Leteči Objavljeno Februar 28, 2008 Deli Objavljeno Februar 28, 2008 V soboto morava z mojo Helgo čez tehničnega v nedeljo jo bo pa potrebno nekam užgat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno Februar 28, 2008 Deli Objavljeno Februar 28, 2008 Jaz bom verjetno šel okoli kure ali pa en krak čez kuro - poglej temo. Lp! Iztok Tale okol kure je pa dolga za ta letni cajt! Ke prot vshodu bo pomoje leps! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CPU Objavljeno Marec 1, 2008 Deli Objavljeno Marec 1, 2008 (popravljeno) Štajerci izgleda, da bo jutri najlepše in najtopleje v vašem koncu... Kakšen predlog za izlet?? :naughty: Popravljeno Marec 1, 2008. Popravil CPU Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno Marec 1, 2008 Deli Objavljeno Marec 1, 2008 Štajerci izgleda, da bo jutri najlepše in najtopleje v vašem koncu... Kakšen predlog za izlet?? :naughty: Jaz grem verjetn na stajersko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno Marec 2, 2008 Deli Objavljeno Marec 2, 2008 Jaz grem verjetn na stajersko Evo odlocitev padla Omisalj - Krk! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Marec 4, 2008 Deli Objavljeno Marec 4, 2008 A se je že kdo odločil za udeležbo na mednarodnem Varadero srečanju od 9-12.5 na Madžarskem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno Marec 5, 2008 Deli Objavljeno Marec 5, 2008 A se je že kdo odločil za udeležbo na mednarodnem Varadero srečanju od 9-12.5 na Madžarskem? Za zment se je ! Jaz bi šel če bom v Slo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M@to Objavljeno Marec 5, 2008 Deli Objavljeno Marec 5, 2008 (popravljeno) Štajerci izgleda, da bo jutri najlepše in najtopleje v vašem koncu... Kakšen predlog za izlet?? :naughty: Z otrokom, ženo in taščo v Bohinj na kofe :naughty: :naughty: :evilgrin: sorry, mogu sem.... B) Popravljeno Marec 5, 2008. Popravil M@to Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CPU Objavljeno Marec 5, 2008 Deli Objavljeno Marec 5, 2008 Z otrokom, ženo in taščo v Bohinj na kofe :naughty: :naughty: :evilgrin: sorry, mogu sem.... B) :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M@to Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 :angry: Pa ja nis res jezen? :unsure: SOOOORRYYYY..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
royal Objavljeno Marec 14, 2008 Deli Objavljeno Marec 14, 2008 kam ste se vsi potuhnili ..... :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MIRci Objavljeno Marec 14, 2008 Deli Objavljeno Marec 14, 2008 Zgleda, da vsi Varaderisti štrajkajo... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno Marec 14, 2008 Deli Objavljeno Marec 14, 2008 Zgleda, da vsi Varaderisti štrajkajo... :naughty: Nak sam cajta manjka !Gre gdo jutr na sprehod z varo? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Marec 14, 2008 Deli Objavljeno Marec 14, 2008 Nak sam cajta manjka !Gre gdo jutr na sprehod z varo? :naughty: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno Marec 18, 2008 Deli Objavljeno Marec 18, 2008 :grim :closedeyes: :closedeyes: :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno Marec 18, 2008 Deli Objavljeno Marec 18, 2008 Nak sam cajta manjka !Gre gdo jutr na sprehod z varo? :naughty: Samo za vikend, pa še to po gozdu/makadamu. Ni še tablice gor :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno Marec 18, 2008 Deli Objavljeno Marec 18, 2008 Samo za vikend, pa še to po gozdu/makadamu. Ni še tablice gor :rolleyes: Ups merki Vara lih ni za ksn blat! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 Ups merki Vara lih ni za ksn blat! Peljal sem jo po lepem makadamu, grobem makadamu, blatu in lužah, kolovozu. Pač previdno z ročico gasa, vstaneš na tačke in gre. Se mi je kolcalo po prodaji KLE, ker si z TDM-ko takih voženj pač nisem mogel privoščiti. Z Varo sem pač testiral tudi takšne poti in ugotovil, da se da. Z veliko mero previdnosti, ampak gre!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 Peljal sem jo po lepem makadamu, grobem makadamu, blatu in lužah, kolovozu. Pač previdno z ročico gasa, vstaneš na tačke in gre. Se mi je kolcalo po prodaji KLE, ker si z TDM-ko takih voženj pač nisem mogel privoščiti. Z Varo sem pač testiral tudi takšne poti in ugotovil, da se da. Z veliko mero previdnosti, ampak gre!! :OK: Tocno zelo previden ,razen ce das of road gume gor! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 Metzeler Tourance. Se da tudi po slabih cestah. KLE na teh gumah se je izkazal zelo dobro. Vara je pač nekoliko težja, širša. Sva sicer mal :topic:, kje, kdaj bo kakšno srečanje?? Jaz bom sicer registriral nekje v sredi aprila. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 Metzeler Tourance. Se da tudi po slabih cestah. KLE na teh gumah se je izkazal zelo dobro. Vara je pač nekoliko težja, širša. Sva sicer mal :topic: , kje, kdaj bo kakšno srečanje?? Jaz bom sicer registriral nekje v sredi aprila. Sele zakva je pa to dobr?Zdj je tok pocen da je itak vsen K.... ce mas celo leto reg.jaz sem ze 1600 letos naredu! Drgac pa ne vem neki sm se z razo pogovarju da gremo v mirno pec ce nau padal! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 (popravljeno) Drži, da je poceni (160 EUR), ampak zdaj nikakor ne najdem časa za kakšno bolj konkretno furo. V aprilu se bo našlo več časa, ker moram narediti kakšen kilometer več, da se motorja privadim. Za prvomajske praznike je plan Dubrovnik, CG... Na Mirni peči me pa zagotovo ne bo (služba :angry:). Popravljeno Marec 19, 2008. Popravil ton Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vulcan Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 Če ne bo padalo pridem tudi jaz v Mirno Peč. Najbolje, da se v nedeljo malo zmenimo kje se dobimo, dolenjčkom pa naročimo, da nam nekaj m2 prostora v VIP loži rezervirajo, da bodo lahko vse Varena kupu skupaj stale. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M@to Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 Če ne bo padalo pridem tudi jaz v Mirno Peč.Najbolje, da se v nedeljo malo zmenimo kje se dobimo, dolenjčkom pa naročimo, da nam nekaj m2 prostora v VIP loži rezervirajo, da bodo lahko vse Varena kupu skupaj stale. :naughty: Se mi zdi, da bo u nedeljo kar sam Jahve žegnal direkt od zgoraj :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno Marec 20, 2008 Deli Objavljeno Marec 20, 2008 Se mi zdi, da bo u nedeljo kar sam Jahve žegnal direkt od zgoraj :alien1: Pondelk, pondelk ne nedela!!!!Jaz pridem in parkiram v VIP ,ce bo suho drugo me ne moti! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se