Vanga Objavljeno November 18, 2010 Opozori Objavljeno November 18, 2010 Evo......Varadero v Iranu. http://www.motosvet....topis-iran.html :notworthy:
Fakin Objavljeno November 18, 2010 Opozori Objavljeno November 18, 2010 Evo......Varadero v Iranu. http://www.motosvet....topis-iran.html :hooray:
raza Objavljeno November 18, 2010 Opozori Objavljeno November 18, 2010 Evo......Varadero v Iranu. http://www.motosvet....topis-iran.html Bravo Gregor (enako Ani, ker ma sigurno prste zraven)! Kdaj te bomo lahko prišli poslušat?
Leteči Objavljeno November 18, 2010 Opozori Objavljeno November 18, 2010 Bo isto kot lani, enkrat februarj. Bom objavil tu gor malce prej kot lani
Scottie Objavljeno November 18, 2010 Opozori Objavljeno November 18, 2010 Bo isto kot lani, enkrat februarj. Bom objavil tu gor malce prej kot lani Ja bi bilo lepo Z prvim delom potopisa si nas že dodobra zr...al Kdaj bo nadaljevanje
kotzi Objavljeno November 18, 2010 Opozori Objavljeno November 18, 2010 Že komaj čakam na predavanje!! Drugače pa :notworthy:!!
xva Objavljeno November 23, 2010 Opozori Objavljeno November 23, 2010 no tolk za letos počas bo konc veselja tako da sem tud jaz svojo mrcino mal zrihtov za zimsko spanje tale sprej na sliki je pasuper dober tako da ga priporočam ker se wd skrije skrije pred njim uživejte še naprej sayo 1
branko1 Objavljeno November 27, 2010 Opozori Objavljeno November 27, 2010 Evo ga. Moja varica je šla na zimsko spanje. Sem zaprl pipice goriva in ga pustil laufat do konca. Sem ga dal na stojalo za motor (ker nimam centralnega). Sem vzel ven aku in ga priklopil na Lidlov polnilec. Sem ga pokril z pregrinjalom...............in bilo mi je hudo. Bom pačakal pomlad 2011 in se takrat veselil. Bom pa celo zimo planiral kam se bom zapeljal. STAR 1
Fakin Objavljeno November 28, 2010 Opozori Objavljeno November 28, 2010 Spoštovani "Varaderovci" da ne boste pozabili narediti adventnega venčka. Moj je že na mizi. Pa še eno fotko prilagam, da boste videli kako izgleda "Štajerski adventni venček" Vanga, winetou2 in FrOGGY 3
Vanga Objavljeno November 28, 2010 Opozori Objavljeno November 28, 2010 Spoštovani "Varaderovci" da ne boste pozabili narediti adventnega venčka. Moj je že na mizi. Pa še eno fotko prilagam, da boste videli kako izgleda "Štajerski adventni venček" Ja stari to pa ja,glede na zunanje razmere boš potreboval še nekaj adventnih preden boš prišel v dolino. malohecapress FrOGGY 1
Leteči Objavljeno November 30, 2010 Opozori Objavljeno November 30, 2010 Midva sva pa vikend malo po Angliji bluzila in si šla pogledat motorcycle show v Birmingham.....ogromna zadeva. Najin Polči ki je pridno obračal milje...pa čeprav z voznikom na napačni strani Najnovejše čudo od Honde...... kot je že nekdo napisal....kot bi GS naskočil VFR-ko Po razočaranju nad novostjo sem se zatekel k Transalpki Ko enkrat obupaš nad izbiro pri Hondi se zatečeš k proizvajalcem ki še vedo kako gre stara šola izdelave motociklov Za mene zmagovalec leta 2011. Tehnični podatki obljubljajo veliko, položaj na njemu je več kot udoben. mislim da bi bil trenutno top izbira za potovanja Šola vožnje za najmlajše Testna flota....vso opremo dobiš na mestu testiranja..brezplačno Brez komentarja Off road poligon, motor, opremo in inštruktorja dobiš brezplačno nato pa se pol ure ganjaš po poligonu Fakin in svizec 2
Leteči Objavljeno November 30, 2010 Opozori Objavljeno November 30, 2010 Mami glej brez rok...in brez pameti Učenje vožnje za začetnike, tukaj so inštruktorji večino ljudi prvič spoznali z delovanjem sklopke, prestav.... brezplačno ahhhhhhhhhh Po sejmu sva se naslednji dan odpravila na obalo......super plaža sam mraz a za popizdit Sveta trojica, tukaj so me nategnili da sem probal neko grenko sranje, ki ga oni pijejo. Zgleda pa kot bi v pir zlil deci šnopsa in se pol še poscal notri da dobiš isti grenki okus Za konec še nagradno vprašanje.......kako si pri tejle varianti umivalnika umiješ zobe z mlačno vodo ? winetou2, svizec in Fakin 3
MiNa Objavljeno November 30, 2010 Opozori Objavljeno November 30, 2010 (popravljeno) Ygumišlauh . Popravljeno November 30, 2010. Popravil MiNa
Fakin Objavljeno November 30, 2010 Opozori Objavljeno November 30, 2010 Mami glej brez rok...in brez pameti Učenje vožnje za začetnike, tukaj so inštruktorji večino ljudi prvič spoznali z delovanjem sklopke, prestav.... brezplačno ahhhhhhhhhh Po sejmu sva se naslednji dan odpravila na obalo......super plaža sam mraz a za popizdit Sveta trojica, tukaj so me nategnili da sem probal neko grenko sranje, ki ga oni pijejo. Zgleda pa kot bi v pir zlil deci šnopsa in se pol še poscal notri da dobiš isti grenki okus Za konec še nagradno vprašanje.......kako si pri tejle varianti umivalnika umiješ zobe z mlačno vodo ? Meni je najbolj všeč model "ahhhhhhhhhhhhhhhhhh" Samo nisi nič karakteristik poleg napisal!!! Drugače pa se strinjam s tabo glede Triumpha Tigerja..................lep motor!
royal Objavljeno December 1, 2010 Opozori Objavljeno December 1, 2010 Midva sva pa vikend malo po Angliji bluzila in si šla pogledat motorcycle show v Birmingham.....ogromna zadeva. Najin Polči ki je pridno obračal milje...pa čeprav z voznikom na napačni strani Najnovejše čudo od Honde...... kot je že nekdo napisal....kot bi GS naskočil VFR-ko Po razočaranju nad novostjo sem se zatekel k Transalpki Ko enkrat obupaš nad izbiro pri Hondi se zatečeš k proizvajalcem ki še vedo kako gre stara šola izdelave motociklov Za mene zmagovalec leta 2011. Tehnični podatki obljubljajo veliko, položaj na njemu je več kot udoben. mislim da bi bil trenutno top izbira za potovanja Šola vožnje za najmlajše Testna flota....vso opremo dobiš na mestu testiranja..brezplačno Brez komentarja Off road poligon, motor, opremo in inštruktorja dobiš brezplačno nato pa se pol ure ganjaš po poligonu a ni tudi tega Triumpha naskočil bmw.....
Leteči Objavljeno December 1, 2010 Opozori Objavljeno December 1, 2010 Možno samo je vsak nekaj smiselnega iz tega prišlo...... za razliko od Honde. MiNa in sayo 1 1
raza Objavljeno December 1, 2010 Opozori Objavljeno December 1, 2010 Če mamo vprašaš, se po očetu samo taslab poverba! Fakin in sayo 1 1
boych Objavljeno December 1, 2010 Opozori Objavljeno December 1, 2010 ... zgleda, da GS je** vse po vrsti ... al je dober jeb** al pa ma v redu batino, nekaj bo od tega ... :evilgrin: filipe, MiNa, Fakin in 2 others 1 4
Dragothic Objavljeno December 2, 2010 Opozori Objavljeno December 2, 2010 Pozdravljeni. Tri dni nazaj sem prodal Varaderota in se selim v Kawa club. Se vidimo kej na terenu naslednjo sezono. lp sayo, Fakin, winetou2 in 1 other 1 3
Orange Objavljeno December 23, 2010 Opozori Objavljeno December 23, 2010 Napaka Drago napaka !!:evilgrin: Pozdravljeni. Tri dni nazaj sem prodal Varaderota in se selim v Kawa club. Se vidimo kej na terenu naslednjo sezono. lp
raza Objavljeno December 24, 2010 Opozori Objavljeno December 24, 2010 Le blagostanja, zdravja, sreče december v koš naj vam nameče! Naj božič dom vaš razsvetli, a z novim letom naj vzcveti ljubezen, posel in sploh vse, kar vaše si želi srce!!
kotzi Objavljeno December 25, 2010 Opozori Objavljeno December 25, 2010 Tudi iz Braslovč naj se vas dotakne: Lep in miren Božič! Iztok in Magda
sand66 Objavljeno December 25, 2010 Opozori Objavljeno December 25, 2010 Vesel BOŽIČ in prijetno praznovanje... NOVO LETO pa si lahko voščimo na motorju 01.01.2011 ob 12h v CELJU na Ljubljanski cesti, ZBOR PRI HOTEL-u FARAON(Merx), tradicionalno srečanje obvezno z motorjem ali...........
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se