Calmo Objavljeno Februar 15, 2008 Deli Objavljeno Februar 15, 2008 Majster, računaj na štajerce. Se vidimo. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majster Objavljeno Februar 15, 2008 Deli Objavljeno Februar 15, 2008 Ni problema... Nardimo eno lepo turi po Krasu, pol se pa utaborimo nekje, kjer nam bo fajn...bom poskrbel za vse, nč bat :naughty: Štajerci dobrodošli!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Februar 15, 2008 Deli Objavljeno Februar 15, 2008 Majster,računaj na štajerce. Se vidimo. :worship: :yea1: , se vidimo.Tak edino računajmo, da bo malo bolj toplo kot je trenutno. :unsure: Ni problema... Nardimo eno lepo turi po Krasu, pol se pa utaborimo nekje, kjer nam bo fajn...bom poskrbel za vse, nč bat :naughty: Štajerci dobrodošli!!! Štajerska bo prisotna :naughty: , se bomo fejst trudli, da ne pride kaj vmes. :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Februar 15, 2008 Deli Objavljeno Februar 15, 2008 Jest sem tudi skeptičen za kleti. Pit ne smem - mi moja ne pusti, jes jo pa ubogam! Drugače pa, izberi neko točko ali traso in gremo od tebe naprej, kot smo šli od mene, da se nebi vračali. Pa malo upoštevaj cajt, če bo slučajno zasedba international (Zagreb) ali pa Maribor ali še dlje, je kar daleč za domov. Že komi čakam. Pa tudi rekord je ogrožen, po številu. Mislim, da nas bo velk, si ga "najebu" !! :unsure: Lp! Iztok Se strinjam z Kotzijem. Treba računati na tiste ki pridejo z drugega konca SLO. Za Linzo pa mislim da ni panike, kolikor mi je znano še raje vidi če na cesti vladajo ekstremne razmere :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majster Objavljeno Februar 16, 2008 Deli Objavljeno Februar 16, 2008 kaj pol počakamo tolko, da se ura premakne, da ne bo druženje prekratko? Konec marca. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Februar 16, 2008 Deli Objavljeno Februar 16, 2008 Al pa užgemo dvodnevno varianto :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HRC Objavljeno Februar 16, 2008 Deli Objavljeno Februar 16, 2008 Kar se mene tiče,ni važno kdaj in kje : B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno Februar 17, 2008 Deli Objavljeno Februar 17, 2008 Tut jaz grem ce loh! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majster Objavljeno Februar 18, 2008 Deli Objavljeno Februar 18, 2008 Tut jaz grem ce loh! nujno!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno Februar 18, 2008 Deli Objavljeno Februar 18, 2008 Itaq!!Upam da bo ksn obvestu :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno Februar 22, 2008 Deli Objavljeno Februar 22, 2008 Halo Vare ! Bo su ksn na furo ta vikend ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno Februar 23, 2008 Deli Objavljeno Februar 23, 2008 Orange, škoda da nisem vidu posta! Grem na čevape v Zagreb. Une taveče - šiš čevape, greva z bratom - tudi vara! :010 Za prvo vožnjo bo dovolj! Lepe in varne km vsem!! Iztok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majster Objavljeno Februar 23, 2008 Deli Objavljeno Februar 23, 2008 Halo Vare ! Bo su ksn na furo ta vikend ? jaz grem mal proti morju na eno kavo....štartam okrog 12h pol pa do portoroža-.... če je kak kandidat se srečamo dol... prej ko grem pogledam še enkrat! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno Februar 23, 2008 Deli Objavljeno Februar 23, 2008 jaz grem mal proti morju na eno kavo....štartam okrog 12h pol pa do portoroža-.... če je kak kandidat se srečamo dol... prej ko grem pogledam še enkrat! Mrbit se vidmo dol !Verjetn bom su ke prot Izoli Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majster Objavljeno Februar 23, 2008 Deli Objavljeno Februar 23, 2008 Mrbit se vidmo dol !Verjetn bom su ke prot Izoli se dobiva na črnem kalu pri Vikiburgerju na pijači, okrog 12 - 12.30? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno Februar 23, 2008 Deli Objavljeno Februar 23, 2008 se dobiva na črnem kalu pri Vikiburgerju na pijači, okrog 12 - 12.30? Sorci sam do postojne sm prsu pol sm mogu obrnt sm pozabu da ma svakinja roj dan!Jutr pa pelm bols polovico sicer ne vem se kam !Mrbit ke prot morju ti zutri napisem kam! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno Februar 24, 2008 Deli Objavljeno Februar 24, 2008 Sorci sam do postojne sm prsu pol sm mogu obrnt sm pozabu da ma svakinja roj dan!Jutr pa pelm bols polovico sicer ne vem se kam !Mrbit ke prot morju ti zutri napisem kam! Prot Izoli !Okol 12 v Marini! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majster Objavljeno Februar 24, 2008 Deli Objavljeno Februar 24, 2008 ne bo mi uspelo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno Februar 24, 2008 Deli Objavljeno Februar 24, 2008 ne bo mi uspelo... Nis nc Zamudu je blo skor minus dol in oblacn ! Sem su eno barko pogledat pa mi je blo pol zou tko da sva hitr nazaj sibala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno Februar 24, 2008 Deli Objavljeno Februar 24, 2008 Evo k na morje silte. Na Gorenjsk bi pršli, bi se pri +16 vozil! Je blo dons ko v mravljišču. Srečal kar nekaj Varic. Stestiral, kar sem čez zimo nanjo našravbal. No stranskih kufrov glih nisem gor tlačil. -centralno mazanje by Leteči -prikazovalnik prestav -Zumo 550 Zaenkrat vse deluje b.p. Se vidimo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno Februar 24, 2008 Deli Objavljeno Februar 24, 2008 Evo k na morje silte. Na Gorenjsk bi pršli, bi se pri +16 vozil! Je blo dons ko v mravljišču. Srečal kar nekaj Varic. Stestiral, kar sem čez zimo nanjo našravbal. No stranskih kufrov glih nisem gor tlačil. -centralno mazanje by Leteči -prikazovalnik prestav -Zumo 550 Zaenkrat vse deluje b.p. Se vidimo! Ma sj ke do Kozine je blo fenomenalno Srecu 3 Vare (crno ,srebrno in modro!Bil uceri popoldne na Bledu!Lepo si zrihtu Zumota si dal ke k jaz!Dans zvecer sem se napol SAito rocke zmontiru!Morm se zalept! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majster Objavljeno Februar 24, 2008 Deli Objavljeno Februar 24, 2008 Ma sj ke do Kozine je blo fenomenalno Srecu 3 Vare (crno ,srebrno in modro!Bil uceri popoldne na Bledu!Lepo si zrihtu Zumota si dal ke k jaz!Dans zvecer sem se napol SAito rocke zmontiru!Morm se zalept! jaz pa sem danes štrajkal, pa nism zajahal Honde...cel cajt sm me neki za delat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno Februar 25, 2008 Deli Objavljeno Februar 25, 2008 jaz pa sem danes štrajkal, pa nism zajahal Honde...cel cajt sm me neki za delat Napaka ! Ce je tak vreme deu loh pocaka! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno Februar 28, 2008 Deli Objavljeno Februar 28, 2008 Halo Varaderisti ! Bo gdo kj pelu varo na sprehod tale vikend(nedela bo najbrz ok) :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno Februar 28, 2008 Deli Objavljeno Februar 28, 2008 Jaz bom verjetno šel okoli kure ali pa en krak čez kuro - poglej temo. Lp! Iztok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se