Scottie Objavljeno Junij 11, 2011 Opozori Objavljeno Junij 11, 2011 Ste že videli tega? Tip je car Kotzi, do kdaj boste v Piranu? Mogoče vas pridem po kosilu pozdravit. STAR 1
Fakin Objavljeno Junij 11, 2011 Opozori Objavljeno Junij 11, 2011 Sem mislil, da boš pripisal: mi štirje smo najlepši par! Škoda, da vaju ne bo! Tudi nama je žal, da se tokrat ne moreva pridružit; ampak sezona se je šele prav začela................še bo prilik!!! Sicer pa bo itak brezveze..................ni Pirana brez ozeblin na rokah! Vreme pa je napovedano suho in vroče Imejte se! B&L
XLMV Objavljeno Junij 12, 2011 Opozori Objavljeno Junij 12, 2011 Iztok,vidim,da sta prišla.Kej vlage po poti? Lp Smiljan!
kotzi Objavljeno Junij 12, 2011 Opozori Objavljeno Junij 12, 2011 Rahlo "požegnana" zaključujeva prelep nedeljski izlet. Hvala Smiljan, Rozi za nove poti, pa vsem za luštno družbo. O tem, kaj smo jedli, ne bi... smo se pa morali vmes malo sprehodit.. Pa še eno kičasto pripopam, da boste videli, kako je danes pljuskal Piran :naughty:
Scottie Objavljeno Junij 12, 2011 Opozori Objavljeno Junij 12, 2011 Jaz sem pa plaval do Grobnika in nazaj Plaval z Varo seveda. Cunje se še vedno sušijo :-)
XLMV Objavljeno Junij 12, 2011 Opozori Objavljeno Junij 12, 2011 Zdarvo, Bilo super, očitno smo zadnje čase magnet za deeežžžžžž :wacko: , ampak ozeblin pa ni bilo !!! Bojan o katerem Piran pa ti to govoriš ?! Evo pa še par fotk z najine strani. Logatec ogled Maratona Franje Piran pa pravijo da ženske mečkamo..... morske dobrote brez tega pa res ne gre no po koslilu pa še kavica in pogled na morje Lp, R&S malakai 1
Fakin Objavljeno Junij 12, 2011 Opozori Objavljeno Junij 12, 2011 Zdarvo, Bilo super, očitno smo zadnje čase magnet za deeežžžžžž :wacko: , ampak ozeblin pa ni bilo !!! Bojan o katerem Piran pa ti to govoriš ?! Evo pa še par fotk z najine strani. Logatec ogled Maratona Franje Piran pa pravijo da ženske mečkamo..... morske dobrote brez tega pa res ne gre no po koslilu pa še kavica in pogled na morje Ojla družba! Vidim da ste se imeli krasno....kot ponavadi!!! :notworthy: Ne vem zakaj pa jaz povezujem Piran z zimskimi rokavicami? Sicer pa se že pripravljamo za turo s katero štartamo v nedeljo (če bo vreme) in sicer Italija (Dolomiti), Švica, Nemčija, Avstrija. Ruta je okvirno narejena včeraj zvečer, sedaj še samo dodelamo "finese". 2.Varadero bograč li Ni nam lahko pa ko se vrnem! Pozdrav vsem! Lp, R&S
Scottie Objavljeno Junij 12, 2011 Opozori Objavljeno Junij 12, 2011 A ni za Dolomite malce zgodaj? Sploh, če misliš še malce naprej do Stelvia bi znalo bit še pod nulo tam gor
Fakin Objavljeno Junij 12, 2011 Opozori Objavljeno Junij 12, 2011 A ni za Dolomite malce zgodaj? Sploh, če misliš še malce naprej do Stelvia bi znalo bit še pod nulo tam gor Je.. ga.....................saj veš med pogumom in norostjo je tanka črta! Ne bom pa pozabil zimskih rokavic!
raza Objavljeno Junij 13, 2011 Opozori Objavljeno Junij 13, 2011 A ni za Dolomite malce zgodaj? Sploh, če misliš še malce naprej do Stelvia bi znalo bit še pod nulo tam gor Stelvijo 30.maja 2011 ob 18.15, temperatura 12 stopinj! Če je vreme lepo ni panike, drugače je lahko tudi v avgustu minus na tej višini.
Scottie Objavljeno Junij 13, 2011 Opozori Objavljeno Junij 13, 2011 Jaz grem Julija za 3 dni. Dolomiti in Stelvio park. cca 1050km bo naneslo.
Fakin Objavljeno Junij 13, 2011 Opozori Objavljeno Junij 13, 2011 Stelvijo 30.maja 2011 ob 18.15, temperatura 12 stopinj! Če je vreme lepo ni panike, drugače je lahko tudi v avgustu minus na tej višini. To rabimo.... ..vzpodbudne besede.
zmilan Objavljeno Junij 13, 2011 Opozori Objavljeno Junij 13, 2011 Julija naj bi blo že bolje.Kateri datum pa si planiral in povej če slučajno rabiš paciente za zraven
IvoMojca Objavljeno Junij 13, 2011 Opozori Objavljeno Junij 13, 2011 Rahlo "požegnana" zaključujeva prelep nedeljski izlet. Hvala Smiljan, Rozi za nove poti, pa vsem za luštno družbo. O tem, kaj smo jedli, ne bi... smo se pa morali vmes malo sprehodit.. Pa še eno kičasto pripopam, da boste videli, kako je danes pljuskal Piran :naughty: Pozdravljen, Midva sva šla iz Pirana ob 17.00 pa naju je do doma triktar pošteno opralo. Najprej nad Črnim Kalom - nevihta z prečudovito mavrico, potem na Razdrtem in potem še pred Logatcem. Vmes sva se komaj posušila, na motorju seveda. Doma pa sem se pogrel šele pod tušem. Drugače pa prelep vikend. L.P. IvoMojca
Leteči Objavljeno Junij 13, 2011 Opozori Objavljeno Junij 13, 2011 To rabimo.... ..vzpodbudne besede. Midva sva tudi plužila po Dolomitih sredi Junija in je bilo vreme super.
zmilan Objavljeno Junij 14, 2011 Opozori Objavljeno Junij 14, 2011 Zdarvo, Bilo super, očitno smo zadnje čase magnet za deeežžžžžž :wacko: , ampak ozeblin pa ni bilo !!! Bojan o katerem Piran pa ti to govoriš ?! Evo pa še par fotk z najine strani. Logatec ogled Maratona Franje Piran pa pravijo da ženske mečkamo..... morske dobrote brez tega pa res ne gre no po koslilu pa še kavica in pogled na morje Lp, R&S Kako luštkani smo, čist za Piran.Hvala vsem za prijetno družbo. T in M
XLMV Objavljeno Junij 14, 2011 Opozori Objavljeno Junij 14, 2011 Vidim da ste se imeli krasno....kot ponavadi!!! :notworthy: Ne vem zakaj pa jaz povezujem Piran z zimskimi rokavicami? Sicer pa se že pripravljamo za turo s katero štartamo v nedeljo (če bo vreme) in sicer Italija (Dolomiti), Švica, Nemčija, Avstrija. Ruta je okvirno narejena včeraj zvečer, sedaj še samo dodelamo "finese". 2.Varadero bograč li Ni nam lahko pa ko se vrnem! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bojan, vreme bo :evilgrin: sigurno, kakšno boš pa ti potem povedal !!! To jih daje sam foušija k zreven ne morjo....:yes: . Mi smo bili julija pa nas je 2 dni orenk pral , tako da uživajte še malo v našem imenu !!
Renzy Objavljeno Junij 15, 2011 Opozori Objavljeno Junij 15, 2011 Pozdravljeni VARADEROLJUBCI iz prelepega soncnega Beograda. Seveda vmesna destinacija po potepanju po bivsi jugi. Jutri naprej do Romunije pa morda Grofa Drakulo obiskat (ce bo vreme dalo), potem pa preko Madarske, Avstrije domov na Polzelo. LP Renato in Darinka
Fakin Objavljeno Junij 15, 2011 Opozori Objavljeno Junij 15, 2011 Opa lep tura! Pojejta še za nas kako "balkansko specialiteto" (posebej za Kotzya) in potem varno naprej. Uživajta maximalno! Lp B&L
matete Objavljeno Junij 15, 2011 Opozori Objavljeno Junij 15, 2011 Pozdravljeni VARADEROLJUBCI iz prelepega soncnega Beograda. Seveda vmesna destinacija po potepanju po bivsi jugi. Jutri naprej do Romunije pa morda Grofa Drakulo obiskat (ce bo vreme dalo), potem pa preko Madarske, Avstrije domov na Polzelo. LP Renato in Darinka Malo sem fama fouš ampak vama želim veliko užitkov v vajini (upam) prekrasni turci. Pozdrav iz Primorske.
Leteči Objavljeno Junij 16, 2011 Opozori Objavljeno Junij 16, 2011 Pozdravljeni VARADEROLJUBCI iz prelepega soncnega Beograda. Seveda vmesna destinacija po potepanju po bivsi jugi. Jutri naprej do Romunije pa morda Grofa Drakulo obiskat (ce bo vreme dalo), potem pa preko Madarske, Avstrije domov na Polzelo. LP Renato in Darinka Ko sta že v tistih koncih pri Drakuli...ne spustita Transfaragasana.
winetou2 Objavljeno Junij 16, 2011 Opozori Objavljeno Junij 16, 2011 V začetku, oz v prvi polovici julija nameravam v Dolomite. Bi se kdo pridružil?
zmilan Objavljeno Junij 16, 2011 Opozori Objavljeno Junij 16, 2011 V začetku, oz v prvi polovici julija nameravam v Dolomite. Bi se kdo pridružil? A krasno.Tudi jaz sem planiral obisk dolomitov tudi poleti, ne samo pozimi, raje pa grem v družbi.Tko da se pridružim. Milan
matete Objavljeno Junij 16, 2011 Opozori Objavljeno Junij 16, 2011 A krasno.Tudi jaz sem planiral obisk dolomitov tudi poleti, ne samo pozimi, raje pa grem v družbi.Tko da se pridružim. Milan Zanima tudi mene kdaj točno bi se odpravili. Pozdrav iz primorske Matija.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se