vulcan Objavljeno Oktober 17, 2007 Deli Objavljeno Oktober 17, 2007 Jaz bi tudi dve vzel, ampak zdaje ne vem ali je za višino 190 dovolj XL ali je bolj XXL vzet, ker se te majice kar dosti razlikujejo... Vulcan HELP??? Jaz sem velik 186 cm in imam okoli 100 kg pa nosim majice velikosti L. Tako, da mislim, da bo zate XL čisto vredu. Je pa kvaliteta zagotovljena! Lp, Vulcan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vulcan Objavljeno Oktober 17, 2007 Deli Objavljeno Oktober 17, 2007 Halooo.......še meni eno....M velikost..............sam nimam več motorja :cry: .....a mi vseeno pripada majčka? Če imaš željo imeti majico mislim, da ti pripada, tudi če nimaš več motorja. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CPU Objavljeno Oktober 17, 2007 Deli Objavljeno Oktober 17, 2007 Jaz sem velik 186 cm in imam okoli 100 kg pa nosim majice velikosti L.Tako, da mislim, da bo zate XL čisto vredu. Je pa kvaliteta zagotovljena! Lp, Vulcan Dobro potem pa dve XL :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno Oktober 17, 2007 Deli Objavljeno Oktober 17, 2007 Če imaš željo imeti majico mislim, da ti pripada, tudi če nimaš več motorja. .) itak....ste vsi dobra družba......in se bomo najverjetneje tud na kakem vara srečanju dobil.....bom še vedno lahko motor za kak krogec dobil :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Calmo Objavljeno Oktober 17, 2007 Deli Objavljeno Oktober 17, 2007 No, takole približno zgleda pot, če jo skupaj pričnemo v Podčetrtku in tam kor skupina končamo: Snega ne znam "pričarati " :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
linza Objavljeno Oktober 17, 2007 Deli Objavljeno Oktober 17, 2007 No, takole približno zgleda pot, če jo skupaj pričnemo v Podčetrtku in tam kor skupina končamo: Kaj netreba N (north ) biti prema gore na kartama :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Calmo Objavljeno Oktober 17, 2007 Deli Objavljeno Oktober 17, 2007 (popravljeno) Kaj netreba N (north ) biti prema gore na kartama Hm, načeloma naj bi tako bilo. :huh: Ampak zadevo sem priredil iz čisto praktičnih razlogov, razmerje višine in širine priponke :naughty: :naughty: Pa še sever je nedvoumno označen. :whistle: In še kakšno navodilo bi lahko dodal :evilgrin: :evilgrin: Popravljeno Oktober 17, 2007. Popravil Capricorn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Calmo Objavljeno Oktober 17, 2007 Deli Objavljeno Oktober 17, 2007 Linza, buš zrihtal vreme!! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
linza Objavljeno Oktober 17, 2007 Deli Objavljeno Oktober 17, 2007 Bum ponio rakije pa nece biti zima... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Oktober 18, 2007 Deli Objavljeno Oktober 18, 2007 Mene in moje tudi ne bo v soboto. Si je boljša polovica zlomila nogo in je trenutno v bolnici kjer ji kosti skupaj ''šraufajo''. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Majesty Objavljeno Oktober 18, 2007 Deli Objavljeno Oktober 18, 2007 Jaz sem velik 186 cm in imam okoli 100 kg pa nosim majice velikosti L.Tako, da mislim, da bo zate XL čisto vredu. Je pa kvaliteta zagotovljena! Lp, Vulcan Dej Vulcan, če je še varianta pol še men XL nared no... če pa že maš pa tu noben problem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Majesty Objavljeno Oktober 18, 2007 Deli Objavljeno Oktober 18, 2007 20 posto bo dež u soboto okoli Zagreba :wacko: Kako sedaj stojimo z udeležbami dragi varadrerovci?? Dejte mal povedat! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CPU Objavljeno Oktober 18, 2007 Deli Objavljeno Oktober 18, 2007 Mene žal ne bo, sem po mojem kar zaključu letošnjo sezono :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno Oktober 18, 2007 Deli Objavljeno Oktober 18, 2007 Na žalost tudi mene in moje ne bo v soboto. :headbang: Se pa vidimo na prihodnjem srečanju, upam, da še letos, saj drugi teden napovedujejo otoplitve. Mogoče pade Ajdovščina? Linza, izvini!! Imejte se lepo! Iztok in Magda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Majesty Objavljeno Oktober 18, 2007 Deli Objavljeno Oktober 18, 2007 Jest tud mal cenkam glede na vreme... :wacko: zimskegume.press :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
linza Objavljeno Oktober 18, 2007 Deli Objavljeno Oktober 18, 2007 Meni je tak svejedno samo da znam da li imamo srecanje v subotu ili ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 18, 2007 Deli Objavljeno Oktober 18, 2007 Meni je tak svejedno samo da znam da li imamo srecanje v subotu ili ne? Ako bude suho :worship: dočiču ja... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Calmo Objavljeno Oktober 18, 2007 Deli Objavljeno Oktober 18, 2007 Linza, tudi name ne računaj, sorry. Če pa bo v Soboto izboljšanje vremena, se odločim takrat. Prekislo vreme za moj okus. :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Oktober 18, 2007 Deli Objavljeno Oktober 18, 2007 Fantje v soboto zna biti sneg v tistih koncih, tako da tisti ki greste ketne na kolesa :naughty: Sicer pa Linze vem da tudi sneg ne ustavi :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vulcan Objavljeno Oktober 18, 2007 Deli Objavljeno Oktober 18, 2007 Naročila za majice zbiram do nedelje zvečer 21. 10. 2007, ker grem v ponedeljek po njih. Tako, da naslednji teden naredim majice, potem se bomo pa dogovorili glede prevzema. Dajte svoje boljše 1/2 vprašat, če za njih vzamemo ženski kroj majice (teliran), ker navadna T-shirt majica je kr velika za žensko. Navadne majice (190 g) so cca 6 € s tiskom, ženske telirane (220 g) so pa okrog 8 € s tiskom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Calmo Objavljeno Oktober 18, 2007 Deli Objavljeno Oktober 18, 2007 1x S - telirana 2x XL LP Capri Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno Oktober 18, 2007 Deli Objavljeno Oktober 18, 2007 2 x S - telirana 2 x XL Glede prevzema se dogovorimo LP Bogdan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno Oktober 18, 2007 Deli Objavljeno Oktober 18, 2007 2 x S - telirana2 x XL Glede prevzema se dogovorimo LP Bogdan UPS! Mami pravi, da ni tolk suha! Hoče M velikost Torej: 2 x M - telirana 2 x XL Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Oktober 18, 2007 Deli Objavljeno Oktober 18, 2007 1X L telirana 2X XL Glede kakšno vreme je napovedano v soboto, bom verjetno montiral plug v službi, oziroma bom v pripravljenosti. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M@to Objavljeno Oktober 18, 2007 Deli Objavljeno Oktober 18, 2007 Naročila za majice zbiram do nedelje zvečer 21. 10. 2007, ker grem v ponedeljek po njih.Tako, da naslednji teden naredim majice, potem se bomo pa dogovorili glede prevzema. Dajte svoje boljše 1/2 vprašat, če za njih vzamemo ženski kroj majice (teliran), ker navadna T-shirt majica je kr velika za žensko. Navadne majice (190 g) so cca 6 € s tiskom, ženske telirane (220 g) so pa okrog 8 € s tiskom. Sorry, ampak kakšen je zadnji dogovor o obliki majic; nick?; ime?; napis?; barva?.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se