cb1300 Objavljeno Januar 8, 2008 Deli Objavljeno Januar 8, 2008 Na dobro vožnjo boš moral počakat vsaj še kake dva meseca ( na primorskem je to lahko bolj zgodaj!), na srečanje, če bo, pa itak lahko pridemo s štirikolesnim prevozom in streho nad glavo. Mogoče užgemo eno skupno smučarijo? oj.......ga užgemo v soboto na hit pokal na krvavec, odpelemo tekmo, pol pa čaga :naughty: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BadWoman Objavljeno Januar 20, 2008 Deli Objavljeno Januar 20, 2008 Kje ste kaj varaderoti? :) Ste že začeli s sezono? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Januar 20, 2008 Deli Objavljeno Januar 20, 2008 za ene vem da se šparajo :whistle: je tak vanga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BadWoman Objavljeno Januar 20, 2008 Deli Objavljeno Januar 20, 2008 Čemu, zakaj in za koga pa se je potrebno šparat? :) Treba je koristit lepe dneve :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 20, 2008 Deli Objavljeno Januar 20, 2008 za ene vem da se šparajo :whistle: je tak vanga Aha :whistle: Bo že počasi, danes je bilo prav lepo, ampak, kaj hočeš obveznosti do sponzorja je treba izpolnjevat po pogodbi. :blink: Drugi teden, če bo vreme pa... :whistle: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HRC Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 (popravljeno) ZDRAVO VAR-BANDA :worship: :worship: ,evo tudi jaz imam veliko obveznosti "do sponzorja" :doze: :doze: pa sem bil zadnje cajte bolj malo na netu.Sem pa nekaj čital ,da so nekateri navdušeni za srečanje ,pa četudi peš-beri z avti,jaz sem za samo zmenmo se kje in kdaj...je pa res,da se bo počasi dalo tudi z motorji. Upam da se kmalu kaj zopet vidimo. POČASI DIVJAJTE :nono: :nono: ,PA PAZITE PREKO PROGE Čao,HRC :: :yea1: :yea1: Popravljeno Januar 21, 2008. Popravil HRC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BadWoman Objavljeno Januar 31, 2008 Deli Objavljeno Januar 31, 2008 Gospodje Varaderoti pa spijo? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 31, 2008 Deli Objavljeno Januar 31, 2008 Gospodje Varaderoti pa spijo? :hmm: Bo mogla gospodična nas malo na plano izvabit. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mbrane Objavljeno Januar 31, 2008 Deli Objavljeno Januar 31, 2008 Gospodje Varaderoti pa spijo? :hmm: Tale sigurno ne slikano 25.1.07 Slikano 27.1.07 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HRC Objavljeno Januar 31, 2008 Deli Objavljeno Januar 31, 2008 HUDE SLIKE NI KAJ,ampak človek ne ve kaj bi na tole napisal.Gre tukaj za norost ali za predanost motociklizmu na najvišjem nivoju :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno Januar 31, 2008 Deli Objavljeno Januar 31, 2008 Tale sigurno ne slikano 25.1.07 Slikano 27.1.07 Ne vem če nav treba slike za kkšn let pomladit? 25.1.08 27.1.08 :worship: Drgač pa kapo dol. U takle zim smo se samo pr vojakh vozil, k smo se mogl! Lekarski nema sploh! :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno Februar 1, 2008 Deli Objavljeno Februar 1, 2008 Kaj si mal nor????!!!! Kolk vas je padl, kam ste šli, kje, zakaj, itd., napiši za nas "pusije"!!! Kapo dol!!! :worship: :worship: :worship: Lp! Iztok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Majesty Objavljeno Februar 1, 2008 Deli Objavljeno Februar 1, 2008 Kaj si mal nor????!!!! Kolk vas je padl, kam ste šli, kje, zakaj, itd., napiši za nas "pusije"!!! Kapo dol!!! :worship: :worship: :worship: Lp! Iztok Elefanti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mbrane Objavljeno Februar 1, 2008 Deli Objavljeno Februar 1, 2008 Kaj si mal nor????!!!! Kolk vas je padl, kam ste šli, kje, zakaj, itd., napiši za nas "pusije"!!! Kapo dol!!! :worship: :worship: :worship: Lp! Iztok Vračali smo se iz Elefantov, ko smo pripeljali iz tunela je bil na cesti zglajen sneg in ko je padel prvi smo mu kot domine sledili še ostali. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mbrane Objavljeno Februar 1, 2008 Deli Objavljeno Februar 1, 2008 Aja padlo nas je pet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majster Objavljeno Februar 1, 2008 Deli Objavljeno Februar 1, 2008 Ste meli pa velika jajca.... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Februar 1, 2008 Deli Objavljeno Februar 1, 2008 HUDE SLIKE NI KAJ,ampak človek ne ve kaj bi na tole napisal.Gre tukaj za norost ali za predanost motociklizmu na najvišjem nivoju :hmm: Lahko je tudi oboje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majster Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 Tako, kmal bo cajt za naše prvo letošnje srečanje, tokrat bomo se dobili malo na Krasu. Zato me malo zanima, kako ste kaj z datumi oziroma kaj predlagate (tisti, ko smo bli večkrat že skupaj). V mislih imam dve varjanti izvedbe našega druženja: 1. Da nardimo eno mal daljšo turo po teh cesticah ali vaseh in med vožnjo spoznavamo Kras in se na koncu nekje ustavimo in poskušamo naše kraške dobrote 2. Da se večkrat ustavimo na različnih kmetijah, kleteh in zanimivih točkah ter tako drugače od blizu spoznavamo Kras Prosim za vaša mnenja, tako o datumih in načinih spoznavanja Krasa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Februar 14, 2008 Avtor Deli Objavljeno Februar 14, 2008 O načinih spoznavanja Krasa nas boš že ti seznanil, ostane nam samo še datum :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vulcan Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 Tako, kmal bo cajt za naše prvo letošnje srečanje, tokrat bomo se dobili malo na Krasu. Zato me malo zanima, kako ste kaj z datumi oziroma kaj predlagate (tisti, ko smo bli večkrat že skupaj). V mislih imam dve varjanti izvedbe našega druženja: 1. Da nardimo eno mal daljšo turo po teh cesticah ali vaseh in med vožnjo spoznavamo Kras in se na koncu nekje ustavimo in poskušamo naše kraške dobrote 2. Da se večkrat ustavimo na različnih kmetijah, kleteh in zanimivih točkah ter tako drugače od blizu spoznavamo Kras Prosim za vaša mnenja, tako o datumih in načinih spoznavanja Krasa. Tale druga varianta zna biti zelo nevarna, predvsem po obisku večih kleteh .) . Drugače bi pa bilo fajn, če bi čim prej naredili kakšno furo, ker že zelo pogrešam brnenje Vare med nogami. Samo ne ta vikend, ker imam doma ful dela. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majster Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 Tale druga varianta zna biti zelo nevarna, predvsem po obisku večih kleteh .) . Drugače bi pa bilo fajn, če bi čim prej naredili kakšno furo, ker že zelo pogrešam brnenje Vare med nogami. Samo ne ta vikend, ker imam doma ful dela. jaz sem računal tam v marcu...ko bo prvi lep vikend... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno Februar 15, 2008 Deli Objavljeno Februar 15, 2008 jaz sem računal tam v marcu...ko bo prvi lep vikend... Jest bom še brez motorja........ga bom že staknu nek, sam da se vidmo..........sam tole s kletmi je nevarna........a ma kdo prikoličarja :whistle: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
point Objavljeno Februar 15, 2008 Deli Objavljeno Februar 15, 2008 Predlagam, da se kraševci peljemo nekaj višje (vsaj na Nanos) drugi pa na Kras. Popoldne pa se lahko nekje dobimo. Mislim, da se vsaj malce peljemo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno Februar 15, 2008 Deli Objavljeno Februar 15, 2008 Jest sem tudi skeptičen za kleti. Pit ne smem - mi moja ne pusti, jes jo pa ubogam! Drugače pa, izberi neko točko ali traso in gremo od tebe naprej, kot smo šli od mene, da se nebi vračali. Pa malo upoštevaj cajt, če bo slučajno zasedba international (Zagreb) ali pa Maribor ali še dlje, je kar daleč za domov. Že komi čakam. Pa tudi rekord je ogrožen, po številu. Mislim, da nas bo velk, si ga "najebu" !! :unsure: Lp! Iztok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vulcan Objavljeno Februar 15, 2008 Deli Objavljeno Februar 15, 2008 Kotzi, ne ga preveč prestrašit, da si fant ne bo premislu. ;) Meni bi v začetku marca čisto ustrezalo. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se