Majesty Objavljeno Februar 17, 2011 Opozori Objavljeno Februar 17, 2011 Res vsaka čast. To je bilo sigurno eno najzanimivejših in najbolj kvalitetno narejenih potopisnih predavanj kar sem jih videl. :notworthy: Mislim da se tud na Discovery ali Travel Channel-u nebi branili takšnega dokumentarca. Leteči se je res potrudil nas popeljal na zanimivo popotovanje
raza Objavljeno Februar 17, 2011 Opozori Objavljeno Februar 17, 2011 Hvala Ani in Gregu za vse, kar sta delila z nami! Nepozabno! Z velikim veseljem se bomo vračali na podobne prireditve! :worship: IvoMojca 1
IvoMojca Objavljeno Februar 17, 2011 Opozori Objavljeno Februar 17, 2011 (popravljeno) Odlična predstavitev, predvesem realistična. Dobil sem veliko koristnih info.. Hvala tudi vsem ostalim za prijetno druženje in lep večer. KOTZI, To pa je spletna stran, ki sem ti jo omenjal in na kateri sem dobil veliko koristnih naporkov za pot v Turčijo . moto-pajer.com L.P. Ivomojca Popravljeno Februar 17, 2011. Popravil IvoMojca raza 1
Vampi Objavljeno Februar 17, 2011 Opozori Objavljeno Februar 17, 2011 Lohk bi se še kakšen skorajžu tko kot Leteči, ziher je na zalogi dost takih potopisov anede !!!:notworthy:
kotzi Objavljeno Februar 17, 2011 Opozori Objavljeno Februar 17, 2011 Ja, kdor zna zna!! Res je bilo fajn!!:notworthy: Leteči in Angel: vidva se kar lepo vozita okol, mi bomo pa rede volje še pršli poslušat vajine dogodivščine! Lp! Iztok P.s. Lepo je bilo videt nekaj pravih legend Motosveta!! (Motorider, Avtomoto......)
MiNa Objavljeno Februar 17, 2011 Opozori Objavljeno Februar 17, 2011 (popravljeno) Hvala za odlično predstavitev vajine poti v Iran in seveda za cuker in čajček po predstavitvi :notworthy:. Popravljeno Februar 17, 2011. Popravil MiNa
sayo Objavljeno Februar 17, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Februar 17, 2011 Ana in Grega, HVALA, LEPO JE BILO
Leteči Objavljeno Februar 17, 2011 Opozori Objavljeno Februar 17, 2011 Hvala vsem za udeležbo. S številom ste me res presentili, vsaka čast nekaterim od kje vse so se pripeljali. Posebna zahvala gre Magdi in Iztoku za res lepo darilo in pa seveda Razi za liter domačih ''ercnij'' sem te pozabil vprašat, če si ga sam kuhal. Drugače pa folka je bilo ogromno, mislim, da so jih našteli okrog 130 tako, da se žal nisem mogel vsakemu posvetit 100% upam, da ne bo kake zamere na ta račun. V vsej gužvi sem koga sigurno tudi spregledal. Ja tudi midva upava da bomo naslednje leto organizirali kaj podobnega samo, da se tejle Egipčani malce ohladijo pa da zabrni motor pod ritjo in kamera v rokah
STAR Objavljeno Februar 17, 2011 Opozori Objavljeno Februar 17, 2011 Ana in Grega, HVALA, LEPO JE BILO
CPU Objavljeno Februar 17, 2011 Opozori Objavljeno Februar 17, 2011 Hvala vsem za udeležbo. S številom ste me res presentili, vsaka čast nekaterim od kje vse so se pripeljali. Posebna zahvala gre Magdi in Iztoku za res lepo darilo in pa seveda Razi za liter domačih ''ercnij'' sem te pozabil vprašat, če si ga sam kuhal. Drugače pa folka je bilo ogromno, mislim, da so jih našteli okrog 130 tako, da se žal nisem mogel vsakemu posvetit 100% upam, da ne bo kake zamere na ta račun. V vsej gužvi sem koga sigurno tudi spregledal. Ja tudi midva upava da bomo naslednje leto organizirali kaj podobnega samo, da se tejle Egipčani malce ohladijo pa da zabrni motor pod ritjo in kamera v rokah Meni včeraj pač ni uspelo pridt... Grega, glede na velik odziv, a bo kakšna repriza?
Orange Objavljeno Februar 20, 2011 Opozori Objavljeno Februar 20, 2011 Leteči hvala za izvrsten potopis in pa seveda pogostitev in pijačko pri Brdavsu ! Renzy 1
Leteči Objavljeno Februar 22, 2011 Opozori Objavljeno Februar 22, 2011 JA pr Brdavsu bo zgleda postala tradicija pa še živo kopija Chucka Norisa imajo...čeprav je bil malce tečen na trenutke sam jebiga takle mamo po vaških oštarijah Žal reprize ni planirane vsaj ne v bližnji prihodnosti, malo tudi zaradi pomanjkanja časa ker takale zadeva vzame kar nekaj časa.
Orange Objavljeno Februar 23, 2011 Opozori Objavljeno Februar 23, 2011 JA pr Brdavsu bo zgleda postala tradicija pa še živo kopija Chucka Norisa imajo...čeprav je bil malce tečen na trenutke sam jebiga takle mamo po vaških oštarijah Žal reprize ni planirane vsaj ne v bližnji prihodnosti, malo tudi zaradi pomanjkanja časa ker takale zadeva vzame kar nekaj časa. Sem že hotu vprašat če je slučajno brat dvojček svaka čast loh bi ga tržl !!!!! :worship: :worship:
winetou2 Objavljeno Februar 23, 2011 Opozori Objavljeno Februar 23, 2011 Žal sem bil službeno odsoten in se še nisem uspel zahvaliti Gregorju in Ani za čudovit večer. Kar sta vidva doživela pooseblja bistvo vsakega popotnika, kar mislim, da varaderovci smo. Upam in verjamem, da bomo tudi ostali doživeli čim več čarov, ki nam jih potovanje ponuja. Mene letos čaka škotska. Mogoče tudi sam priredim nekakšno srečanje s potopisom. Predvsem pa bi se rad zahvali, poleg Letečemu seveda, tudi Razi in Iztoku za sprejem v družbo varaderovcev. Lepo je bilo Ps. Leteči, hvala za naslov Lp, Mitja
Dragothic Objavljeno Februar 27, 2011 Opozori Objavljeno Februar 27, 2011 http://www.motosvet.com/album/admin_img.php?cid=2_2448 Ne wem če ste že vidli. Romunija. Js pa MIRci. lp
raza Objavljeno Februar 27, 2011 Opozori Objavljeno Februar 27, 2011 http://www.motosvet.....php?cid=2_2448 Ne wem če ste že vidli. Romunija. Js pa MIRci. lp Na tej povezavi se pri meni vidi tole kar je na sliki
Scottie Objavljeno Februar 27, 2011 Opozori Objavljeno Februar 27, 2011 Na tej povezavi se pri meni vidi tole kar je na sliki Jap jaz vidim enako Dragothic popravi link
avtomoto Objavljeno Februar 27, 2011 Opozori Objavljeno Februar 27, 2011 Mogoče bo tole malo boljše: Romunija :naughty:
Scottie Objavljeno Februar 27, 2011 Opozori Objavljeno Februar 27, 2011 Mogoče bo tole malo boljše: Romunija :naughty: mnogo bolje
Dragothic Objavljeno Februar 27, 2011 Opozori Objavljeno Februar 27, 2011 (popravljeno) A Shit. Neki sem še ureju slike, pa se link dal od urejanja. Jebat ga. Avtomoto hvala. Men link dela lp Popravljeno Februar 27, 2011. Popravil Dragothic
Darko U2nc Objavljeno Marec 2, 2011 Opozori Objavljeno Marec 2, 2011 Leteči pozdravček jaz sem pa čist pozabu pa še zadnič k sem bil pri tebi si me spomnil soory bom pa tle na motosvetu prebral škoda lp O:-)
Orange Objavljeno Marec 12, 2011 Opozori Objavljeno Marec 12, 2011 (popravljeno) Kje ste vsi Varaderovci danes padla izvidnica v Pran (Sreču sam XLMV -ja in bolljš polovico brez Vare se pravi peš )!!! :whistle: Popravljeno Marec 12, 2011. Popravil Orange
raza Objavljeno Marec 12, 2011 Opozori Objavljeno Marec 12, 2011 Kje ste vsi Varaderovci danes padla izvidnica v Pran (Sreču sam XLMV -ja in bolljš polovico brez Vare se pravi peš )!!! :whistle: Očitna razlika v kvaliteti slike :notworthy: Nikon!!!:notworthy: Meni je sicer dišalo po bencinskih hlapih, vendar žav iz ispušne cevi Husqarne!
Orange Objavljeno Marec 12, 2011 Opozori Objavljeno Marec 12, 2011 Očitna razlika v kvaliteti slike :notworthy: Nikon!!!:notworthy: Meni je sicer dišalo po bencinskih hlapih, vendar žav iz ispušne cevi Husqarne! Nikon ja sam v nestrokovnih rokah hehe !Sta mi bla na misu sam sm reku sej se ti nau dal !
Orange Objavljeno Marec 23, 2011 Opozori Objavljeno Marec 23, 2011 Kaj zdj banda se bomo kaj zapeljal prot morju v Soboto(zgleda da bo vreme čez dan držalo)??? :closedeyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se