Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Raza,

Se popolnoma strinjam s teboj     ......... :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:

IvoMojca

Objavljeno

Raza,

Se popolnoma strinjam s teboj     ......... :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:

IvoMojca

Anke jest!

Sem že mislu da bo treba mediatorja :yes:

Objavljeno

Ej Kmet...premalo časa spremljaš tole temo :) Tole je vse na prijateljskem nivoju.

Mnogi od tistih ki dražijo pomaranče jo imajo v garaži in nekateri od tistih ki dražijo Hondaše so z njimi prevozili kar lep del sveta.....tako da brez panike:)

Ja če nisi nekaj časa v tejle naši sceni potem se ti hitro zazdi da je pač še ena tipična motosvetovska razprtija.

Tak je ko se Švabo spravi japonščino čitat!!!  :slap: Japonec nemško prebere, Švabo japonsko pod nobenim pogojem!!!

Leteči pa veš da si  in boš vedno moj prijatelj, ne glede na to kaj voziš!!! Pa saj ni tak slab ta tvoj "KajTeMoreš" :friend1:

Pa saj je meni na nek način tudi blizu ta pomarančni, pa ne vem zakaj!!! :devil: 

Objavljeno

Mir dejta!!! :evilgrin:

post-21375-0-96336500-1381257867_thumb.jpg

Objavljeno

Pa sem dočakal........zdej grem lahko nazaj :zzz: 

......zdaj lahko greš nazaj šraufat!!!! :evilgrin:

Objavljeno

Mora prej colske ključe kupit :)

Fakin tole zajebancijo morava začet zganjat prek zasebnih sporočil....ker se mi dozdeva da vsi ne razumejo tehle najinih zajebancij :)

Objavljeno

Jp ta japonščina mi dela preglavice :P

Objavljeno

Gremo v nedeljo 13.10. u Piran, vreme bo lepo, dve Varaderke iz Šentrupreta ob 8.00!!

Objavljeno

Gremo v nedeljo 13.10. u Piran, vreme bo lepo, dve Varaderke iz Šentrupreta ob 8.00!!

Kje se dobimo, če gremo še ostali.

Objavljeno

Logatec, nas počakate na OMV v krožišču? Je ena gostilna?

Objavljeno

Zivjo,

tako je, pri Molu, je kafic BE-EB, torej od 10h iz Logatca, da v miru spijemo kofe!

LP

Objavljeno

Jaz grem tudi z dvokolesom ampak na fižolovo paro :)

Objavljeno

Eh, jest grem pa v nedeljo na vaš konec. Če bi vedel prej se ne bi menil  :slap:  :wallbash: .

Objavljeno

Zmejen. lp

Objavljeno

Mogoče pa ja !LP

Objavljeno (popravljeno)

Ne pozabit kopalke, 20 stopinj?? :OK::010

Mal optimizma ne škodi

Popravljeno . Popravil Orange
Objavljeno

Jaz grem tudi z dvokolesom ampak na fižolovo paro :)

A Hujšaš

Objavljeno

Mora prej colske ključe kupit :)

Fakin tole zajebancijo morava začet zganjat prek zasebnih sporočil....ker se mi dozdeva da vsi ne razumejo tehle najinih zajebancij :)

Brez vajinih zajebancij forum ne bo tako zanimiv  ^_^

Objavljeno

Zivjo,

tako je, pri Molu, je kafic BE-EB, torej od 10h iz Logatca, da v miru spijemo kofe!

LP

Duober prjedlog.Radu d se vidmo.

LP Milan

Objavljeno

Pit stop - coffe v kozini, bar nasprot OMV-ja, kot če bi zavili proti Rijeki. Tam vas jaz čakam...cca ob 11h?

Objavljeno

Ok, sam dej not kilerje, da ne bo tak ropotalo, ali boš pa zadn vozu!!! :lol1: :lol1:

Objavljeno

Imejte se lepo in veliko sonca vam želim. Žal imam druge obveznosti in naju ne bo. Pa kdaj drugič. Sezone še ni konec. Pozdrav vsem udeležencem.

Lp Andrej

Objavljeno

Na žalost moram v službo,vi pa uživajte.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!