Leteči Objavljeno Oktober 4, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2010 Kotzi...kaj drugo leto ciljaš že na stotko :naughty: :naughty:
kotzi Objavljeno Oktober 4, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2010 Težka bo!! Škoda, da vaju ni bilo!! Lp! Iztok
Scottie Objavljeno Oktober 4, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2010 Zdravo Varaderovci!!! Tako se je vse skupaj začelo........... Malo predigre.......... LP Mater keri je to lepotec v rdeči maji?
Fakin Objavljeno Oktober 4, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2010 Mater keri je to lepotec v rdeči maji? Ja pa keri je oni z dugim ksihtom? :angry:
Fakin Objavljeno Oktober 4, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2010 Nadaljevanje...................drugi del!!!
IvoMojca Objavljeno Oktober 4, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2010 Do compa sva prišla tudi midva z Gorenjske. Vidim, da sva med zadnjimi, ampak bolje pozno kot nikoli. Iztoku in Magdi se lepo zahvaljujeva za odlično organitacijo in še boljšo kulinarično postrežbo. Malo sva doma še smrkala, po čaju in štrudlu pa sva prišla k sebi. Lepo se vama zahvaljujeva za neponovljiv dan, razen mogoče prihodnje leto. Tudi redarje je potrebno pohvaliti, saj so nas varno pripeljali na cilj, kar je nam vsem verjetno najbolj pomemebno. IvoMojca
IvoMojca Objavljeno Oktober 4, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2010 Scottie Še enkrat hvala za kavo. Res nam je pasala. Ob priliki ti to vrneva.Če se boš vozil po Gorenjski pridi na kavo. Tako ali tako me ne bo doma. IvoMojca
Fakin Objavljeno Oktober 4, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2010 (popravljeno) Nadaljevanje.....................tretji del!!! :yes: Popravljeno Oktober 4, 2010. Popravil Fakin
kotzi Objavljeno Oktober 4, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2010 Do zdej je krasno snemanje, komaj čakam ta glavna dva!!! Iztok
Bostjan1304 Objavljeno Oktober 4, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2010 Uradno štetje, ob razglasitvi: 61 Zlata: 3 Oranžna: 5 Modra: 7 Rdeča: 8 Siva: 14 Črna: 24 Na poti na Polzelo, sta se nam pridružili: ena siva in ena zlata(ali pa mogoče črna, nisem ziher) Vse skupaj 63 plus ena srebrna, ki se nam je pridružila v Domžalah!!:notworthy: :notworthy: Še zmeraj mi pa ni jasno kako to, da ni zmagala plava!!?? ZLATA JE BILA
Scottie Objavljeno Oktober 4, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2010 Evo moj albumček: Klik na slikico!
raza Objavljeno Oktober 5, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2010 Evo moj albumček: Klik na slikico! Scottie, prva liga. :hooray:
Fakin Objavljeno Oktober 5, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2010 Evo moj albumček: Klik na slikico! :notworthy: Scottie majstore!!! :notworthy:
cb1300 Objavljeno Oktober 5, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2010 Cb 1300 in Vulcan: škoda, da nista prišla, smo vaju pogrešali. Cb, uradni fotograf z izjemnim občutkom!!! in pa seveda Vulcan, da bi pripeljal svojo novo "škropilnico", da bi si jo malo ogledali!! Res škoda! Še vedno pa vaju štejemo mad "naše"!!:notworthy: Iztok Oj.....na začetku me je še držal, ko sem pa videl, kolk je novih članov sem se pa premislu......vseh 25 ki me še ne pozna bi me sprašval, če sm zgrešu Gremo ob priliki na :beer1:
Leteči Objavljeno Oktober 5, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2010 Težka bo!! Škoda, da vaju ni bilo!! Lp! Iztok Glede na trend rasti me ne bi nič presenetilo. Ta vikend je bil enostavno preveč zaseden da bi prišla potem pa se je v nedeljo od nekod prikradel še en rojstni dan in je bila zadeva zaključena. Saj se vidimo..če ne prej na predstavitvi Irana enkrat pozimi.
kotzi Objavljeno Oktober 5, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2010 Scottie, res lepe slike!!! Zdej pa še "uno" opremi z oblački, da se preštejemo z imeni!! Iztok
Leteči Objavljeno Oktober 5, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2010 Spet imam možnost nabave olja MOTUL 5100 10W40 po zelo ugodni ceni 8,4 EUR/liter (redna cena je drugače okrog 11 EUR). Olje je pakirano po 5 litrov. Naročam v četrtek tako, da če kdo želi kakšno plastenko naj mi sporoči na PM ali 041 723 550. Možnost nabave po tej ceni je cca. 2x letno, če je sreča. LP Grega
Scottie Objavljeno Oktober 5, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2010 Glede na trend rasti me ne bi nič presenetilo. Ta vikend je bil enostavno preveč zaseden da bi prišla potem pa se je v nedeljo od nekod prikradel še en rojstni dan in je bila zadeva zaključena. Saj se vidimo..če ne prej na predstavitvi Irana enkrat pozimi. Pa letos prosim povej kak teden prej lepo prosim, da si organiziram življenje
Scottie Objavljeno Oktober 5, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2010 Scottie, res lepe slike!!! Zdej pa še "uno" opremi z oblački, da se preštejemo z imeni!! Iztok Iztok, bom sam bi rad videl še kako sliko od drugih fotoaparatov, da izberem najostrejšo. Prosim, da vsi, ki imate skupinske slike le te (ta boljše seveda pošljete na moj mail, da sproduciram tale plakat z oblački. Seveda, če vas to ne moti
raza Objavljeno Oktober 5, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2010 Evo tiste, ki so stali v PRESS vrsti.
ČMRLJ Objavljeno Oktober 5, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2010 Iztok, bom sam bi rad videl še kako sliko od drugih fotoaparatov, da izberem najostrejšo. Prosim, da vsi, ki imate skupinske slike le te (ta boljše seveda pošljete na moj mail, da sproduciram tale plakat z oblački. Seveda, če vas to ne moti jaz imam tega kar nekaj. Pošiljam ti 3, ena je skupinska, če ti kaj pomaga. Imam tudi tri filmčke sam so dokaj obsežni za pošiljanje. Na kateri mail bi rad dobil? Andrej
Fakin Objavljeno Oktober 5, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2010 Sedaj pa izpolnjujem Kotziju željo; konvoj iz Braslovč proti Domžalam (Part 1). Z mojo vred sem naštel 57 Varader!!! :worship: :worship: Pozdrav vsem!
raza Objavljeno Oktober 5, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2010 (popravljeno) Album si ogledate http://www.motosvet.com/album/ualbum.php?cid=3530 Popravljeno Oktober 5, 2010. Popravil raza
Fakin Objavljeno Oktober 5, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2010 Album si ogledate http://www.motosvet....um.php?cid=3530 Raza meni ne odpre te strani s tvojim albumom :surrender:
Fakin Objavljeno Oktober 5, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2010 Album si ogledate http://www.motosvet....um.php?cid=3530 Že dela...............!!!!:naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se