zmilan Objavljeno September 24, 2011 Opozori Objavljeno September 24, 2011 :beer2: Vsa čast ti. Res si se potrudil in presenetil nas vse in s tem polepšal praznovanje. Hvala. :notworthy: Me pa samo nekaj zanima. A sem v resnici tudi tako grozna, kot sem videti na sliki? Pišuka, čisto vse pokvarim!!!! :(
kotzi Objavljeno September 24, 2011 Opozori Objavljeno September 24, 2011 Prisrčne čestitke tudi iz Braslovč:yes: Magda in Iztok
zmilan Objavljeno September 24, 2011 Opozori Objavljeno September 24, 2011 Vsa čast ti. Res si se potrudil in presenetil nas vse in s tem polepšal praznovanje. Hvala. :notworthy: Me pa samo nekaj zanima. A sem v resnici tudi tako grozna, kot sem videti na sliki? Pišuka, čisto vse pokvarim!!!! :( Da ne bo pomote. Prejsnji odgovor sem napisala jaz - Tanja. Da ne boš mislil, da se je Milanu že sfuzlalo od preživetih sekund in da se ima že za ženski spol.Saj veš, Štajerka sem, pa še ženska in se moram povsod "prislinit" zraven. Take pač smo. Pa kaj!
zmilan Objavljeno September 24, 2011 Opozori Objavljeno September 24, 2011 Da ne bo pomote. Prejsnji odgovor sem napisala jaz - Tanja. Da ne boš mislil, da se je Milanu že sfuzlalo od preživetih sekund in da se ima že za ženski spol.Saj veš, Štajerka sem, pa še ženska in se moram povsod "prislinit" zraven. Take pač smo. Pa kaj! Na a vidiš ženske.Prvo kar vidi in vpraša , a sem res tko grozna.Še enkrat hvala vsem za čestitke.
Fakin Objavljeno September 24, 2011 Opozori Objavljeno September 24, 2011 Vsa čast ti. Res si se potrudil in presenetil nas vse in s tem polepšal praznovanje. Hvala. :notworthy: Me pa samo nekaj zanima. A sem v resnici tudi tako grozna, kot sem videti na sliki? Pišuka, čisto vse pokvarim!!!! :( Pa jaz samo držim fotoaparat v roki in stiskam sprožilec. Na kišti piše SONY. Tukaj je njihov naslov : Sony Corporation 1-7-1 Konan, Minato-ku, Tokyo 108-0075, Japan mogoče bi lahko tam dobila pojasnilo oz. odgovor? Al pa sem spet kaki klump kupil??? <BR clear=all> winetou2 1
Fakin Objavljeno September 24, 2011 Opozori Objavljeno September 24, 2011 Da ne bo pomote. Prejsnji odgovor sem napisala jaz - Tanja. Da ne boš mislil, da se je Milanu že sfuzlalo od preživetih sekund in da se ima že za ženski spol.Saj veš, Štajerka sem, pa še ženska in se moram povsod "prislinit" zraven. Take pač smo. Pa kaj!
zmilan Objavljeno September 25, 2011 Opozori Objavljeno September 25, 2011 :evilgrin: :evilgrin: Pa jaz samo držim fotoaparat v roki in stiskam sprožilec. Na kišti piše SONY. Tukaj je njihov naslov : Sony Corporation 1-7-1 Konan, Minato-ku, Tokyo 108-0075, Japan mogoče bi lahko tam dobila pojasnilo oz. odgovor? Al pa sem spet kaki klump kupil??? <BR clear=all> Aha če jaz enga bo treba zaprt proizvajalca orodja ki so ga dal v mojo roko. :evilgrin:
XLMV Objavljeno September 25, 2011 Opozori Objavljeno September 25, 2011 ZMilan,še na mnoga leta,in še veliko varnih kilometrov ! Rozi in Smiljan
raza Objavljeno September 25, 2011 Opozori Objavljeno September 25, 2011 Sem mislil Zmilan, da si bomo danes v Piranu lahko stisnili roke pa žal ......Skratka vse naj naj od naju!! Bogdan in Irena
Fakin Objavljeno September 25, 2011 Opozori Objavljeno September 25, 2011 Nekaj utrinkov iz včerajšnjega potepanja po Avstriji!!
winetou2 Objavljeno September 25, 2011 Opozori Objavljeno September 25, 2011 Nekaj utrinkov iz včerajšnjega potepanja po Avstriji!! Kje si pa to bil? Izgleda čudovito. Aja, Zmilan, vse najboljše. Mogoče nama pa prihodnje leto uspe.
raza Objavljeno September 25, 2011 Opozori Objavljeno September 25, 2011 Današnji Piran je bil sončen in prijetno topev, tako zelo, da smo se razšli ...... v mraku in parkirali v popolni temi. filipe in Fakin 2
XLMV Objavljeno September 25, 2011 Opozori Objavljeno September 25, 2011 Pa tele lepotce smo si ogledali!
XLMV Objavljeno September 25, 2011 Opozori Objavljeno September 25, 2011 Uživali v ledeni kavi in pogledu na morski promet, na žalost kopalke ostale doma, smo pa imeli zimske rokavice!! Pa še na hitro skočili do Sarajeva na čevape :-)! Fakin in raza 2
Fakin Objavljeno September 25, 2011 Opozori Objavljeno September 25, 2011 Upam da nova VARADERA ne bo izgledala takole?:evilgrin:
zmilan Objavljeno September 25, 2011 Opozori Objavljeno September 25, 2011 Sem mislil Zmilan, da si bomo danes v Piranu lahko stisnili roke pa žal ......Skratka vse naj naj od naju!! Bogdan in Irena Hvala, sem upal da bo zneslo, sam ta praznovanja se zavlečejo, pol pa je noč tko kratka. Bo pa še prilika.
zmilan Objavljeno September 25, 2011 Opozori Objavljeno September 25, 2011 Kje si pa to bil? Izgleda čudovito. Aja, Zmilan, vse najboljše. Mogoče nama pa prihodnje leto uspe. Hvala, bo ratalo.Kako sploh misliš da ne bo.
zmilan Objavljeno September 25, 2011 Opozori Objavljeno September 25, 2011 ZMilan,še na mnoga leta,in še veliko varnih kilometrov ! Rozi in Smiljan Rpzi pa Smiljan , hvala.Vidim , da ste v Piranu uživali.
Fakin Objavljeno September 30, 2011 Opozori Objavljeno September 30, 2011 V nedeljo si greva ogledat Burg Hochosterwitz http://www.burg-hochosterwitz.com/ Če koga zanima ima čas in denar (vstopnina je 13,50€ ) se nama lahko pridruži. Iz MB je do gradu cca. 2 uri vožnje po lepih magistralnih cestah. Lp
raza Objavljeno Oktober 2, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2011 V nedeljo si greva ogledat Burg Hochosterwitz http://www.burg-hochosterwitz.com/ Hochosterwitz smo srečali na naši levi ob povratku z Maltatala in Nockalmstrasse. Orlov sicer nismo videli, grad pa (od daleč ). Prekrasen dan! Traso 320. km prevozili počasi-turistično, tako, da smo lahko maksimalno uživali in da je v spominu ostalo še kaj drugega, kot siva sled ceste . Ceste so v tem času kljub soncu že mokre in spolske, posebaj v senčnih legah in ob potokih-rekah! filipe in eka 2
Fakin Objavljeno Oktober 2, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2011 Ker ni bilo kandidatov sva jo nakurla kar sama. Lepa tura in še lepši grad.............................priporočava ogled (čeprav avstrijci lupijo z vstopnino; samo se pa pelješ z liftom) Videla pa sva tole: RobiRoberto in filipe 2
Fakin Objavljeno Oktober 2, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2011 Ker je res veliko za videt še nekaj utrinkov :yes: filipe in RobiRoberto 2
Fakin Objavljeno Oktober 20, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2011 Pa dobro kje ste vsi? A ste že vsi dali motorje spat?
branko1 Objavljeno Oktober 21, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2011 Eo mene. Moj še ni šel spat. Bom se še kar vozikal okrog - če bo le vreme dopuščalo.
kotzi Objavljeno Oktober 21, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2011 Tudi midva še upava na kako furco: Piran!! Upam, da bo še letos!! Brez zimskih rokavic in gretja pa verjetno ne bo šlo? :evilgrin: (Fakinčka?) Ta vikend pa na žalost odpade - varuške!! Lp! Iztok
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se