sand66 Objavljeno December 25, 2010 Opozori Objavljeno December 25, 2010 Vesel BOŽIČ in prijetno praznovanje... NOVO LETO pa si lahko voščimo na motorju 01.01.2011 ob 12h v CELJU na Ljubljanski cesti, ZBOR PRI HOTEL-u FARAON(Merx), tradicionalno srečanje obvezno z motorjem ali........... TOLE JE ZA VSE MOTORISTE,NE SAM vARADERO..,SORI SEM NAROBE PRILOŽU...
kotzi Objavljeno December 25, 2010 Opozori Objavljeno December 25, 2010 TOLE JE ZA VSE MOTORISTE,NE SAM vARADERO..,SORI SEM NAROBE PRILOŽU... [/quote Pridejo 2 varederke!! Lani bil prvič, je blo krasno¨!¨! Iztok
winetou2 Objavljeno December 26, 2010 Opozori Objavljeno December 26, 2010 Upam, da je tudi ostalim Varaderovcem Božiček prinesel tako lepa darila kot meni (MRA) in da ste uživali v družbi najdražjih. V novem letu pa vsem motoristom želim čim več sončnih dni in nobene nesreče. Mitja
winetou2 Objavljeno December 26, 2010 Opozori Objavljeno December 26, 2010 A bo šel kakšen varaderist 01.01. iz Ljubljane ali pa skozi Ljubljano v Celje?
sendyR6 Objavljeno December 27, 2010 Opozori Objavljeno December 27, 2010 Tud jz sm vsako leto tam...je super doživetje!! Lani prišlo blizu 100 motorjev! Priporočam in se vidimo! :yes:
OFI Objavljeno December 28, 2010 Opozori Objavljeno December 28, 2010 (popravljeno) A je že kdo videl novo Varo 2011( belo ) v živo? Popravljeno December 28, 2010. Popravil Ofsajd
Orange Objavljeno December 28, 2010 Opozori Objavljeno December 28, 2010 Veliko varnih KM v letu 2011 Fakin 1
kotzi Objavljeno December 31, 2010 Opozori Objavljeno December 31, 2010 Zdravo in srečno 2011, ter veliko lepih in varnih kilometrov!! Magda in Iztok
Vanga Objavljeno Januar 1, 2011 Opozori Objavljeno Januar 1, 2011 Zdravo in srečno 2011, ter veliko lepih in varnih kilometrov!! Magda in Iztok Hvala enako, enako želim tudi vsem ostalim!
XLMV Objavljeno Januar 1, 2011 Opozori Objavljeno Januar 1, 2011 Vsem skupaj, zdravo in varno ,tako peš kot na kolesih v letu 2011,želiva Rozi in Smiljan iz Logatca.Pa da se pohvalim,v novo leto sva se zapeljala z novo Varico.
kotzi Objavljeno Januar 1, 2011 Opozori Objavljeno Januar 1, 2011 Vsem skupaj, zdravo in varno ,tako peš kot na kolesih v letu 2011,želiva Rozi in Smiljan iz Logatca.Pa da se pohvalim,v novo leto sva se zapeljala z novo Varico. Lepo!!! Barva? Sej veš!! Lp! Iztok
branko1 Objavljeno Januar 1, 2011 Opozori Objavljeno Januar 1, 2011 :worship: Čestitke za novo varico. Pa čiprej slike.
winetou2 Objavljeno Januar 2, 2011 Opozori Objavljeno Januar 2, 2011 Srečno zdravo in uspešno 2011. Je bil kdo 01.01. v Celju?
Cartman Objavljeno Januar 3, 2011 Opozori Objavljeno Januar 3, 2011 A je že kdo videl novo Varo 2011( belo ) v živo? jaz sem jo videl v milanu. Zdela se mi je tud kanček faceliftana? Meni osebno so beli motorji všeč, ampak po mojem okusu žal Vari ne paše.
Fakin Objavljeno Januar 3, 2011 Opozori Objavljeno Januar 3, 2011 Vsem skupaj, zdravo in varno ,tako peš kot na kolesih v letu 2011,želiva Rozi in Smiljan iz Logatca.Pa da se pohvalim,v novo leto sva se zapeljala z novo Varico. :hooray:
kotzi Objavljeno Januar 3, 2011 Opozori Objavljeno Januar 3, 2011 Srečno zdravo in uspešno 2011. Je bil kdo 01.01. v Celju? Ja, z bratom (Renzy) sva šla! Vse skupaj mislim, da je bilo 5 varaderk. Zanimivo doživetje, je treba probat. Preveč pametno pa tudi ni!! Je blo -5!! Ampak, drugo leto spet! Lp! Iztok
XLMV Objavljeno Januar 3, 2011 Opozori Objavljeno Januar 3, 2011 Iztok, tolk je črna da kr mal na modr vleče !!! 2.jpeg.bmp
kamerad Objavljeno Januar 3, 2011 Opozori Objavljeno Januar 3, 2011 Iztok, tolk je črna da kr mal na modr vleče !!! Krasna je Čuvaj jo !!! Kaj pa dodatna oprema,so projekti na vidiku ?? LP
kamerad Objavljeno Januar 3, 2011 Opozori Objavljeno Januar 3, 2011 Ja, z bratom (Renzy) sva šla! Vse skupaj mislim, da je bilo 5 varaderk. Zanimivo doživetje, je treba probat. Preveč pametno pa tudi ni!! Je blo -5!! Ampak, drugo leto spet! Lp! Iztok Dobri ste,čelado dol Sm pa bil u službi drugače bi se vam verjetno pridružil. Bi poklical še felipe-ja pa bi dec verjetn pomislu,da sem na igli LP
XLMV Objavljeno Januar 3, 2011 Opozori Objavljeno Januar 3, 2011 Zaenkrat ni predvidena,kakšna dodatna oprema,ke je še v garanciji,Kasnej pa verjetno bodo.Lp
filipe Objavljeno Januar 3, 2011 Opozori Objavljeno Januar 3, 2011 Dobri ste,čelado dol Sm pa bil u službi drugače bi se vam verjetno pridružil. Bi poklical še felipe-ja pa bi dec verjetn pomislu,da sem na igli LP Žal tudi jaz sem bil v službi, drugače bi pa se sigurno pridružil.
OFI Objavljeno Januar 4, 2011 Opozori Objavljeno Januar 4, 2011 jaz sem jo videl v milanu. Zdela se mi je tud kanček faceliftana? Meni osebno so beli motorji všeč, ampak po mojem okusu žal Vari ne paše. Varadero je meni že skos sila simpatičen motor. Na slikah mi bela zgleda super, upal sem da boš potrdil, da tako izgleda tudi v živo. Treba bo počakat da pride v salone... .)
Cartman Objavljeno Januar 4, 2011 Opozori Objavljeno Januar 4, 2011 Varadero je meni že skos sila simpatičen motor. Na slikah mi bela zgleda super, upal sem da boš potrdil, da tako izgleda tudi v živo. Treba bo počakat da pride v salone... .) sorry. nisem hotel. zdej mam VTR, ki je dal motor za Varadera, in sm prow navdušen nad njegovo trpežnostjo in pomankanjem duše. po 80 000km dela ko ura, olja ne dolivam moči je pa še zmer zadost za dostojna prehitevanja, in nč ne pušča al kiha. v bljižni prihodnosti bi se rad prekvalificial na bol potovalni motor, in me Vara vleče zarad res pozitivnih izkušenj z mojim traktorjem. zato sem na njih pozoren. Žal meni ta motor v beli barvi res ne potegne. Prava HRC kombinacija. AfricaTwin je v tej farbi zgledala Upam de bo tebi bomba, in si jo boš prvoščil
OFI Objavljeno Januar 4, 2011 Opozori Objavljeno Januar 4, 2011 sorry. nisem hotel. zdej mam VTR, ki je dal motor za Varadera, in sm prow navdušen nad njegovo trpežnostjo in pomankanjem duše. po 80 000km dela ko ura, olja ne dolivam moči je pa še zmer zadost za dostojna prehitevanja, in nč ne pušča al kiha. v bljižni prihodnosti bi se rad prekvalificial na bol potovalni motor, in me Vara vleče zarad res pozitivnih izkušenj z mojim traktorjem. zato sem na njih pozoren. Žal meni ta motor v beli barvi res ne potegne. Prava HRC kombinacija. AfricaTwin je v tej farbi zgledala Upam de bo tebi bomba, in si jo boš prvoščil Ne, ne ni panike, povsem prav da poveš kar misliš. :notworthy: Hvala bogu da smo ljudje različni in imamo različne okuse. Najraje bi imel bordo rdečo, ta mi daleč najlepša...samo tiste so letnik 2007 ali 2008 . Verjamem pa da si zelo zadovoljen z agregatom. Mene na Vari moti števc in vsa okolica, zgleda mi kot iz Civica iz 91 leta, ampak to je stvar ki se jo pač navadiš. Pa ni mi ravno všeč ker je v Španiji narejena, ampak kot kaže se na zanesljivosti ne pozna tko da.... za ta motor
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se