XLMV Objavljeno Oktober 2, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2010 Ua,a je še kej Varic,v Slo?:notworthy:
ČMRLJ Objavljeno Oktober 2, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2010 Šit....:unsure: :unsure: :surrender: , Če ne bi gledal sproti, bi me še kap!! Mojo je pa že!! :lol1: A za radi štrudla? Se ga odpovem, sam da vidm to kačo Varaderovcev. Čao
sayo Objavljeno Oktober 2, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 2, 2010 Ua,a je še kej Varic,v Slo?:notworthy: Je je, jaz vem še za 3 pa ne morejo, veliko jih pa tudi ni na MS in sploh ne vejo da se GRUPIRAMO
filipe Objavljeno Oktober 2, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2010 Da se neboste preveč hvalil, tudi BMWjaši so imel danes skupinsko furo.Jih je bilo kar dvajset prijavljenih.
raza Objavljeno Oktober 3, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2010 Jutro!! Pogled skozi okno.....šok! Cesta mokra, raahlo rosi!!! kuhana, da ne bo:yawn: Štart ob uri!
Fakin Objavljeno Oktober 3, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2010 Jutro! Pri nas pa megla in turobna sivina, kar pa ni ovira. Če najdem motor prideva sigurno!!! Vsem varno proti Braslovčam!!!
Artikl Objavljeno Oktober 3, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2010 Tudi v deželi medvedov vremensko sranje ampak mi se ne damo HURAAA :yea2:
kotzi Objavljeno Oktober 3, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2010 Dobro jutro! V Braslovčah vse u redu, ceste suhe, brez rosenja!! Štrudl pečen! Želiva vam varno vožnjo!! Iztok in Magda
IvoMojca Objavljeno Oktober 3, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2010 Dobro jutro, Tudi na Gorenskem ni sonca. Vreme pa se kr drži. Važno, da ne pada - karkoli. Malo sicer teče iz nosa, pa se na mopedu vse pozabi. Gremo se veselo in varno peljat. srečno do snidenja. IvoMojca
Scottie Objavljeno Oktober 3, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2010 Primorska regija megla do tal Vara pa že hrumi. Scottie je odrinil od doma. Iztok evo mene tokrat žal sam.
Calmo Objavljeno Oktober 3, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2010 Pa na "evidenčno knjigo" ne pozabit - kdorkoli jo že ima.
HRC Objavljeno Oktober 3, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2010 Rogaška Slatina,oblačno vreme nič ne kaže na dež:rolleyes: Se vidimo HRC
svizec Objavljeno Oktober 3, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2010 Bela krajina oblačno:huh: ampak ni to nobena ovira bo že sonček posijal:010 jaz tud štartam....se vidimooooooo:yea2: wild69wave in mojamiska 2
Leteči Objavljeno Oktober 3, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2010 Pri nas se sonce prebija sam nama ne bo zneslo..... pa kdaj drugič. Drugač pa cifra je že kar malo zastrašujoča
Vinjetka Objavljeno Oktober 3, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2010 dobrooooo juuuutrooo! Pri nas pa soooonnnceeekkk!! maliP in velikiP sta odpujsala proti Braslovčam!!!! jaz pa smrk, smrk! UŽVIVAJTE!!!!
Calmo Objavljeno Oktober 3, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2010 Za občutek - "Cela ulica nori" :notworthy: Iztok, Magda - :notworthy:
Artikl Objavljeno Oktober 3, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2010 Kotzi,Magda hvala Vama in vsem ostalim za prečudovit dan v upanju da postane to srečanje tradicionalno. :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Artikl
kamerad Objavljeno Oktober 3, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2010 Krasna druščina !! Vsaka čast organizatorju :notworthy: :notworthy: Kočevski medvedi na posvetu... LP
CPU Objavljeno Oktober 3, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2010 Krasna druščina !! Vsaka čast organizatorju :notworthy: :notworthy: LP Se pridružujem, enkratna družba še boljša pogostitev...
kotzi Objavljeno Oktober 3, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2010 Tako, midva sva doma. Verjetno bova še kar nekaj dni sestavljala te koščke današnjega dneva: "a veš, a se spomneš, kdo je že bil?" ipd. Hvala, ker ste prišli in dali dnevu vsebino in smisel. Ta stari, ta novi..., štrudl ma vas rad... Upava, da boste vsi srečno prispeli v vaša gnezda. Uspešno naložite vaše datoteke iz raznih modernih naprav, mi2 pa obljubiva, da bova stokrat šla gor gledat, če je kaj novega. Bili ste krasna družba, sodelavci, varuhi...Vsem še enkrat najlepša hvala Iztok in Magda
muyo Objavljeno Oktober 3, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2010 Mi dva z Sandijem sva tudi srečno prijadrala domov, dan je bil svaka čast Kotzi in Magda cara sta pa še pozdravček od moje Fate
Bostjan1304 Objavljeno Oktober 3, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2010 ...hvala vsem za čudovit dan v vaši družbi in družbi vaših Varader P.S. Štrudl sem žal zamudil, tako da je izgovor za drugo leto, da spet pridem
baronmarjan Objavljeno Oktober 3, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2010 ...hvala vsem za čudovit dan v vaši družbi in družbi vaših Varader P.S. Štrudl sem žal zamudil, tako da je izgovor za drugo leto, da spet pridem
baronmarjan Objavljeno Oktober 3, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2010 Baron z prikolico tudi varno pripeljal domov.Hvala Iztoku in Majdi,in vsem varaderovcem za prečudovito druženje:fight1:
XLMV Objavljeno Oktober 3, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2010 Živjo!Tudi Logaška ekipa je že doma.Magda,Istok in ostali :notworthy: ! lp Smiljan
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se