Vanga Objavljeno Oktober 13, 2007 Deli Objavljeno Oktober 13, 2007 Imena, oziroma nicki naj bodo gor, da bomo vedeli kam kdo spada.Nevem zakaj bi jo ta tako motilo, to bo imela oblečeno takrat, ko se bomo srečali, oziroma na motorju. Za kakšne druge priložnosti pa ji bo Vulcan natisnil majico kakšno bo želela. Obstaja pa še ena varianta, da se registrira na forum in ima svoj nick na majici. Moji ženi bo pisalo na majici Vanga, pa je rekla, da je to sploh ne moti. :naughty: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Calmo Objavljeno Oktober 13, 2007 Deli Objavljeno Oktober 13, 2007 Malo se igram na netu. Še pomnite tovariši :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno Oktober 13, 2007 Deli Objavljeno Oktober 13, 2007 Pa še pot Gorenjske naveze od Kotzija do Jezerskega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
screech Objavljeno Oktober 14, 2007 Deli Objavljeno Oktober 14, 2007 Pozdravljena Varadero druščina, ali se vam lahko pridružim 20.10. na izletu v Zagreb ? LP Radovan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Calmo Objavljeno Oktober 15, 2007 Deli Objavljeno Oktober 15, 2007 (popravljeno) Pozdravljena Varadero druščina, ali se vam lahko pridružim 20.10. na izletu v Zagreb ? LP Radovan SEVEDA, dobrodošel, več nas je, bolje je. :friend2: Popravljeno Oktober 15, 2007. Popravil Capricorn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno Oktober 15, 2007 Deli Objavljeno Oktober 15, 2007 V soboto bo v Zagrebu deževalo?! Lp! Iztok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vulcan Objavljeno Oktober 15, 2007 Deli Objavljeno Oktober 15, 2007 Evo sem na brzino spravil skupaj kako bi naj zgledala majica: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Oktober 15, 2007 Deli Objavljeno Oktober 15, 2007 Evo sem na brzino spravil skupaj kako bi naj zgledala majica: Vulcan :worship: , kapo dol.Nama z ženo je zelo všeč ta zasnova. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Oktober 15, 2007 Deli Objavljeno Oktober 15, 2007 Odlično. Meni je vseeno al piše gor nick ali ime ali oboje. Lahko tudi nič od tega važno da je na hrbtu Honda Varadero :yea2: Kar se pa barve tiče mogoče kakšna črna, olivno zelena skratka nekaj da se gor ne pozna vsak drek sej se motoristi na poti ne preoblačimo vsak dan :P , nad rumeno nisem glih navdušen bo kdo mislil da imamo srečanje kanarčkov :whistle: Sicer je pa tako da če bo vsak kompliciral po svoje bo tu cela štala in se ne bomo nikoli zmenili saj ima vsak svoje želje, jaz bi vse skup prepustil tistemu ki tele zadeve z majicami ureja (Vulcan) pa bo najmanj komplikacij. Vem da je fejst možakar pa da ne bo zajebal :D Skratka za mene 2 komada L (nick Leteči oziroma Gregor) 2 komada M (nick Angel girl oziroma Ana) Pa raje dam kak ojro več da je majica kvalitetna da ne bo kot ena madžarska ki se je po prvem pranju skrčila za dve številki po dolžini in razlezla tri v širino :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majster Objavljeno Oktober 15, 2007 Deli Objavljeno Oktober 15, 2007 O, lepo to.... Naročam: 2x XXL (z napisom PIRKO) 2x M (z napisom IRENA) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Oktober 15, 2007 Deli Objavljeno Oktober 15, 2007 Vanga:Aleš (XXL)-Valerija(L)Še kakšni drugi podatki? :whistle: Zelo mi je všeč, zamisel o majicah :worship: kotzi, zelo lep filmček odhoda. :winkiss: Večina po dva komada naročate, te bi jaz tudi naročil za vsakega dve. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno Oktober 15, 2007 Deli Objavljeno Oktober 15, 2007 Za naju 2 x 2 RAZA ali Bogdan XL Irena M Glede barve se prilagajava večini. v info: Reklamna Hondina je črna z rdečini napisi, zato bi mogoče izbrali kakšno drugo varianto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Majesty Objavljeno Oktober 15, 2007 Deli Objavljeno Oktober 15, 2007 Mogoče bi bilo dobro glede na to da je naše osnovno virtualno zbirališče motosvet dodati (z dovoljenjem seveda) še ta podatek oz. logo... :hmm: Al bo pol že preveč enih štrafnov gor..?! :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko U2nc Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 Kotzi danes sem prejel vajino darilo se Vama lepo zahvaljujem zanj in za napis lep pozdrav Darko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CPU Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 Kako je zdaj z majicami??? A se že pobirajo naročila al še kar poteka splošna debata... LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vulcan Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 Sem si že malo naredil spisek majic. Pa povejte ali boste vsi, ki ste naročili majice imeli rumene z rdečim napisom? Razen Leteči dobi olivno zeleno z "rdečim napisom"? Moram vam pa povedat, da v soboto žal ne bom mogel priti, ker je nekaj neprevidenega prišlo vmes. Se pa lahko zmenimo kdaj za kakšen piknik v bližnji prohodnosti tudi brez motorjev. Lp, Vulcan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Majesty Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 Zame 2x XXL - Majesty :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Calmo Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 Večam naročilo: 1x S 2x XL LP Capri p.s: In zarad mene je lahko vsaka barva, samo da je rumena. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majster Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 samo, da se jih nardi...meni je načeloma vseeno kake barve so... jaz sem takoj za kak piknik, če bo v prihodnje kej lepga vremena vabim na pršut in čevape... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CPU Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 (popravljeno) Jaz bi tudi dve vzel, ampak zdaje ne vem ali je za višino 190 dovolj XL ali je bolj XXL vzet, ker se te majice kar dosti razlikujejo... Vulcan HELP??? Popravljeno Oktober 16, 2007. Popravil CPU Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Oktober 17, 2007 Deli Objavljeno Oktober 17, 2007 Razen Leteči dobi olivno zeleno z "rdečim napisom"? Lp, Vulcan U hudo prav special edition za mene :worship: Ej če maš preveč sitnosti je lahko tud rumena da ne boš zdej zarad mene iskal olivno zelenih majic. LP G Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno Oktober 17, 2007 Deli Objavljeno Oktober 17, 2007 Halooo.......še meni eno....M velikost..............sam nimam več motorja :cry: .....a mi vseeno pripada majčka? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
makib Objavljeno Oktober 17, 2007 Deli Objavljeno Oktober 17, 2007 Super, za naju po 1x XXL in L (zal je omara z majcani ze prevec polna :whistle: ) Pozdrav vsem. Bogdan ps: Ali ste vreme ze narocili ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Majesty Objavljeno Oktober 17, 2007 Deli Objavljeno Oktober 17, 2007 ps: Ali ste vreme ze narocili ?? Oblečt se bomo mogli kr dobro, bo max 10 stopinj čez dan, zjutri pa okoli ledišča... B) Jest bom za vsak slučaj že u petek ročke zahajcu :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
linza Objavljeno Oktober 17, 2007 Deli Objavljeno Oktober 17, 2007 Da li se zna koliko bi ljudi doslo? Trebam rezervirati mjesto u restoranu. Da znam jel 5, 10 ili 15 ljudi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se