raza Objavljeno Avgust 24, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2012 A z original materijalom (semeringi + drsniki) ? Ja, nabavljeno v AS-u
sayo Objavljeno Avgust 24, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 24, 2012 Ja, nabavljeno v AS-u Ugodno
Jetam Objavljeno Avgust 24, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2012 Pozdravljeni Saj ne da bi bil radoveden ampak bliža se 15. september To je datum, ko bi moral bit štrudl na tapeti. LP
kotzi Objavljeno Avgust 24, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2012 Pozdravljeni Saj ne da bi bil radoveden ampak bliža se 15. september To je datum, ko bi moral bit štrudl na tapeti. LP To se bo zgodilo konec septembra ali pa začetek oktobra - odvisno od vremena. Je še dost cajta!! Lp! Iztok sayo, Jetam in Highlander 3
Fakin Objavljeno Avgust 25, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2012 To se bo zgodilo konec septembra ali pa začetek oktobra - odvisno od vremena. Je še dost cajta!! Lp! Iztok Kiblflajš bo tudi????
kotzi Objavljeno Avgust 25, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2012 (popravljeno) Kiblflajš bo tudi???? To je "tunka"? Sem že mal pozabu!! Popravljeno Avgust 25, 2012. Popravil kotzi
Fakin Objavljeno Avgust 25, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2012 To je "tunka"? Sem že mal pozabu!! :yes: :hooray:
kotzi Objavljeno September 5, 2012 Opozori Objavljeno September 5, 2012 POZOR!!!! V nedeljo 30.9.2012 ob 10.uri na starem mestu bomo jedli 6 VARADERO ŠTRUDL v Braslovčah!!! V primeru slabega vremena se srećanje prestavi na naslednjo nedeljo! Udeležba nujna!! Vsi tisti, ki ste že bili in tisti, ki še niste, morate priti, da postavimo nov rekord Varaderk na enem mestu (v SLO). Rabil bi malo prijav, zaradi štrudla!! Vabljeni!! Highlander in sedomed 2
kotzi Objavljeno September 5, 2012 Opozori Objavljeno September 5, 2012 Za tiste, ki boste prvič: BRASLOVČE!!! To je v Savinjski dolini. Na avtocesti Celje - Vransko odcep za Logarsko dolino ali Mozirje. Po cca. 3 km odcep na levo - na desno se gre na Polzelo. Ko zavijete na levo še cca 2 km in ste v Braslovčah. Peljite do cerkve - to je samo naravnost. Ko pripeljete do cerkve glejte levo. Tu vas bo čakal prvi letak oz. tabla Varadero štrudl. Peljite še 500 m in to je to. Lp! Iztok
CPU Objavljeno September 5, 2012 Opozori Objavljeno September 5, 2012 Za tiste, ki boste prvič: BRASLOVČE!!! To je v Savinjski dolini. Na avtocesti Celje - Vransko odcep za Logarsko dolino ali Mozirje. Po cca. 3 km odcep na levo - na desno se gre na Polzelo. Ko zavijete na levo še cca 2 km in ste v Braslovčah. Peljite do cerkve - to je samo naravnost. Ko pripeljete do cerkve glejte levo. Tu vas bo čakal prvi letak oz. tabla Varadero štrudl. Peljite še 500 m in to je to. Lp! Iztok Za vse, ki ne veste, je to tam kjer z zemljišči hondlajo....
Kolen Objavljeno September 6, 2012 Opozori Objavljeno September 6, 2012 POZOR!!!! V nedeljo 30.9.2012 ob 10.uri na starem mestu bomo jedli 6 VARADERO ŠTRUDL v Braslovčah!!! V primeru slabega vremena se srećanje prestavi na naslednjo nedeljo! Udeležba nujna!! Vsi tisti, ki ste že bili in tisti, ki še niste, morate priti, da postavimo nov rekord Varaderk na enem mestu (v SLO). Rabil bi malo prijav, zaradi štrudla!! Vabljeni!! če ti bo ostal javi ,pridemo še ostali , ki nimamo Varaderk.... Majesty 1
MIRci Objavljeno September 6, 2012 Opozori Objavljeno September 6, 2012 Verjetno tisto "rabil bi malo prijav, zaradi štrudla" nisi mislil dobesedno. Evo moje prijave; naj bom enkrat prvi. 1. Mirci - Miran
sedomed Objavljeno September 6, 2012 Opozori Objavljeno September 6, 2012 Evo še mene 1. Mirci - Miran 2. Edo - Sedomed
Orange Objavljeno September 6, 2012 Opozori Objavljeno September 6, 2012 (popravljeno) POZOR!!!! V nedeljo 30.9.2012 ob 10.uri na starem mestu bomo jedli 6 VARADERO ŠTRUDL v Braslovčah!!! V primeru slabega vremena se srećanje prestavi na naslednjo nedeljo! Udeležba nujna!! Vsi tisti, ki ste že bili in tisti, ki še niste, morate priti, da postavimo nov rekord Varaderk na enem mestu (v SLO). Rabil bi malo prijav, zaradi štrudla!! Vabljeni!! PRIDEM Popravljeno September 6, 2012. Popravil Orange
kotzi Objavljeno September 6, 2012 Opozori Objavljeno September 6, 2012 (popravljeno) Verjetno tisto "rabil bi malo prijav, zaradi štrudla" nisi mislil dobesedno. Evo moje prijave; naj bom enkrat prvi. 1. Mirci - Miran Šele zdejle sem počasi prebral kaj sem napisal!! :headbang: My bad!! Seveda si želim, da bi nas bilo čim več!!! Popravljeno September 6, 2012. Popravil kotzi
kotzi Objavljeno September 6, 2012 Opozori Objavljeno September 6, 2012 Prijave za 6 Varadero Štrudl 1. Mirci - Miran 2. Sedomed - Edo 3. Orange - Bojan 4. Raza - Bogdan in Irena 5. Kotzi - Iztok in Magda
kotzi Objavljeno September 6, 2012 Opozori Objavljeno September 6, 2012 Prijave za 6 Varadero Štrudl 1. Mirci - Miran 2. Sedomed - Edo 3. Orange - Bojan 4. Raza - Bogdan in Irena 5. Kotzi - Iztok in Magda 6. XLMV - Smiljan in Rozi
Renzy Objavljeno September 6, 2012 Opozori Objavljeno September 6, 2012 Prijave za 6 Varadero Štrudl 1. Mirci - Miran 2. Sedomed - Edo 3. Orange - Bojan 4. Raza - Bogdan in Irena 5. Kotzi - Iztok in Magda 6. XLMV - Smiljan in Rozi 7. Renzy - Renato in Darinka
zmilan Objavljeno September 6, 2012 Opozori Objavljeno September 6, 2012 Prijave za 6 Varadero Štrudl 1. Mirci - Miran 2. Sedomed - Edo 3. Orange - Bojan 4. Raza - Bogdan in Irena 5. Kotzi - Iztok in Magda 6. XLMV - Smiljan in Rozi 7. Renzy - Renato in Darinka 8. Zmilan- Tanja in Milan
kotzi Objavljeno September 6, 2012 Opozori Objavljeno September 6, 2012 Prijave za 6 Varadero Štrudl 1. Mirci - Miran 2. Sedomed - Edo 3. Orange - Bojan 4. Raza - Bogdan in Irena 5. Kotzi - Iztok in Magda 6. XLMV - Smiljan in Rozi 7. Renzy - Renato in Darinka 8. Zmilan - Tanja in Milan 9. Japke - Branko
IvoMojca Objavljeno September 7, 2012 Opozori Objavljeno September 7, 2012 Prijave za 6 Varadero Štrudl 1. Mirci - Miran 2. Sedomed - Edo 3. Orange - Bojan 4. Raza - Bogdan in Irena 5. Kotzi - Iztok in Magda 6. XLMV - Smiljan in Rozi 7. Renzy - Renato in Darinka 8. Zmilan - Tanja in Milan 9. Japke - Branko 10.IvoMojca - Ivo in Mojca Komaj čakava. :OK: :OK: L.p. Ivo
makib Objavljeno September 8, 2012 Opozori Objavljeno September 8, 2012 Prijave za 6 Varadero Štrudl 1. Mirci - Miran 2. Sedomed - Edo 3. Orange - Bojan 4. Raza - Bogdan in Irena 5. Kotzi - Iztok in Magda 6. XLMV - Smiljan in Rozi 7. Renzy - Renato in Darinka 8. Zmilan - Tanja in Milan 9. Japke - Branko 10.IvoMojca - Ivo in Mojca 11.maki - Bogdan in Zvonka
ČMRLJ Objavljeno September 10, 2012 Opozori Objavljeno September 10, 2012 Za tiste, ki boste prvič: BRASLOVČE!!! To je v Savinjski dolini. Na avtocesti Celje - Vransko odcep za Logarsko dolino ali Mozirje. Po cca. 3 km odcep na levo - na desno se gre na Polzelo. Ko zavijete na levo še cca 2 km in ste v Braslovčah. Peljite do cerkve - to je samo naravnost. Ko pripeljete do cerkve glejte levo. Tu vas bo čakal prvi letak oz. tabla Varadero štrudl. Peljite še 500 m in to je to. Lp! Iztok Mi je kar hudi, ko sem prebral in videl datum 30.9. Sva se že zmenila, da greva na povabilo kolega-maxiskuterša na njihovo srečanje na Rab. Ker je zadeva 3-dnevna sva se morala toliko prej odločiti. Če se vaš datum prestavi za teden dni pa se morda vidimo. Upam, da kljub najinemu minusu letos postavite številčni rekord Varaderk. Lp Andrej&Mojca
Leteči Objavljeno September 11, 2012 Opozori Objavljeno September 11, 2012 Sem upal da vam bom lahko kvaril povprečje pa se mi spet veslanje na Cetini prekriva z štrudlom....upam da tole prekrivanje ne bo sedaj postalo tradicionalno..........
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se