepem vikendu (sobota-zgodnje popoldne, nedelja-dopoldne oz. po dogovoru). Jezersko bi bila super destinacija, nadaljevali bi lahko naprej čez mejo pa čez Pavljičevo sedlo nazaj... Samo da bo vreme. V četrtek oz. najkasneje v petek se bo že dalo videti kakšen bo vikend. Če ne ta vikend, pa potem ob prvem sončnem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno Avgust 28, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 28, 2007 Lahko se dogovorimo ob prvem lepem vikendu (sobota-zgodnje popoldne, nedelja-dopoldne oz. po dogovoru). Jezersko bi bila super destinacija, nadaljevali bi lahko naprej čez mejo pa čez Pavljičevo sedlo nazaj... Samo da bo vreme. V četrtek oz. najkasneje v petek se bo že dalo videti kakšen bo vikend. Če ne ta vikend, pa potem ob prvem sončnem... za nedeljo sem takoj, za soboto pa nisem 100 % Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GETRIEBE Objavljeno Avgust 28, 2007 Deli Objavljeno Avgust 28, 2007 Lahko se dogovorimo ob prvem lepem vikendu (sobota-zgodnje popoldne, nedelja-dopoldne oz. po dogovoru). Jezersko bi bila super destinacija, nadaljevali bi lahko naprej čez mejo pa čez Pavljičevo sedlo nazaj... Samo da bo vreme. V četrtek oz. najkasneje v petek se bo že dalo videti kakšen bo vikend. Če ne ta vikend, pa potem ob prvem sončnem... jest sem tudi za nedeljo ob lepem vremenu :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HONDAMANIA Objavljeno Avgust 28, 2007 Deli Objavljeno Avgust 28, 2007 Jst sm takoj za, za soboto ali pa nedeljo zjutraj oz zgodaj dopoldne (ker sem popoldne v službi...), samo povejte lokacijo!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brankom Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 Jurjaši! Ta teden gremo v Pulo? Drži? :lol1: Pa potrditve, prosim! :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GETRIEBE Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 No če nas bi bilo tako malo bi pa lahko povabili še šestotake.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno Avgust 29, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 No če nas bi bilo tako malo bi pa lahko povabili še šestotake.... :whistle: Se kar strinjam s tabo. Zakaj pa ne? 600 al pa 1000? CBF je še vedno CBF. Sem mel oba in sata oba zakon. Vsaj zame :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno Avgust 29, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 (popravljeno) Pa, če gremo vse CBF-ke , bi moral še ime teme zamenjat. Kdo zna? Popravljeno Avgust 29, 2007. Popravil imlakar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GETRIEBE Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 Se kar strinjam s tabo. Zakaj pa ne? 600 al pa 1000? CBF je še vedno CBF. Sem mel oba in sata oba zakon. Vsaj zame :worship: in če koga navdušuje tak motor oziroma, da ga ima namen kupit pa tudi lahko pride da kakšno skupaj rečemo.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
s3c Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 Za nedeljo kaže na lepo vreme, in če ste za se lahko dopoldne dobimo (med 8.00 in 9.00 uro, recimo) in naredimo eno skupen krog čez Jezersko. Seveda ste vabljeni vsi, ne samo "jurjasi"! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno Avgust 30, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 Za nedeljo kaže na lepo vreme, in če ste za se lahko dopoldne dobimo (med 8.00 in 9.00 uro, recimo) in naredimo eno skupen krog čez Jezersko. Seveda ste vabljeni vsi, ne samo "jurjasi"! Sem za. Kje se dobimo? Lokacija in ura. Najboljš nekje na kavi. Za začetek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
s3c Objavljeno Avgust 31, 2007 Deli Objavljeno Avgust 31, 2007 A bi bilo uredu v Kranju na OMV? Ni veliko lokalov, ki bi bili v nedeljo dopoldne že odprtih (za tega vem, da je), parkirišče ima, pa še vsak ga bo našel. Ob 8:30 ali pa 9:00 bi bilo idealno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno Avgust 31, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 31, 2007 Jaz sem za. Pa, če rečemo, zbor od 8:30 do 9:00? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brankom Objavljeno Avgust 31, 2007 Deli Objavljeno Avgust 31, 2007 Jaz sem za. Pa, če rečemo, zbor od 8:30 do 9:00? Gospodje! Želim vam prijetno druženje in polno užitkov na Jezerskem. Žal, sem na poti (sedajle z mislimi že na ridah) proti Puli. Pripnem kakšno fotko ob povratku! :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HONDAMANIA Objavljeno Avgust 31, 2007 Deli Objavljeno Avgust 31, 2007 (popravljeno) Mogoče pa pridem če dobim prosto.... :whistle: P.S.: Sicer je men za lokcijo čist vseen, ampak a ste vsi iz okolice Kranja? A za bolj proti štajerskem koncu pa ni noben???? Popravljeno Avgust 31, 2007. Popravil HONDAMANIA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
s3c Objavljeno Avgust 31, 2007 Deli Objavljeno Avgust 31, 2007 Pridem tudi jest... Ob 8:30 bom na OMV! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GETRIEBE Objavljeno Avgust 31, 2007 Deli Objavljeno Avgust 31, 2007 če ne bo kakšnih velikih zadržkov pridem tudi jaz... a je v Kranju samo ena OMV črpalka??? pa na kerem koncu Kranja je??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
s3c Objavljeno Avgust 31, 2007 Deli Objavljeno Avgust 31, 2007 če ne bo kakšnih velikih zadržkov pridem tudi jaz... a je v Kranju samo ena OMV črpalka??? pa na kerem koncu Kranja je??? Samo ena je, iz smeri Brnika, mimo Mercator centra, po 200m na desni strani. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno Avgust 31, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 31, 2007 Jaz grem iz Ljubljane. Se vidmo ob 8:30 na OMV pumpi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
s3c Objavljeno September 1, 2007 Deli Objavljeno September 1, 2007 21 odgovorov v temi, pa samo 2 sva potrdila prihod :rolleyes: Igor, če imaš koga, ki bi šel zraven ga kar povabi, da nas bo vsaj polhna miza. Drugač pa tko, kot smo rekli. Jest bom z mojo ob 8:30 na OMV. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno September 1, 2007 Avtor Deli Objavljeno September 1, 2007 21 odgovorov v temi, pa samo 2 sva potrdila prihod :rolleyes: Igor, če imaš koga, ki bi šel zraven ga kar povabi, da nas bo vsaj polhna miza. Drugač pa tko, kot smo rekli. Jest bom z mojo ob 8:30 na OMV. Enako. Vsekakor je vsakdo dobrodošel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GETRIEBE Objavljeno September 1, 2007 Deli Objavljeno September 1, 2007 tokrat ostanemo pri te destinaciji. Za drugič pa že kar sedaj predlagam Trojane, da se bo vsaj še "kaki toi Štojerc našo" Ali bi šli proti morju????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se