cb1300 Objavljeno December 18, 2009 Opozori Objavljeno December 18, 2009 Žal nimam photoshopa......mal igranja z miško.... Pa če bi radi mel grb se mi zdi, da bi bolje zgledalo, če nebi bil postran postavljen, ampak naravnost...moje mnenje
Fakin Objavljeno December 18, 2009 Opozori Objavljeno December 18, 2009 Mogoče bi res razmišljali v tej smeri da opustimo grb (koliko tujcev pa pozna naš grb?) in poskusimo z napisom SLO, Slovenija, Slovenia,......itd. Pa vse skupaj se vkomponira v barve SLO zastave. To je moje razmišljanje in moj predlog! Pozdrav vsem!
mumini Objavljeno December 18, 2009 Opozori Objavljeno December 18, 2009 Mogoče bi res razmišljali v tej smeri da opustimo grb (koliko tujcev pa pozna naš grb?) in poskusimo z napisom SLO, Slovenija, Slovenia,......itd. Pa vse skupaj se vkomponira v barve SLO zastave. To je moje razmišljanje in moj predlog! Pozdrav vsem! Kaj pa če bi pustili znak kot je, če bi ga v živo videli(zgleda super) , je dobro zasnovan in barvno skladen pa tst grb prav paše tam kot je! Scotti se je vredo potrudil.Mislim,da nobenmu ne bi blo vseeno če bi sam izdelal znak,ga dal publiki pol pa bi ga spreminjali barve pa grbe....
Scottie Objavljeno December 18, 2009 Opozori Objavljeno December 18, 2009 Žal nimam photoshopa......mal igranja z miško.... Pa če bi radi mel grb se mi zdi, da bi bolje zgledalo, če nebi bil postran postavljen, ampak naravnost...moje mnenje Ne vem.... si mislil recimo takole?
Orange Objavljeno December 19, 2009 Opozori Objavljeno December 19, 2009 Grb po moje paše notr lah pa dodamo še Slovenia! Pa hitr se zmente ker bo pomlad kmal tle!
amel Objavljeno December 19, 2009 Opozori Objavljeno December 19, 2009 Grb po moje paše notr lah pa dodamo še Slovenia! Pa hitr se zmente ker bo pomlad kmal tle! zdravo,kje se bo dalo dobit ta našitek,se priporočam.......................
xva Objavljeno December 20, 2009 Opozori Objavljeno December 20, 2009 živjo jest tud iščem kakšen pameten našitek pa je bolj beda v ponudbi sem pa svojo varo postavil na noge zadnja pridobitev pred zimskim spanjem pa še unikat ni lep je pa koristen zdravo gospodje zima je nastopila čist zares pa če bi še kdo svojo varo postavu na svoje noge se lahko oglasi
xva Objavljeno December 20, 2009 Opozori Objavljeno December 20, 2009 zdravo gospodje zima je nastopila čist zares pa če bi še kdo svojo varo postavu na svoje noge se lahko oglasi
svizec Objavljeno December 20, 2009 Opozori Objavljeno December 20, 2009 Krilo je dejansko zastava in vse skupaj lahko interpretiraš kot Honda Varadero Slovenija. No tako je bilo zamišljeno. Brez grba to postane Honda Varadero Rusija, ki pa nekako ne izkaže našega porekla Lahko bi ga recimo malce zmanjšal in zamaknil v zgornji kot desno... Takole ali pa spodnji kot levo Takole Meni sta te dve varijanti zelo všeč,če bi izbiral izmed vseh predlaganih bi zagotovo nekaj od tega izbral Samo moje mnenje mojamiska 1
Leteči Objavljeno December 20, 2009 Opozori Objavljeno December 20, 2009 Evo meni pa se je v tehle mrzlih zimskih dneh rodilo tole, da ne bom več po kolenih plazil ko bo treba kaj pošraufat http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=573&view=findpost&p=1706796
raza Objavljeno December 20, 2009 Opozori Objavljeno December 20, 2009 Evo meni pa se je v tehle mrzlih zimskih dneh rodilo tole, da ne bom več po kolenih plazil ko bo treba kaj pošraufat http://www.motosvet....dpost&p=1706796 Tvoje servisno stojalo bi opcijsko dopolnil z premičnimi kolesci, da bi na ploščad postavljen moped lahko nekam v kot stišal (recimo za čez zimo). Med šravbanjem bi kolesca zaradi stabilnosti seveda odstranil.
Leteči Objavljeno December 20, 2009 Opozori Objavljeno December 20, 2009 Je opcija ja, samo pri dviganju mora biti miza na tleh drugače ti jo bo zvilo kot presto. Jaz imam sicer viličarja jo zapnem in nesem kamor me je volja tako da tega niti ne potrebujem.
Dragothic Objavljeno December 21, 2009 Opozori Objavljeno December 21, 2009 Evo meni pa se je v tehle mrzlih zimskih dneh rodilo tole, da ne bom več po kolenih plazil ko bo treba kaj pošraufat http://www.motosvet....dpost&p=1706796 Mater je zakon tala miza. Tako bi rabu js ko sem ketno pucu, ne pa da sem čepel zraven mopija.
Calmo Objavljeno December 24, 2009 Opozori Objavljeno December 24, 2009 Tele so sicer že rezervirane, samo za občutek kako izgledajo. Je že kar nekaj nas, ki takšne našitke že nosimo. svizec in Majesty 2
raza Objavljeno December 24, 2009 Opozori Objavljeno December 24, 2009 Druščina! Vesele praznike in veliko varnih in lepih kilometrov v letu, ki gre naproti! Glede našitka: Pustimo takšnega kot si ga je avtor zamislil! Je čisto vredu. Moje mišljenje! Pa še tistim, ki ga že imajo, ga ne bo potrebno menjat!
Fakin Objavljeno December 24, 2009 Opozori Objavljeno December 24, 2009 Vsem "VARADEROVCEM" in ostalim motoristom želim lep Božič!!!
sayo Objavljeno December 24, 2009 Avtor Opozori Objavljeno December 24, 2009 Tele so sicer že rezervirane, samo za občutek kako izgledajo. Je že kar nekaj nas, ki takšne našitke že nosimo. Leeepooo, daj še kakšne nalepke zrihti, plačam po povzetju
Orange Objavljeno December 25, 2009 Opozori Objavljeno December 25, 2009 Tele so sicer že rezervirane, samo za občutek kako izgledajo. Je že kar nekaj nas, ki takšne našitke že nosimo. Kok je to veliko(jaz bi za zadaj večjega spredaj na žep pa manjšega) ,drgač pa ni problema se strinjam z Razo naj bodo taki kot tile na sliki Pa vesele praznike in veliko varnih km v letu 2010 !
raza Objavljeno December 25, 2009 Opozori Objavljeno December 25, 2009 Kok je to veliko(jaz bi za zadaj večjega spredaj na žep pa manjšega) ,drgač pa ni problema se strinjam z Razo naj bodo taki kot tile na sliki Pa vesele praznike in veliko varnih km v letu 2010 ! 28 x 18 cm
Orange Objavljeno December 25, 2009 Opozori Objavljeno December 25, 2009 TNX pa enga srečnga 2010:beer2:
vulcan Objavljeno December 27, 2009 Opozori Objavljeno December 27, 2009 Varaderovci in vsi ostali. Vesele božično novoletne praznike vam želimo Nastja, Urška in Boštjan Pa veliko varnih km v letu 2010.
Darko U2nc Objavljeno December 27, 2009 Opozori Objavljeno December 27, 2009 Varaderovci želim Vam eno lepo novo leto 2010 polno lepih srečnih in uživaških km-ov na vasih jeklenih ljubicah lp
gargamel19773 Objavljeno December 28, 2009 Opozori Objavljeno December 28, 2009 Gargamel vam želi vsem Varaderovcem lepe in srečne praznike in ogromno prevoženih km .Gargamel z družino.
gargamel19773 Objavljeno December 28, 2009 Opozori Objavljeno December 28, 2009 Sej res sinko že sprašuje zakaj ni božiček prinesu našitkov pa se je ata izgovoril da jih bo deda mraz ----podvizite se mallllll l prosim.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se