Majesty Objavljeno Avgust 31, 2007 Deli Objavljeno Avgust 31, 2007 http://www.farecast.com/hotels Zanimivo in uporabno... Za tiste, ki se na poti poslužujete hotelskih storitev... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Avgust 31, 2007 Deli Objavljeno Avgust 31, 2007 po moje je bl mal slo motoristov ki koristijo to varjanto so bolj kampi v igri al pa hostli in b&b varjante Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Avgust 31, 2007 Deli Objavljeno Avgust 31, 2007 Na tvojem mestu ne bil tak prepričan, Sanda. Sicer med turami z mopedom ne spim po hotelih, ampak ko plača podjetje in to niti ni tako redko,........ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Avgust 31, 2007 Deli Objavljeno Avgust 31, 2007 sicer pa iskalnik ni bogvekaj. Sem recimo v iskalnik vpisal Ulm. Tam sem bil nazadnje pred dopustom. Pa je bolj bogo našel. Dva hotela, ostali pa do 20 kilometrov vstran. Tudi v okolici Stuttgarta je videti slabo............. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Avgust 31, 2007 Deli Objavljeno Avgust 31, 2007 po moje je bl mal slo motoristov ki koristijo to varjantoso bolj kampi v igri al pa hostli in b&b varjante :winkiss: ste izjeme,hvala bogu i ja bi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tonystx Objavljeno September 1, 2007 Deli Objavljeno September 1, 2007 Dva iskalnika, ki sta med boljšimi za iskanje moto hotelov po Evropi Tourenfahrer in BMH Sanda saj veš, da se mi ta stari težko spravimo v šotor :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Calmo Objavljeno September 1, 2007 Deli Objavljeno September 1, 2007 Tudi tole je ena "cenejših" variant: http://www.etaphotel.com/gb/home/index.shtml Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 Sicer pa jaz ponavadi hotel poiščem kar na googlu. v iskalnik vpišem enostavno besedico hotel in ime kraja katerega grem, pa je. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se