Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Mene pa zanima koliko nas na motosvetu fura VARE da bi naredili en spoznavni piknik :beer2:

Objavljeno

Mislim da nas je kar nekaj.

NAjbolje je postavit en datum uro in kraj pol pa kdor pride pride. Da se ne bomo dogovarjali celo večnost kot recimo FJR-aši. Sicer pa bi tole bolj pasalo pood moto dogodke.

Objavljeno
Mislim da nas je kar nekaj.

NAjbolje je postavit en datum uro in kraj pol pa kdor pride pride. Da se ne bomo dogovarjali celo večnost kot recimo FJR-aši. Sicer pa bi tole bolj pasalo pood moto dogodke.

Sam pri moto dogodkih ne vem če bodo brali vsi ki imajo vare :?

Objavljeno
Sam pri moto dogodkih ne vem če bodo brali vsi ki imajo vare :?

Lahko se tu v tej temi zmenimo, potem pa se objavi še pri motodogodkih, seveda če se admini s tem strinjajo :whistle:

Sem pa definitivno za to, da se res dobimo in spoznamo! :beer2:

Objavljeno
Mene pa zanima koliko nas na motosvetu fura VARE da bi naredili en spoznavni piknik :beer2:

Sam še datum in uro določmo in je stvar rešena :whistle: :D

Objavljeno

Jaz sem takoj za to, da se organizira eno srečanje, pa čim prej :glare:

Objavljeno

Jaz dam za 2 gajbe :beer1: predlagajte katero soboto in kje

Objavljeno (popravljeno)
Jaz dam za 2 gajbe :beer1: predlagajte katero soboto in kje

A boste takšne k' majo Africo v rit sunel, če se tam nalimajo???

Sam' vprašam?... :hmm: :hmm: :P

.....a ja, pa Coca-Colo pijem!!!

Popravljeno . Popravil moto rider
Objavljeno
A boste takšne k' majo Africo v rit sunel, če se tam nalimajo???

Sam' vprašam?... :hmm: :hmm: :P

Ne, ne, bodo dobrodošli :beer2:

Objavljeno

Se strinjam! Povejte kdaj in kje.

Objavljeno

En se more žrtvovati za "organizatorja" in stvar bo stekla...

Jest čez 14 dni šibam u Turčijo in mam kr neki dela s pripravami... Meni osebno bi odgovarjal kar naslednji vikend 8.,9. 10.

Objavljeno
En se more žrtvovati za "organizatorja" in stvar bo stekla...

Jest čez 14 dni šibam u Turčijo in mam kr neki dela s pripravami... Meni osebno bi odgovarjal kar naslednji vikend 8.,9. 10.

Se strinjam :beer2:

Objavljeno

Rabili bi nekoga ki ima kakšno parcelo ali kaj podobnega da bi lahko kdo postavil šotor, če bomo " slučajno" preveč pogledali v piksno :beer1: A je kakšen DOBER " VELEPOSESTNIK" med nami :? Saj bomo PRIDNI :yes: :yes: :yes:

Objavljeno

Mogoče bi pa bilo smiselno prvo srečanje lastnikov Varaderov (voznikov) organizirati v sklopu kakšnega že planiranega moto zbora?! :hmm:

Objavljeno
Mogoče bi pa bilo smiselno prvo srečanje lastnikov Varaderov (voznikov) organizirati v sklopu kakšnega že planiranega moto zbora?! :hmm:

Jaz sem ZA, kje je v soboto zbor :?

Objavljeno

Jaz bi zlo rad prisel, pa na zalost Macedonia, vozim najboljši motor na svetu, :winkiss: :winkiss:

Dej se res zmenmo pa da se neki naredi. Če bom lohk zraven bom sigurno!!!!! :OK:

Objavljeno

Hmmm,

malo sem razmisljal, kaj pa ce se dobimo na nekem kraju"a" in naredino voznjo proti kraju "b", mogoce ob tem se poberemo

vse tiste ob poti.....

sem pa vsekakor za!

lp :rolleyes:

Objavljeno

jaz sem za....samo povejte kdaj in kje:D:D

Objavljeno
Jaz sem ZA, kje je v soboto zbor :?

kočevski medvedje mislim da majo neki........lepa furca čez logatec,rakek, cerknica, bloke, kočevje.........

Objavljeno
kočevski medvedje mislim da majo neki........lepa furca čez logatec,rakek, cerknica, bloke, kočevje.........

Objavljeno

to sm hotla povedat, da kočevski medvedi imajo zbor ta vikend :yes: in ti ni treba premišljevat,če je :hmm:

Objavljeno

Ja dejmo določit datum...rezerviramo kje kak lokalček ali gostilnico in se dobimo....

Prosim za predloge glede datuma in kraja srečanja!

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!