Orange Objavljeno Julij 3, 2010 Opozori Objavljeno Julij 3, 2010 V planu je to Bolš ker neki dež napovedujeo
branko1 Objavljeno Julij 4, 2010 Opozori Objavljeno Julij 4, 2010 Evo mene. Branko - branko 1 - 1 kom konf. št. XXL ali XXXL. Bom vas počakal pri Babičevem mlinu - na koncu pa vas vabim vse k meni domov (sem iz MS, na cesti za Gederovce)na kavo in ......?
Scottie Objavljeno Julij 4, 2010 Opozori Objavljeno Julij 4, 2010 Prijave za "Varadero bograč ali Ni nam lahko" : 1. Bojan - Fakin 2 osebi - XL, M 2. Iztok - Kotzi 1 oseba - XXL 3. Mare - sohen 1 oseba - XXL+ 4. Branko - branko1 - 1 oseba XXL+ 5. Sebastjan - Scottie - 2 osebi - Sebastjan XXL+ in Erika M
XLMV Objavljeno Julij 4, 2010 Opozori Objavljeno Julij 4, 2010 Prijave za "Varadero bograč ali Ni nam lahko" : 1. Bojan-Fakin 2 osebi XL, M 2. Iztok-Kotzi 1 oseba XXL 3.Mare-sohen 1 oseba XXL+ 4.Smiljan-XLMV 2 osebi XL,M
Scottie Objavljeno Julij 4, 2010 Opozori Objavljeno Julij 4, 2010 Prijave za "Varadero bograč ali Ni nam lahko" : 1. Bojan - Fakin 2 osebi - XL, M 2. Iztok - Kotzi 1 oseba - XXL 3. Mare - sohen 1 oseba - XXL+ 4. Branko - branko1 - 1 oseba XXL+ 5. Sebastjan - Scottie - 2 osebi - Sebastjan XXL+ in Erika M 6. Smiljan - XLMV - 2 osebi XL,M
Fakin Objavljeno Julij 4, 2010 Opozori Objavljeno Julij 4, 2010 Evo mene. Branko - branko 1 - 1 kom konf. št. XXL ali XXXL. Bom vas počakal pri Babičevem mlinu - na koncu pa vas vabim vse k meni domov (sem iz MS, na cesti za Gederovce)na kavo in ......? Branko svaka čast ..................pa s sosedi se zmeni, ker bo glasno
raza Objavljeno Julij 4, 2010 Opozori Objavljeno Julij 4, 2010 In tole smo z Orangetom danes realizirali Orange in svizec 2
Orange Objavljeno Julij 4, 2010 Opozori Objavljeno Julij 4, 2010 In tole smo z Orangetom danes realizirali Ma me je nafajhtal br Vodicah kt pr norcih! Kukr smo mel sreče sm jo zapravu tik pre LJ (BTW naredu cca 630km) Scottie in raza 2
Scottie Objavljeno Julij 4, 2010 Opozori Objavljeno Julij 4, 2010 Ma me je nafajhtal br Vodicah kt pr norcih! Kukr smo mel sreče sm jo zapravu tik pre LJ (BTW naredu cca 630km) Nice Lepa turca.
raza Objavljeno Julij 4, 2010 Opozori Objavljeno Julij 4, 2010 Ma me je nafajhtal br Vodicah kt pr norcih! Kukr smo mel sreče sm jo zapravu tik pre LJ (BTW naredu cca 630km) Verjetno si na Bledu predolgo kremšnite gustirov! Boš za drugič vedel, da je ob taki vremenski dobro imet olagumi sabo! Zdej pa hitr mižat, da bo prej sobota! Se mi že gibanica prkazuje. Tel majo pa letos tamlade gor pod škarpo, tolk da veste!
Fakin Objavljeno Julij 4, 2010 Opozori Objavljeno Julij 4, 2010 Prvo štetje: 6 Varader 9 udeležencev Še tri dni in pol časa...............za začetek ni slabo Lp
zmilan Objavljeno Julij 5, 2010 Opozori Objavljeno Julij 5, 2010 Prijave za "Varadero bograč ali Ni nam lahko" : 1. Bojan - Fakin 2 osebi - XL, M 2. Iztok - Kotzi 1 oseba - XXL 3. Mare - sohen 1 oseba - XXL+ 4. Branko - branko1 - 1 oseba XXL+ 5. Sebastjan - Scottie - 2 osebi - Sebastjan XXL+ in Erika M 6. Smiljan - XLMV - 2 osebi XL,M 7. Milan - zmilan 2 osebi XXL,M Tko.Je že 7.motorjev in 11 oseb.
Renzy Objavljeno Julij 5, 2010 Opozori Objavljeno Julij 5, 2010 (popravljeno) 7. Milan - zmilan 2 osebi XXL,M Tko.Je že 7.motorjev in 11 oseb. 8.Renato - Renzy 2 osebi - XXL,L ,še kr rastemo.! Popravljeno Julij 5, 2010. Popravil Renzy
kotzi Objavljeno Julij 5, 2010 Opozori Objavljeno Julij 5, 2010 Prijave za "Varadero bograč ali Ni nam lahko" : 1. Bojan - Fakin 2 osebi - XL, M 2. Iztok - Kotzi 1 oseba - XXL 3. Mare - sohen 1 oseba - XXL+ 4. Branko - branko1 - 1 oseba XXL+ 5. Sebastjan - Scottie - 2 osebi - Sebastjan XXL+ in Erika M 6. Smiljan - XLMV - 2 osebi XL,M 7. Milan - zmilan 2 osebi XXL,M 8. Renato - Renzy 2 osebi - XXL,L
filipe Objavljeno Julij 5, 2010 Opozori Objavljeno Julij 5, 2010 Prijave za "Varadero bograč ali Ni nam lahko" : 1. Bojan - Fakin 2 osebi - XL, M 2. Iztok - Kotzi 1 oseba - XXL 3. Mare - sohen 1 oseba - XXL+ 4. Branko - branko1 - 1 oseba XXL+ 5. Sebastjan - Scottie - 2 osebi - Sebastjan XXL+ in Erika M 6. Smiljan - XLMV - 2 osebi XL,M 7. Milan - zmilan 2 osebi XXL,M 8. Renato - Renzy 2 osebi - XXL,L 9.Stane-Filipe 2 osebi-XL,L
Calmo Objavljeno Julij 5, 2010 Opozori Objavljeno Julij 5, 2010 Prijave za "Varadero bograč ali Ni nam lahko" : 1. Bojan - Fakin 2 osebi - XL, M 2. Iztok - Kotzi 1 oseba - XXL 3. Mare - sohen 1 oseba - XXL+ 4. Branko - branko1 - 1 oseba XXL+ 5. Sebastjan - Scottie - 2 osebi - Sebastjan XXL+ in Erika M 6. Smiljan - XLMV - 2 osebi XL,M 7. Milan - zmilan 2 osebi XXL,M 8. Renato - Renzy 2 osebi - XXL,L 9.Stane-Filipe 2 osebi-XL,L 10. Jože - Calmo, 1 oseba - XL
Orange Objavljeno Julij 5, 2010 Opozori Objavljeno Julij 5, 2010 Nice Lepa turca. Lepa skor do konca k je razi mal gps strajknu sm že mislu da mi bo rit stran padla po unih luknah! Še dobr da se naju je usmilu in ustavu pr eni luštni Gasthaus.
Orange Objavljeno Julij 5, 2010 Opozori Objavljeno Julij 5, 2010 (popravljeno) Verjetno si na Bledu predolgo kremšnite gustirov! Boš za drugič vedel, da je ob taki vremenski dobro imet olagumi sabo! Zdej pa hitr mižat, da bo prej sobota! Se mi že gibanica prkazuje. Tel majo pa letos tamlade gor pod škarpo, tolk da veste! ! Ma ja še na kofe nism šu k sem biu povablen sem letu dam pokat !Sj to je bla napaka!Drugič bom raj poslušal hehe!Olagumi pa v Petek nabavm 100 % ker bo drgač bograč mokr Popravljeno Julij 5, 2010. Popravil Orange
kamerad Objavljeno Julij 5, 2010 Opozori Objavljeno Julij 5, 2010 Prijave za "Varadero bograč ali Ni nam lahko" : 1. Bojan - Fakin 2 osebi - XL, M 2. Iztok - Kotzi 1 oseba - XXL 3. Mare - sohen 1 oseba - XXL+ 4. Branko - branko1 - 1 oseba XXL+ 5. Sebastjan - Scottie - 2 osebi - Sebastjan XXL+ in Erika M 6. Smiljan - XLMV - 2 osebi XL,M 7. Milan - zmilan 2 osebi XXL,M 8. Renato - Renzy 2 osebi - XXL,L 9.Stane-Filipe 2 osebi-XL,L 10. Jože - Calmo, 1 oseba - XL 11.Alojz-kamerad,2osebi-XL,M
svizec Objavljeno Julij 5, 2010 Opozori Objavljeno Julij 5, 2010 Verjetno si na Bledu predolgo kremšnite gustirov! Boš za drugič vedel, da je ob taki vremenski dobro imet olagumi sabo! Zdej pa hitr mižat, da bo prej sobota! Se mi že gibanica prkazuje. Tel majo pa letos tamlade gor pod škarpo, tolk da veste! hehee bi mogu it tud jaz mal soimenjaka pogledat,mogoče mi pa le znese mojamiska 1
Orange Objavljeno Julij 5, 2010 Opozori Objavljeno Julij 5, 2010 Prijave za "Varadero bograč ali Ni nam lahko" : 1. Bojan - Fakin 2 osebi - XL, M 2. Iztok - Kotzi 1 oseba - XXL 3. Mare - sohen 1 oseba - XXL+ 4. Branko - branko1 - 1 oseba XXL+ 5. Sebastjan - Scottie - 2 osebi - Sebastjan XXL+ in Erika M 6. Smiljan - XLMV - 2 osebi XL,M 7. Milan - zmilan 2 osebi XXL,M 8. Renato - Renzy 2 osebi - XXL,L 9.Stane-Filipe 2 osebi-XL,L 10. Jože - Calmo, 1 oseba - XL 11.Alojz-kamerad,2osebi-XL,M 12.Bojan - Orange 2 osebi XL,M (ime še sporočim do srede)
filipe Objavljeno Julij 5, 2010 Opozori Objavljeno Julij 5, 2010 (popravljeno) Prijave za "Varadero bograč ali Ni nam lahko" : 1. Bojan - Fakin 2 osebi - XL, M 2. Iztok - Kotzi 1 oseba - XXL 3. Mare - sohen 1 oseba - XXL+ 4. Branko - branko1 - 1 oseba XXL+ 5. Sebastjan - Scottie - 2 osebi - Sebastjan XXL+ in Erika M 6. Smiljan - XLMV - 2 osebi XL,M 7. Milan - zmilan 2 osebi XXL,M 8. Renato - Renzy 2 osebi - XXL,L 9.Stane-Filipe 2 osebi (Stane - XL, Vera - L) 10. Jože - Calmo, 1 oseba - XL 11.Alojz-kamerad,2osebi-XL,M 12.Bojan - Orange 2 osebi XL,M (ime še sporočim do srede) Popravljeno Julij 5, 2010. Popravil filipe
Fakin Objavljeno Julij 5, 2010 Opozori Objavljeno Julij 5, 2010 Drugo štetje: 12 Varader 20 udeležencev Bravo, presenečate me..................in vendar se premika!!! Malo za "lušte" : http://www.youtube.com/watch?v=vxSFNIxkblk Lp Bojan-Fakin anja37 in FrOGGY 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se