FLAYO Objavljeno Avgust 12, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2002 Nisem tocno vedel kam naj tole napisem pa sem se odlocil za rubriko SPLOSNO. Upam, da se moderatorji na bojo jezili, ce sem naredil kaj narobe :) (saj itak lahko temo premaknejo) V ponedeljek 05/08/2002 sem se peljal proti Kopru in na Crnem Kalu se mi je strgala "gas zajla". Ustavil sem in potem ko sem nehal preklinjat sem zacel brskat po mobitelu koga bi lahko poklical na pomoc (ura je bila okrog pol devetih zvecer). Najprej sem seveda obvestil svojo drago, da bom zamudil in naj pac ne skrbi :) Ker sem vedel, da je v Kopru 100% kak servis kjer bi mi zajlo lahko naslednji dan zamenjali, mi tisti moment ni bilo pomembno kako spravim motor do morja, ker se mi ga nekako ni dalo rinit :) Najprej sem poklical na AMZS Koper... Oglasi se model in na vprasanje, ce me lahko kdo pride iskat s kakim kombijem ali kamionom dobim negativni odgovor. Obrazlozitev: AMZS nima vozila V oziroma NA katerem bi se dalo prepeljat motor, ki ima le manjso okvaro in ni le kup zverizene plastike in zelezja. Model na AMZS pravi, da oni motorjev ne prevazajo razen ce so razbiti...te pa tako ali tako samo vrzejo na kamion :roll: Torej sem ta pogovor zakljucil in prisel do ugotovitve, da motoristi nimamo vlecne sluzbe (razen, ce je kje nekdo, pa jaz ne vem zanj...prosim za stevilko...jo je dobro imet). V glavnem... Meni je padlo na pamet, da se lahko prav pocasi peljem s pomocjo "zauga"...ne vem ce je to super odlicno za motor...vem pa da me je pripeljalo do Kopra...po polzje...do 55km/h :wink: Ker pa je moja boljsa polovica doma v delu Kopra, ki bolj spominja na San Francisco, mi tudi "zaug" ni vec pomagal, saj je bil klanec prehud. In sem spet imel mobitel v rokah. Druga oseba na katero sem se spomnil je bil moj kolega Grega, ki je nekaj casa prodajal motorje Aprilia in sva veckrat peljala kake primerke te znamke iz Kopra v LJ ali obratno...(ravno ta dan pa je bil na dopustu na tem koncu). Ko sem mu razlozil situacijo pa je povedal carobne besede (vsaj po mojem mnenju) za vse motoriste, ki se vozijo po slovenski obali... MOTO MANIA (g.Ciril) Cez dobrih 15 min je bil kombi ze pri motorju (povdariti moram da je bila ura ze blizu 22h :!:....g. Ciril je bil kljub pozni uri prijazen in razumevajoc ). Motor je bil v trenutku nalozen in pripravljen za transport. Naslednje popoldne pa sem se ze veselo vozil. Strosek? 7600 SIT zajla + delo...... juupiiii! :D :D Cirilu sem dal 8k SIT....ko pa sem sel v delavnico po motor sem se mehaniku 1k SIT stisnil v roke....ni bilo veliko...je bilo pa od srca :D Se enkrat hvala MOTO MANIA !! Priporocam vsem, ki boste imeli kakrsnekoli tezave z motorjem ob morju...zraven servisa in trgovine pa imajo se simpaticen bar...BIKERS WELCOME :D FLAYO
naka Objavljeno Avgust 12, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2002 Moto manie v imeniku ne najdem. Ali nam lahko posreduješ telefon. Glede na to, da je bila pozna ura, je to verjetno GSM. Mislim, da bi bilo pametno, da bi to številko vsak motorist shranil v svoj GSM v primeru višje sile. Hvala in LP
FLAYO Objavljeno Avgust 12, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 12, 2002 Matr sem smotan :) MOTOMANIA d.o.o. Šmarska cesta 7a Tel.: 05/ 625-15-01 05/ 625-15-02 Poklicite na eno od dveh stevilk...oglasila se vam bo verjetno mami Teja. Pa jih prosite, ce vam da stevilko mobitela g.Cirila. Zgolj za informacijo: hcerka Cirila in teje dirka z motorji...mislim da vozi Aprilio. FLAYO
Sanda7 Objavljeno Avgust 12, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2002 No hvalabogu še so dobri ljudje na tej zemeljski obli :D
suzuki Objavljeno Avgust 12, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2002 Hvala, sem že spravil številko v telefon :lol: 8) !!!
klemens Objavljeno Avgust 12, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2002 Se mi zdi da je bilo ravno od AMZS vlečno vozilo ki sem ga prehitel pred nekaj meseci na avtocesti z naloženim motorjem nemškega turista. Je pa motor tako poskakoval na tistem vozilu da sem šel raje hitro mimo :). Mogoče so imeli pa kakšno slabo izkušnjo. LP, klemen
moped Objavljeno Avgust 12, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2002 Će pa se kot motorist včlaniš v AMZ, pa nihče ne opozori da samo pokvarjenih motorjev ne prevažajo, ampak veselo članarino vzamejo.
FLAYO Objavljeno Avgust 13, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 13, 2002 Jaz lahko potrdim samo, da na koprskem obmocju takega vozila za prevoz motorjev nimajo...razen za razbitine... No, zdaj AMZS-ju ne bi pomagalo niti, ce bi nabavili kak kombi, ce pa vemo, da so pri MOTOMANIA taglavni :D :mrgreen: FLAYO
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se