cb1300 Objavljeno Oktober 19, 2007 Deli Objavljeno Oktober 19, 2007 1x..........M velikost 1x ..........S-telirana Juhuhu, kaj bomo lepi :naughty: Kar se pa srečanja v soboto tiče.......kaj probleme delate......sej nimate BMW, k ma kardan....sej mate ketne gor :evilgrin: Linza....en lep pozdrav.........od pešca :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 19, 2007 Deli Objavljeno Oktober 19, 2007 1x..........M velikost1x ..........S-telirana Juhuhu, kaj bomo lepi :naughty: Kar se pa srečanja v soboto tiče.......kaj probleme delate......sej nimate BMW, k ma kardan....sej mate ketne gor :evilgrin: Linza....en lep pozdrav.........od pešca :rolleyes: Je pa ta kardan "reduktor".... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majster Objavljeno Oktober 19, 2007 Deli Objavljeno Oktober 19, 2007 Če bo drugo teden kaj boljše vreme za vikend, vabim na Primorsko oziroma na Kras...pa lahko majice prineseš s sabo... Več bomo vedli sredi tedna, se strinjate? Sicer pa lahk tudi brez motorjev nardimo srečanje....je res? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Oktober 19, 2007 Deli Objavljeno Oktober 19, 2007 Sicer pa lahk tudi brez motorjev nardimo srečanje....je res? Res je :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
linza Objavljeno Oktober 19, 2007 Deli Objavljeno Oktober 19, 2007 Znaci nema srecanja?! OK, sljedeci put. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Renzy Objavljeno Oktober 19, 2007 Deli Objavljeno Oktober 19, 2007 (popravljeno) Lepo pozdravljeni Varaderovci.."Pokorno javljam",da sem končno postal srečni lastnik Vare.Do sedaj sem bral vaše prigode in so se mi sline cedile,sploh pa takrat ko ste se zbrali v Braslovčah pri Kotziu(CAR),sem namreč njegov brat,in jo mahnili na Golico.Vam povem za znoret,tak bi šel zraven.Komaj čakam da se spoznamo, ker ste baje ful face. Do naslednjič pa lep pozdrav!! Renato(Renzy) Popravljeno Oktober 19, 2007. Popravil Renzy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno Oktober 20, 2007 Deli Objavljeno Oktober 20, 2007 Naročam: Kotzi 2x XXl in 2x M (če je možno, če pa ne, pa po eno) Popravljam naročilo , če je še možno: 2x XXL in 2x M Telirano Lp. Iztok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Renzy Objavljeno Oktober 21, 2007 Deli Objavljeno Oktober 21, 2007 (popravljeno) Saos. Če je možno,bi naročil; 1x XXL 1x M telirano Lp.Renzy Popravljeno Oktober 21, 2007. Popravil Renzy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M@to Objavljeno Oktober 21, 2007 Deli Objavljeno Oktober 21, 2007 Še zame: 1x M telirano 1x XXL Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matex_46 Objavljeno Oktober 21, 2007 Deli Objavljeno Oktober 21, 2007 :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: MATEX :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mbrane Objavljeno Oktober 21, 2007 Deli Objavljeno Oktober 21, 2007 1X L telirana brez imena. 2X XL ime Brane. Če je možno črne barve! Do naslednjega srečanja vsem lep pozdrav! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CPU Objavljeno Oktober 21, 2007 Deli Objavljeno Oktober 21, 2007 (popravljeno) Moje končno naročilo: 1x XL ime Primož ali CPU 1x L telirano ime Anita Popravljeno Oktober 21, 2007. Popravil CPU Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vulcan Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 Danes naročim majice, če jih bom dobil do srede bodo do petka oz. sobote gotove. Pa se slišimo kako pa kaj za naprej. LP, Vulcan p.s. pa ste ziher, da na rumene majice damo rdeč tisk? Lepše paše črn tisk, to mi prosim povejte do srede. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M@to Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 Danes naročim majice, če jih bom dobil do srede bodo do petka oz. sobote gotove.Pa se slišimo kako pa kaj za naprej. LP, Vulcan p.s. pa ste ziher, da na rumene majice damo rdeč tisk? Lepše paše črn tisk, to mi prosim povejte do srede. Kakorkoli že, a se mi zdi, da bi morale biti za vse enake. Konec koncev ne gre za modno oblačilo, ampak znak prepoznavnosti naše skupime. Tudi za imena, oz. nicke sem mnenja, da se jih natisne. Je pa to, kot sem dejal, le moje mnenje. Se pa prilagajam večini! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 Se strinjam! Lp! Iztok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M@to Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 Se strinjam! Lp! Iztok S kom? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Calmo Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 Plačilo lahko (tudi) uredimo preko KLIK-a NLB ali podobnih zadev. Rabim(o) pač številko transakcijskega računa in vrednost seveda :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CPU Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 Kakorkoli že, a se mi zdi, da bi morale biti za vse enake. Konec koncev ne gre za modno oblačilo, ampak znak prepoznavnosti naše skupime. Tudi za imena, oz. nicke sem mnenja, da se jih natisne.Je pa to, kot sem dejal, le moje mnenje. Se pa prilagajam večini! Fino bi bilo da so imena gor, samo verjetno bo imel tiskar težave če bo potem vsak tisk različen... NE vem naj to vulcan pove. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 S kom? :rolleyes: S teboj, Mato! Če citiraš zadnji post, ni treba citirati oz. naj se ne bi zaradi nabijanja strani, to sem zasledil na drugih temah.(menda je to tako) Drugače smo pa preveč zakomplicirali zadevo okoli majic - z barvo, z ali brez imen itd (z mojo drago vred) Sto ljudi, sto čudi!!! Se pa prilagodim večini. Vulcan bi moral reč to je to!!! Upam, da bo še kaj lepega vremena, da se dobimo z motorji! Lp! Iztok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 Danes naročim majice, če jih bom dobil do srede bodo do petka oz. sobote gotove.Pa se slišimo kako pa kaj za naprej. LP, Vulcan p.s. pa ste ziher, da na rumene majice damo rdeč tisk? Lepše paše črn tisk, to mi prosim povejte do srede. Jaz bi bil zato, da damo na oranžne majice črn tisk. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vulcan Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 Kar se imen tiče meni ni problem se potrudit in različna gor dat. Barva majic bo rumena, ker so že naročene, tisk je pa lahko kr rdeč, bo bolj v oči padel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Calmo Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 Kar se imen tiče meni ni problem se potrudit in različna gor dat.Barva majic bo rumena, ker so že naročene, tisk je pa lahko kr rdeč, bo bolj v oči padel. :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 Kar se imen tiče meni ni problem se potrudit in različna gor dat.Barva majic bo rumena, ker so že naročene, tisk je pa lahko kr rdeč, bo bolj v oči padel. Te pa tak zmenjeno :worship: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 (popravljeno) Nama j prow :friend1: Popravljeno Oktober 22, 2007. Popravil raza Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majster Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 (popravljeno) Meni je ok...samo da bodo... Fantje, kako je kaj s časom v soboto ali nedeljo... Ste zato, da v Postojni ali Ljubljani nardimo en Varadero bowling party...seveda nažalost brez bikeov...? Pa bolj umirjeno kako rečemo o tem in onem...že malo pogrešam naša srečanja.....pa še majice bomo dobili, a ne Vulcan? Popravljeno Oktober 22, 2007. Popravil majster Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se