vulcan Objavljeno December 23, 2007 Deli Objavljeno December 23, 2007 Hvala, hvala Ma jih vsi tolk hvalite, da jih bom še moral zase narediti. Saj veste "kovačeva kobila je zmeraj bosa". Lepe praznike vsem, Vulcan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mbrane Objavljeno December 23, 2007 Deli Objavljeno December 23, 2007 Tega možakarja sem včeraj na XXXsih srečal in pravi, da je bil včeraj z mopedom na Golici. :worship: :worship: :worship: Vesele praznike vsem skupaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno December 24, 2007 Deli Objavljeno December 24, 2007 Ja,ta možakar je res faca.Vsaka mu čast,na golici nas je blo pa več :whistle: Sej je tle na forumu...linza Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majster Objavljeno December 24, 2007 Deli Objavljeno December 24, 2007 Se je že kdo prijavil na mednarodno srečanje Varaderistov? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno December 24, 2007 Deli Objavljeno December 24, 2007 Se je že kdo prijavil na mednarodno srečanje Varaderistov? Ne še. :bounce: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majster Objavljeno Januar 4, 2008 Deli Objavljeno Januar 4, 2008 dejte mi mal svetovat kake gume naj kupim za mojo Varo...kaj mate vi kaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Januar 4, 2008 Avtor Deli Objavljeno Januar 4, 2008 dejte mi mal svetovat kake gume naj kupim za mojo Varo...kaj mate vi kaj? METZELER TOURANCE :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mumini Objavljeno Januar 5, 2008 Deli Objavljeno Januar 5, 2008 dejte mi mal svetovat kake gume naj kupim za mojo Varo...kaj mate vi kaj? Tudi jaz mam na Varaderi .METZELER TOURANCE sicer sem na motorju naredil samo 700km(Varadero sem kupil jeseni) ampak sem zelo zadovoljen Je pa nekaj več napisanega o tej gumi v temi Varadero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 5, 2008 Deli Objavljeno Januar 5, 2008 Tega možakarja sem včeraj na XXXsih srečal in pravi, da je bil včeraj z mopedom na Golici. :worship: :worship: :worship: Vesele praznike vsem skupaj. pozdrav v ZG Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mumini Objavljeno Januar 5, 2008 Deli Objavljeno Januar 5, 2008 Trenutno imam ful gužvo tako, da bom majice njbrž delal konec decembra ali pa takoj po novem letu, da se jih bo spet nekaj nabralo. Lp, Vulcan Ali je še možna kakšna zakasnela prijava za majico(za mene in sopotnico)???? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 5, 2008 Deli Objavljeno Januar 5, 2008 (popravljeno) dejte mi mal svetovat kake gume naj kupim za mojo Varo...kaj mate vi kaj? Jaz vozim na Metzeler Tourance, zakon :worship: Naslednji komplet bo pa ziher Metzeler Tourance EXP, guma še bolj naravnana za na cesto. :evilgrin: Popravljeno Januar 5, 2008. Popravil Vanga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BadWoman Objavljeno Januar 5, 2008 Deli Objavljeno Januar 5, 2008 Hellow! Kdaj bo zopet spet kakšno srečanje? :) Pozdravček Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 5, 2008 Deli Objavljeno Januar 5, 2008 Hellow! Kdaj bo zopet spet kakšno srečanje? :) Pozdravček Dobrodošla med nami. :winkiss: Srečanje bo kakšno verjetno kje spomladi ko bo bolj toplo. :evilgrin: Sicer bi se lahko dobili na kakem zimskem srečanju tudi brez mopekov. :whistle: Kaj pravite pubeci? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Calmo Objavljeno Januar 5, 2008 Deli Objavljeno Januar 5, 2008 (popravljeno) Dobrodošla med nami. :winkiss: Srečanje bo kakšno verjetno kje spomladi ko bo bolj toplo. :evilgrin: Sicer bi se lahko dobili na kakem zimskem srečanju tudi brez mopekov. :whistle: Kaj pravite pubeci? :naughty: Sem za :beer2: Popravljeno Januar 5, 2008. Popravil Calmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BadWoman Objavljeno Januar 5, 2008 Deli Objavljeno Januar 5, 2008 (popravljeno) Dobrodošla med nami. :winkiss: Srečanje bo kakšno verjetno kje spomladi ko bo bolj toplo. :evilgrin: Sicer bi se lahko dobili na kakem zimskem srečanju tudi brez mopekov. :whistle: Kaj pravite pubeci? :naughty: Hvala! :) Seveda nas zima ne sme "ločit" :) Jaz sem za! Aja ups,.. pubeci praviš :blush: :whistle: Popravljeno Januar 5, 2008. Popravil BadWoman Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 5, 2008 Deli Objavljeno Januar 5, 2008 Hvala! :) Seveda nas zima ne sme "ločit" :) Jaz sem za!Aja ups,.. pubeci praviš :blush: :whistle: He, he vem da si ženska, jaz sem pubece vprašal če so za. Lahko bi se dobili kje na kakšnem drinku in kakšno rekli. Ali pa kje izkoristimo kakšen winter party in se dobimo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majster Objavljeno Januar 5, 2008 Deli Objavljeno Januar 5, 2008 Ali je še možna kakšna zakasnela prijava za majico(za mene in sopotnico)???? :whistle: Hvala za nasvete....kolk pa približno stane taka guma....in kje jo najlažje dobim? Namreč jaz imam zdej prvi komplet gum Bridgestone Trail Wing pa niso tak napačne.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majster Objavljeno Januar 5, 2008 Deli Objavljeno Januar 5, 2008 He, he vem da si ženska, jaz sem pubece vprašal če so za.Lahko bi se dobili kje na kakšnem drinku in kakšno rekli. Ali pa kje izkoristimo kakšen winter party in se dobimo. Lahk se dobimo kak popoldne kje v kakem barčku al gostilni....zelo neobvezujoče....se pove vsem, tist ko pride pride.... Ste za LJ al recimo kam proti morju???? Jaz tako pogrešam dobre vožnje..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 6, 2008 Deli Objavljeno Januar 6, 2008 Hvala za nasvete....kolk pa približno stane taka guma....in kje jo najlažje dobim? Namreč jaz imam zdej prvi komplet gum Bridgestone Trail Wing pa niso tak napačne.... Za komplet se suče cena dobrih 200€, tu na našem koncu je kr znan vulkanizer Širnik iz Radelj, tam na tvojem koncu pa nebi vedel. :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno Januar 6, 2008 Deli Objavljeno Januar 6, 2008 Ste za LJ al recimo kam proti morju????Jaz tako pogrešam dobre vožnje..... Na dobro vožnjo boš moral počakat vsaj še kake dva meseca ( na primorskem je to lahko bolj zgodaj!), na srečanje, če bo, pa itak lahko pridemo s štirikolesnim prevozom in streho nad glavo. Mogoče užgemo eno skupno smučarijo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Januar 6, 2008 Avtor Deli Objavljeno Januar 6, 2008 Ej, dajte stvari v vezi z motorjem pisat na strani HONDA VARADERO :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno Januar 6, 2008 Deli Objavljeno Januar 6, 2008 Ej, dajte stvari v vezi z motorjem pisat na strani HONDA VARADERO :winkiss: Ej , to je tema VARADERO SREČANJE, menda se piše o shodih, druženjih, skupnih vožnjah,..... :? o samem motorju pa pišemo v deugi temi, ALI? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majster Objavljeno Januar 6, 2008 Deli Objavljeno Januar 6, 2008 Za komplet se suče cena dobrih 200€, tu na našem koncu je kr znan vulkanizer Širnik iz Radelj, tam na tvojem koncu pa nebi vedel. :winkiss: kdo pa je uvoznik za te gume? Je kaka trgovina tudi v LJ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 6, 2008 Deli Objavljeno Januar 6, 2008 Ej, dajte stvari v vezi z motorjem pisat na strani HONDA VARADERO :winkiss: Ja, ata. :worship: Majster se preselimo v temo o motorju Varadero, še boljše pa je, da vprašaš za gume v temi o gumah. :winkiss: Tu pa se lahko dalje pogovarjamo o srečanju. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Januar 7, 2008 Avtor Deli Objavljeno Januar 7, 2008 Ja, ata. :worship: Majster se preselimo v temo o motorju Varadero, še boljše pa je, da vprašaš za gume v temi o gumah. :winkiss: Tu pa se lahko dalje pogovarjamo o srečanju. :whistle: Priden SINKO :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se