Orange Objavljeno Oktober 29, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2010 oj očitno ste vsi pomrznili cel teden je že mir tle gor stoner pa vneto trenira jutri zjutraj bo dirka A so to Varamenčkovi
branko1 Objavljeno Oktober 30, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2010 Pa sem "naklepal" skoraj 300 km po Koroškem - tudi na Golici sem bil - brrrrrr, mokro, sneg....... Edina fajn stvar je bila - ni bilo gužve, niti policjotov.
kotzi Objavljeno Oktober 31, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2010 Scottie, vse najboljše:beer2:!! Iztok in Magda
zlato63 Objavljeno Oktober 31, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2010 Scottie, vse naj,naj ...! Veliko kilometrov in zdravja! Zlato in Smiljana
Fakin Objavljeno Oktober 31, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 Scottie vse najtaboljšejše!!!! Bojan in Lidija
valentinka193CBC Objavljeno Oktober 31, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2010 :notworthy: midva z Zdravkotom sva šla včeraj skoraj do Zadra, skupaj naredila 530 km. Fantazija, sonce, toplo, 18 stopinj, prazna cesta. Upam, da ni bila zadnja fura letos. valentinka Pa sem "naklepal" skoraj 300 km po Koroškem - tudi na Golici sem bil - brrrrrr, mokro, sneg....... Edina fajn stvar je bila - ni bilo gužve, niti policjotov.
Darko U2nc Objavljeno November 2, 2010 Opozori Objavljeno November 2, 2010 Scottie vse naj naj naj ...............lp
Darko U2nc Objavljeno November 2, 2010 Opozori Objavljeno November 2, 2010 Pozdravček Varadero ridersi a ima mogoče kdo viška ali pa morda ve za koga da prodaja centralno stojalo za Honda Varadero lp
Fakin Objavljeno November 3, 2010 Opozori Objavljeno November 3, 2010 Je jutri kdo za izlet na Krk? Jaz bi se malo zapeljal, pa mi ni samemu!!! Kot kaže bo to zadnji vikend za vožnjo z motorjem za to sezono!
Scottie Objavljeno November 3, 2010 Opozori Objavljeno November 3, 2010 Najlepša hvala vsem za lepe želje @Fakin Kdaj greš? Za vikend ali med tednom? Namreč tale tvoj post je rahlo zmeden
Fakin Objavljeno November 3, 2010 Opozori Objavljeno November 3, 2010 (popravljeno) Najlepša hvala vsem za lepe želje @Fakin Kdaj greš? Za vikend ali med tednom? Namreč tale tvoj post je rahlo zmeden Ti bom dal jaz zmeden!!! :evilgrin: No ja mogoče sem prehitro navezal vikend na četrtek ali pa ti prehitro sklepaš? Namen sem imel skočit do Krka jutri (četrtek, 04.11. 2010 z besedo: četrti november) , pa nisem našel kandidata. Eni ne morejo zaradi službe, drugim je predaleč, tretji ne smejo zaradi , ker so se vozili minuli vikend, eni morajo . Meni pa samemu nekak ni kavo pit na Krku!!! Jebat ga, sem kot kaže preveč socialno bitje . Bom pa verjetno poiskal kako krajšo varianto po Avstriji :yes: Scottie sedaj bolj jasno Al si imel namem priti na Štajerski konec? Pride te peljem na Pohorski lonec!!! Popravljeno November 3, 2010. Popravil Fakin
branko1 Objavljeno November 3, 2010 Opozori Objavljeno November 3, 2010 Hm, za 1 dan na Krk - no ja malce preveč za mene. Lahko pa se zmenimo za vikend - vreme pravijo da bo lepo - pa pičimo na kako lepo turco.
xva Objavljeno November 4, 2010 Opozori Objavljeno November 4, 2010 Ti bom dal jaz zmeden!!! :evilgrin: No ja mogoče sem prehitro navezal vikend na četrtek ali pa ti prehitro sklepaš? Namen sem imel skočit do Krka jutri (četrtek, 04.11. 2010 z besedo: četrti november) , pa nisem našel kandidata. Eni ne morejo zaradi službe, drugim je predaleč, tretji ne smejo zaradi , ker so se vozili minuli vikend, eni morajo . Meni pa samemu nekak ni kavo pit na Krku!!! Jebat ga, sem kot kaže preveč socialno bitje . Bom pa verjetno poiskal kako krajšo varianto po Avstriji :yes: Scottie sedaj bolj jasno Al si imel namem priti na Štajerski konec? Pride te peljem na Pohorski lonec!!! pozdravček tole mal prebiram pa me zanima a dobiš tistle lonec a tisto kar je not ha ha
Fakin Objavljeno November 4, 2010 Opozori Objavljeno November 4, 2010 pozdravček tole mal prebiram pa me zanima a dobiš tistle lonec a tisto kar je not ha ha Če ga upaš pohorcu sunit Moraš bit res pogumen in pa ultra hiter - pa še cikcak moraš laufat :notworthy: . V nasprotnem primeru (si ti tisti brez palce)!!!!
Fakin Objavljeno November 4, 2010 Opozori Objavljeno November 4, 2010 Ker ni bilo kandidatov za KRK, sem se odločil za krajšo turo in ga mahnil na Balaton na Madžarsko. Vreme krasno, ceste relativno prazne (na Madžarskem slabe in nikoli konca ravnin ). Motoristov pa nikjer; enega edinega sem srečal v Avstriji in še ta je bil z MB tablami in nekaj km od meje. Le kje se skrivate Na koncu se je nabralo 350 km. Jutri pa na Golico FrOGGY in sayo 2
xva Objavljeno November 4, 2010 Opozori Objavljeno November 4, 2010 Ker ni bilo kandidatov za KRK, sem se odločil za krajšo turo in ga mahnil na Balaton na Madžarsko. Vreme krasno, ceste relativno prazne (na Madžarskem slabe in nikoli konca ravnin ). Motoristov pa nikjer; enega edinega sem srečal v Avstriji in še ta je bil z MB tablami in nekaj km od meje. Le kje se skrivate Na koncu se je nabralo 350 km. Jutri pa na Golico nekateri delamo se pa nebi branil take fure
xva Objavljeno November 4, 2010 Opozori Objavljeno November 4, 2010 Če ga upaš pohorcu sunit Moraš bit res pogumen in pa ultra hiter - pa še cikcak moraš laufat :notworthy: . V nasprotnem primeru (si ti tisti brez palce)!!!! sem mislu da v nasprotnem primeru jest končam v loncu
Scottie Objavljeno November 4, 2010 Opozori Objavljeno November 4, 2010 nekateri delamo se pa nebi branil take fure Sva že dva
Vanga Objavljeno November 4, 2010 Opozori Objavljeno November 4, 2010 nekateri delamo se pa nebi branil take fure Sva že dva trije
Fakin Objavljeno November 4, 2010 Opozori Objavljeno November 4, 2010 In kje sta bla "Vi trije" Po bitki ste vsi generali!!!
Scottie Objavljeno November 4, 2010 Opozori Objavljeno November 4, 2010 In kje sta bla "Vi trije" Po bitki ste vsi generali!!! Sej to je problem U službi
Fakin Objavljeno November 4, 2010 Opozori Objavljeno November 4, 2010 Sej to je problem U službi Ja moj ata pa je Paris Hilton Dopust je treba vzet pubeci................sezona gre h koncu!!!
Fakin Objavljeno November 5, 2010 Opozori Objavljeno November 5, 2010 Danes Golica! Baje je neki Štajerc padel v akumulacijsko jezero!!!
xva Objavljeno November 5, 2010 Opozori Objavljeno November 5, 2010 Danes Golica! Baje je neki Štajerc padel v akumulacijsko jezero!!! recimo da to nisi bil ti
Fakin Objavljeno November 5, 2010 Opozori Objavljeno November 5, 2010 recimo da to nisi bil ti Ne jaz definitivno nisem bil!!! Kdo drugi kot Štajerc bi jim lahko jezero izpraznil? To je pri nas v navadi da se popije skoraj vse (če ne čisto vse) ...................že iz navade!!!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se