Fakin Objavljeno September 1, 2010 Opozori Objavljeno September 1, 2010 :? ------------------------- trije!!!!!
Darko U2nc Objavljeno September 1, 2010 Opozori Objavljeno September 1, 2010 Varadero ridersi pozdravček a gre v petek kdo v Pulo na Twin Horne lp
royal Objavljeno September 2, 2010 Opozori Objavljeno September 2, 2010 Varadero ridersi pozdravček a gre v petek kdo v Pulo na Twin Horne lp Gre kdo naslednji teden v "Faaker-See" lp
Orange Objavljeno September 3, 2010 Opozori Objavljeno September 3, 2010 Varadero ridersi pozdravček a gre v petek kdo v Pulo na Twin Horne lp Zanimivo sam neki slab vreme napovedujejo
motorist007 Objavljeno September 3, 2010 Opozori Objavljeno September 3, 2010 Če bo kakšno srečanje sem jaz za Da malo vidimo ostale varice
raza Objavljeno September 7, 2010 Opozori Objavljeno September 7, 2010 Evo, ketenset dodobra stestiran! Slabih 1kkm v vseh pogojih delovanja. Od hitre AC, preko zavitih predelov Gorskega kotorja in Velike kapele do Velebitskih makadamov v soncu in na povratku v dežju!
Scottie Objavljeno September 7, 2010 Opozori Objavljeno September 7, 2010 Evo, ketenset dodobra stestiran! Slabih 1kkm v vseh pogojih delovanja. Od hitre AC, preko zavitih predelov Gorskega kotorja in Velike kapele do Velebitskih makadamov v soncu in na povratku v dežju! Domnevam, da si trpel celo pot .) Stari svaka čast :notworthy: Lepe fotke lepa pokrajina.
Orange Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 Evo, ketenset dodobra stestiran! Slabih 1kkm v vseh pogojih delovanja. Od hitre AC, preko zavitih predelov Gorskega kotorja in Velike kapele do Velebitskih makadamov v soncu in na povratku v dežju! No ja sj ne zgleda tolk slabo!!!
raza Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 (popravljeno) No ja sj ne zgleda tolk slabo!!! Lohk kšno slabo sliko prpopam, k jih je kr dost, k je tolk rukal! Popravljeno September 8, 2010. Popravil raza
Orange Objavljeno September 9, 2010 Opozori Objavljeno September 9, 2010 Lohk kšno slabo sliko prpopam, k jih je kr dost, k je tolk rukal! te so še vedno lepe :surrender:
Orange Objavljeno September 9, 2010 Opozori Objavljeno September 9, 2010 Danes testiru Yamaho ST.Morm reč da razen da je okretnejša na mestu in da ima nastavljiv sedež, nisem našel nobene prednosti.Ceu kup enih pripomočkov TCS(da se ga isklopit, pri malo bolj divjem pospeševanju na makedamu čudno poka v kardanu,kot da se bo zdaj zdaj nekaj zlomilo -vozil sem na poziciji 2 ) ,Sport in Touring vožnja (btw nikamor ne gre pri nižjih obratih kadar je na T) katere ne rabiš na cesti za na teren je pa itak pretežka .Vetrna zaščita bl tako ,majhen razmak med tačko za levo nogo in menjalno tačko, bedasta rešitev za spuščanje stojala (težko ga zadaneš ne da bi gledal ker je preblizu tačke za levo nogo).Naredil sem cca 100km pa sem imel roke mravljinčaste zaradi vibracij.položaj sopotnika je kot na cestaku ,sploh se mi je zdela kot neka ispeljanka TDM -ke . Vara je zame še vedno zakon
royal Objavljeno September 10, 2010 Opozori Objavljeno September 10, 2010 Danes testiru Yamaho ST.Morm reč da razen da je okretnejša na mestu in da ima nastavljiv sedež, nisem našel nobene prednosti.Ceu kup enih pripomočkov TCS(da se ga isklopit, pri malo bolj divjem pospeševanju na makedamu čudno poka v kardanu,kot da se bo zdaj zdaj nekaj zlomilo -vozil sem na poziciji 2 ) ,Sport in Touring vožnja (btw nikamor ne gre pri nižjih obratih kadar je na T) katere ne rabiš na cesti za na teren je pa itak pretežka .Vetrna zaščita bl tako ,majhen razmak med tačko za levo nogo in menjalno tačko, bedasta rešitev za spuščanje stojala (težko ga zadaneš ne da bi gledal ker je preblizu tačke za levo nogo).Naredil sem cca 100km pa sem imel roke mravljinčaste zaradi vibracij.položaj sopotnika je kot na cestaku ,sploh se mi je zdela kot neka ispeljanka TDM -ke . Vara je zame še vedno zakon Kot rečeno vara-(počasi že legenda) udobnost, zanesljivost,ekonomičnost...še rabimo kaj druga za brezskrbno križarjenje :naughty:
Fakin Objavljeno September 11, 2010 Opozori Objavljeno September 11, 2010 Jutri greva sem http://www.europeanbikeweek.com/en/home.asp pol pa na http://www.villacher-alpenstrasse.at/de/alpenstrasse/motorrad/. Štartala bova okrog 9,00 iz MB. Če se želi kdo pridružiti naj se javi na PM ali kamor koli ali kakorkoli. Vreme bo - tura cca 400km. Fajn bo, ker se mi že lušta motorja
Fakin Objavljeno September 12, 2010 Opozori Objavljeno September 12, 2010 Danes Faaker See in Vilacher Alpenstrasse sayo 1
kotzi Objavljeno September 15, 2010 Opozori Objavljeno September 15, 2010 Da malo popestrimo temo: POZOR!!!! V nedeljo 3.10.2010 ob 10.uri na starem mestu bomo jedli 4 VARADERO ŠTRUDL v Braslovčah!!! Udeležba nujna!! Vsi tisti, ki ste že bili in tisti, ki še niste, morate priti, da postavimo nov rekord Varaderk na enem mestu (v SLO). Več napišem v naslednjih dneh! Rabil bi malo prijav, zaradi štrudla!! Vabljeni!! Lepe in varne km! Iztok
Fakin Objavljeno September 15, 2010 Opozori Objavljeno September 15, 2010 Da malo popestrimo temo: POZOR!!!! V nedeljo 3.10.2010 ob 10.uri na starem mestu bomo jedli 4 VARADERO ŠTRUDL v Braslovčah!!! Udeležba nujna!! Vsi tisti, ki ste že bili in tisti, ki še niste, morate priti, da postavimo nov rekord Varaderk na enem mestu (v SLO). Več napišem v naslednjih dneh! Rabil bi malo prijav, zaradi štrudla!! Vabljeni!! Lepe in varne km! Iztok Super midva prideva. :worship: Bom pa kar jaz odprl "prijavnico". 1.Fakin/Bojan in Lidija
MIRci Objavljeno September 15, 2010 Opozori Objavljeno September 15, 2010 Seveda se vidimo, saj je "Varadero štrudl" že tradicionalen dogodek.
royal Objavljeno September 15, 2010 Opozori Objavljeno September 15, 2010 Da malo popestrimo temo: POZOR!!!! V nedeljo 3.10.2010 ob 10.uri na starem mestu bomo jedli 4 VARADERO ŠTRUDL v Braslovčah!!! Udeležba nujna!! Vsi tisti, ki ste že bili in tisti, ki še niste, morate priti, da postavimo nov rekord Varaderk na enem mestu (v SLO). Več napišem v naslednjih dneh! Rabil bi malo prijav, zaradi štrudla!! Vabljeni!! Lepe in varne km! Iztok Upam, da bo mi tokrat končno uspelo uskladit termin :yes: Royal/Miran/Jožica Lep pozdrav!
raza Objavljeno September 15, 2010 Opozori Objavljeno September 15, 2010 Naročimo mraz, navlečemo bolge gate, ročke na 3 in seveda pridemo!
Scottie Objavljeno September 16, 2010 Opozori Objavljeno September 16, 2010 Kotzi, juhuuuuuuu Prijavnica 1. Fakin / Bojan in Lidija 2. MIRci 3. Royal / Miran in Jožica 4. Scottie / Sebastjan in (upam) Erika
cb1300 Objavljeno September 16, 2010 Opozori Objavljeno September 16, 2010 Naročimo mraz, navlečemo bolge gate, ročke na 3 in seveda pridemo! A rabte kakega fotografa? Na mraz bom pa že navajen......so bom glih vrnu iz Finske :naughty:
kamerad Objavljeno September 16, 2010 Opozori Objavljeno September 16, 2010 Pišuka sm že mislu,da bo treba letos gledat lanske posnetke kotzi Prijavnica 1. Fakin / Bojan in Lidija 2. MIRci 3. Royal / Miran in Jožica 4. Scottie / Sebastjan in (upam) Erika 5.Kamerad / Lojz in Dragica LP
valentinka193CBC Objavljeno September 16, 2010 Opozori Objavljeno September 16, 2010 Živjo, midva tud prideva, mislim Zdravko in Nadja se veseliva:worship:
XLMV Objavljeno September 16, 2010 Opozori Objavljeno September 16, 2010 Zivjo! Midva prideva,upam,da vreme bo. Pozdrav Rozi in Smiljan.
znejc Objavljeno September 16, 2010 Opozori Objavljeno September 16, 2010 Zdravo, Tudi jaz se bom pridružil. LP Jernej
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se