zlato63 Objavljeno Oktober 11, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2010 pa še mal heca ... ...saj ne izzivam, ampak slika je iz domačaga pesjaka!
zlato63 Objavljeno Oktober 11, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2010 pa še zadnji hec ... ...pa je bil en golob tam gor še malo prej ...
Fakin Objavljeno Oktober 11, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2010 Zlato .............svaka čast!! Super fotke in komentarji!!! :worship: In kot si napisal, bi bilo treba ponoviti (samo z zimskimi rokavicami)
XLMV Objavljeno Oktober 11, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2010 Pa je res nečitljivo napisano! R.
raza Objavljeno Oktober 11, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2010 pa še zadnji hec ... ...pa je bil en golob tam gor še malo prej ... Kolk pikslov naj nastavim?
XLMV Objavljeno Oktober 11, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2010 (popravljeno) pa še malo heca ... Te table ne zmorem prebrati ! No moj komentar se je nanašal na tole sliko..... Kot vidim ste uživali na polno, razen nekaj z moške strani slišim da je bilo mrzlo????? Zanimivo ženske pa nič ne jamrajo. Evo pa še ena slika ko smo štaratli letošnjo sezono, seveda tudi z kavico v Piranu. Pa je res nečitljivo napisano! R. Popravljeno Oktober 11, 2010. Popravil XLMV
Fakin Objavljeno Oktober 11, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2010 Kot vidim ste uživali na polno, razen nekaj z moške strani slišim da je bilo mrzlo????? Zanimivo ženske pa nič ne jamrajo. Počakaj da se odtalijo!!!! :evilgrin:
XLMV Objavljeno Oktober 11, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2010 Počakaj da se odtalijo!!!! :evilgrin: Ja ja, sami izgovori, ženske smo pač bol trpežne kot vi, to je to!!!!
muyo Objavljeno Oktober 11, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2010 to lahko s ta levo roko narediš Žal mi ni uspelo priti pa gdaj drugič ekipa pa je še kar kul za videt :notworthy:
Orange Objavljeno Oktober 12, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2010 (popravljeno) Jaz ne vem kje vas je zebl !Nas na Barcolani ni !! Dosegli 20 skupno in drugi v razredu ALFA(1) od 1896 bark . Popravljeno Oktober 12, 2010. Popravil Orange
IvoMojca Objavljeno Oktober 12, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2010 Živjo, Jast se odtaljujem šele danes. Vsem, s katerimi sem se v nedeljo varno vozil skupaj do Pirana in nazaj se najlepše zahvaljujem za prijeten dan v prijetni družbi. Še posebna zahvala pa vozniku BMW Gs, ki mi je dal idejo za sanje in pripravo potovanja (TURČIJA) preko zime. L.P. Ivo
Majesty Objavljeno Oktober 12, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2010 Še posebna zahvala pa vozniku BMW Gs, ki mi je dal idejo za sanje in pripravo potovanja (TURČIJA) preko zime. Če boš kej rabu, mam kr dost materiala za Turčijo, posebej za zahodni in posebej za vzhodni del, odvisno kam boš želel.
IvoMojca Objavljeno Oktober 12, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2010 Ok. Za enkrat hvala. Ko bom rail več odatkov te bom kontaktiral. L.P. Ivo
IvoMojca Objavljeno Oktober 12, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2010 Oprosti. Malo mi uhajajo črke. Ivo
CPU Objavljeno Oktober 12, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2010 Oprosti. Malo mi uhajajo črke. Ivo Jah, pride z leti
xva Objavljeno Oktober 16, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2010 Jah, pride z leti oj očitno ste vsi pomrznili cel teden je že mir tle gor stoner pa vneto trenira jutri zjutraj bo dirka
Fakin Objavljeno Oktober 16, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2010 oj očitno ste vsi pomrznili cel teden je že mir tle gor stoner pa vneto trenira jutri zjutraj bo dirka Na kaki pomrznili; midva sva ravnokar prispela - sicer mi bilo dost km (220) je pa za zaključevanje sezone kar OK . Pa malo motorjev je bilo na cesti; zato pa toliko več traktorjev :surrender:, ki so pa zelo nepredvidljivi!!! Pozdrav vsem! Ps: Stoner pa naj kar trenira, če ne zna!! :evilgrin:
xva Objavljeno Oktober 23, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2010 Na kaki pomrznili; midva sva ravnokar prispela - sicer mi bilo dost km (220) je pa za zaključevanje sezone kar OK . Pa malo motorjev je bilo na cesti; zato pa toliko več traktorjev :surrender:, ki so pa zelo nepredvidljivi!!! Pozdrav vsem! Ps: Stoner pa naj kar trenira, če ne zna!! :evilgrin: tud jest sem nekaj prevozil danes sonce pri nas lahko da se odpelem kam ker jutri bo skor gotov dež
kotzi Objavljeno Oktober 23, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2010 (popravljeno) tud jest sem nekaj prevozil danes sonce pri nas lahko da se odpelem kam ker jutri bo skor gotov dež Pravkar prišel domov. Naredil cca 100 km. Vreme super, malo vetra. Fajn je blo!!! Upam, da ni bilo zadnjič letos?? Drugače pa na cesti sami norci!! Dvakrat so mi izsilili prednost::, enkrat pes čez cesto!!:wacko: Popravljeno Oktober 23, 2010. Popravil kotzi
xva Objavljeno Oktober 23, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2010 Pravkar prišel domov. Naredil cca 100 km. Vreme super, malo vetra. Fajn je blo!!! Upam, da ni bilo zadnjič letos?? Drugače pa na cesti sami norci!! Dvakrat so mi izsilili prednost::, enkrat pes čez cesto!!:wacko: polna luna je zato je živo po cesti naredu cca 100 k m šk.loka -cerkno-črni vrh - davča -železniki -šk.loka cesta čez hribe prazna sonce nobene panike ni blo
branko1 Objavljeno Oktober 25, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2010 Tudi jaz sem se v soboto malce "vozikal" naokrog - po Avstriji in po Goričkem. Pri nas je hudič - polno traktorjev (obiranje koruze) in umazana cesta - ni bilo glih fajn. Upam pa, da sezona še ni gotova.
Scottie Objavljeno Oktober 25, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2010 Tudi jaz sem se v soboto malce "vozikal" naokrog - po Avstriji in po Goričkem. Pri nas je hudič - polno traktorjev (obiranje koruze) in umazana cesta - ni bilo glih fajn. Upam pa, da sezona še ni gotova. Pri nas pa svinjarija od vremena :@
Fakin Objavljeno Oktober 25, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2010 Pri nas pa svinjarija od vremena :@ Pridi k nam!!!
branko1 Objavljeno Oktober 29, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2010 Hej varaderoljupci, jutri bo lep in "topel" dan. :notworthy: Pa me ima da bi se jutri nekam zapeljal za konec sezone.
Orange Objavljeno Oktober 29, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2010 Hej varaderoljupci, jutri bo lep in "topel" dan. :notworthy: Pa me ima da bi se jutri nekam zapeljal za konec sezone. Res je bo treba prod vzhodu .Mam plan proti štajerski še mal grobove obiskat!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se