Orange Objavljeno September 11, 2013 Opozori Objavljeno September 11, 2013 New Honda CRF1000X Africa Twin powerplant based on... The XL1000V Varadero! Upam da dočakamo neki nouga pr Hondi ker un cross turrer se ni prijel !
sayo Objavljeno September 11, 2013 Avtor Opozori Objavljeno September 11, 2013 New Honda CRF1000X Africa Twin powerplant based on... The XL1000V Varadero! Upam da dočakamo neki nouga pr Hondi ker un cross turrer se ni prijel ! jaz mislim da se pri crossturerju cena ni prijela, ker je predrag je pa tud mal dolgočasen
Cartman Objavljeno September 11, 2013 Opozori Objavljeno September 11, 2013 jaz mislim da se pri crossturerju cena ni prijela, ker je predrag je pa tud mal dolgočasen Glede na to, da so iz amortiziranga VFR800 nadrili crossdresserja in zdaj napovedali nakeda, morda pa vendarle reciklirajo tud v2. Trg za V2 še obstaja. prihaja nov strom, prodajata se tudi multistroodel in caponord.....
Orange Objavljeno September 12, 2013 Opozori Objavljeno September 12, 2013 Glede na to, da so iz amortiziranga VFR800 nadrili crossdresserja in zdaj napovedali nakeda, morda pa vendarle reciklirajo tud v2. Trg za V2 še obstaja. prihaja nov strom, prodajata se tudi multistroodel in caponord..... Sorči se opravičujem ker sem zamoču sam je blo treba mal dregnt ker je tak mir . Temo premaknt drugam
Orange Objavljeno September 25, 2013 Opozori Objavljeno September 25, 2013 Vse zamrlo nič se ne dogaja Piknik ,Štrudl je šlo v pozabo al kaj?
KNNMS Objavljeno September 25, 2013 Opozori Objavljeno September 25, 2013 Vse zamrlo nič se ne dogaja Piknik ,Štrudl je šlo v pozabo al kaj? Nova afrika pride, pa smo se zgleda vsi ustrašli pa potihnili... . . . . Ali pa midva kej ne veva
kotzi Objavljeno September 26, 2013 Opozori Objavljeno September 26, 2013 Da malo popestrimo temo: POZOR!!!! V nedeljo 6.10.2013 ob 10.uri na starem mestu bomo jedli 7. VARADERO ŠTRUDL v Braslovčah!!! Udeležba nujna!! Vsi tisti, ki ste že bili in tisti, ki še niste, morate priti, da postavimo nov rekord Varaderk na enem mestu (v SLO). Več napišem v naslednjih dneh! Rabil bi malo prijav, zaradi štrudla!! Vabljeni!! Lepe in varne km! Iztok ČMRLJ 1
royal Objavljeno September 26, 2013 Opozori Objavljeno September 26, 2013 jaz mislim da se pri crossturerju cena ni prijela, ker je predrag je pa tud mal dolgočasen Vsebina je že prava, ampak embalaža bi morala biti vsaj nekoliko drugačna.....mogoče sledi kak temeljit popravek..... :grim
ČMRLJ Objavljeno September 26, 2013 Opozori Objavljeno September 26, 2013 Da malo popestrimo temo: POZOR!!!! V nedeljo 6.10.2013 ob 10.uri na starem mestu bomo jedli 7. VARADERO ŠTRUDL v Braslovčah!!! Udeležba nujna!! Vsi tisti, ki ste že bili in tisti, ki še niste, morate priti, da postavimo nov rekord Varaderk na enem mestu (v SLO). Več napišem v naslednjih dneh! Rabil bi malo prijav, zaradi štrudla!! Vabljeni!! Lepe in varne km! Iztok Super, samo da ni ta vikend. Se pripeljeva, v najslabšem primeru sam. Moja se namreč ta dan vrne v jutranjih urah iz MCD. lp Andrej
Fakin Objavljeno September 26, 2013 Opozori Objavljeno September 26, 2013 Da malo popestrimo temo: POZOR!!!! V nedeljo 6.10.2013 ob 10.uri na starem mestu bomo jedli 7. VARADERO ŠTRUDL v Braslovčah!!! Udeležba nujna!! Vsi tisti, ki ste že bili in tisti, ki še niste, morate priti, da postavimo nov rekord Varaderk na enem mestu (v SLO). Več napišem v naslednjih dneh! Rabil bi malo prijav, zaradi štrudla!! Vabljeni!! Lepe in varne km! Iztok Kaj na BMW forum si že dal objavo? sohen, ČMRLJ, raza in 2 others 5
Kmet2 Objavljeno September 27, 2013 Opozori Objavljeno September 27, 2013 Kaj na BMW forum si že dal objavo? Ni treba ,spremljamo sohen 1
zmilan Objavljeno September 27, 2013 Opozori Objavljeno September 27, 2013 Ni treba ,spremljamo Kmet, lej za prjatla tud zamenjam motorje, ti se prpeleš z varadero, jaz se z BMW ustavim malo prej ,da me ne vidjo ,uletim kr peš na štrudl, so me že vidli, tako,da ne bo problemov. Kmet2 1
zmilan Objavljeno September 27, 2013 Opozori Objavljeno September 27, 2013 Da malo popestrimo temo: POZOR!!!! V nedeljo 6.10.2013 ob 10.uri na starem mestu bomo jedli 7. VARADERO ŠTRUDL v Braslovčah!!! :yea1: Udeležba nujna!! Vsi tisti, ki ste že bili in tisti, ki še niste, morate priti, da postavimo nov rekord Varaderk na enem mestu (v SLO). Več napišem v naslednjih dneh! Rabil bi malo prijav, zaradi štrudla!! Vabljeni!! Lepe in varne km! Iztok Tudi jaz pridem, v dvoje najbrž.
Orange Objavljeno September 27, 2013 Opozori Objavljeno September 27, 2013 Tudi jaz pridem, v dvoje najbrž. Pridem !
lilii Objavljeno September 27, 2013 Opozori Objavljeno September 27, 2013 Da malo popestrimo temo: POZOR!!!! V nedeljo 6.10.2013 ob 10.uri na starem mestu bomo jedli 7. VARADERO ŠTRUDL v Braslovčah!!! Udeležba nujna!! Vsi tisti, ki ste že bili in tisti, ki še niste, morate priti, da postavimo nov rekord Varaderk na enem mestu (v SLO). Več napišem v naslednjih dneh! Rabil bi malo prijav, zaradi štrudla!! Vabljeni!! Lepe in varne km! Iztok Prideva v dvoje. Lep dan še naprej. Milan
Fakin Objavljeno September 27, 2013 Opozori Objavljeno September 27, 2013 Kmet, lej za prjatla tud zamenjam motorje, ti se prpeleš z varadero, jaz se z BMW ustavim malo prej ,da me ne vidjo ,uletim kr peš na štrudl, so me že vidli, tako,da ne bo problemov. To si ti misliš, da ne bo problemov!! :evilgrin:
KNNMS Objavljeno September 27, 2013 Opozori Objavljeno September 27, 2013 Da malo popestrimo temo: POZOR!!!! V nedeljo 6.10.2013 ob 10.uri na starem mestu bomo jedli 7. VARADERO ŠTRUDL v Braslovčah!!! Udeležba nujna!! Vsi tisti, ki ste že bili in tisti, ki še niste, morate priti, da postavimo nov rekord Varaderk na enem mestu (v SLO). Več napišem v naslednjih dneh! Rabil bi malo prijav, zaradi štrudla!! Vabljeni!! Lepe in varne km! Iztok Žal glih ta vikend krst. Upam da se kej prestavi :xx:
kotzi Objavljeno September 27, 2013 Opozori Objavljeno September 27, 2013 Prijave: 1. Kotzi - Iztok in Magda 2. Čmrlj - Andrej in 3. Zmilan - Milan in Tanja 4. Orange - Bojan in 5. XLMV - Smiljan in Rozi 6. Valentinka - Zdravko in Nadja
Leteči Objavljeno September 27, 2013 Opozori Objavljeno September 27, 2013 Se vidiamo...... .... 1. Kotzi - Iztok in Magda 2. Čmrlj - Andrej in 3. Zmilan - Milan in Tanja 4. Orange - Bojan in 5. XLMV - Smiljan in Rozi 6. Valentinka - Zdravko in Nadja 7. Leteči - Grega
Renzy Objavljeno September 27, 2013 Opozori Objavljeno September 27, 2013 Se vidiamo...... .... 1. Kotzi - Iztok in Magda 2. Čmrlj - Andrej in 3. Zmilan - Milan in Tanja 4. Orange - Bojan in 5. XLMV - Smiljan in Rozi 6. Valentinka - Zdravko in Nadja 7. Leteči - Grega 8. Renzy - Renato in Darinka
kotzi Objavljeno September 27, 2013 Opozori Objavljeno September 27, 2013 Prijave: 1. Kotzi - Iztok in Magda 2. Čmrlj - Andrej in 3. Zmilan - Milan in Tanja 4. Orange - Bojan in 5. XLMV - Smiljan in Rozi 6. Valentinka - Zdravko in Nadja 7. Leteči - Grega 8. Renzy - Renato in Darinka 9. Lilii - Milan in Liljana
kotzi Objavljeno September 27, 2013 Opozori Objavljeno September 27, 2013 Prijave: 1. Kotzi - Iztok in Magda 2. Čmrlj - Andrej in 3. Zmilan - Milan in Tanja 4. Orange - Bojan in 5. XLMV - Smiljan in Rozi 6. Valentinka - Zdravko in Nadja 7. Leteči - Grega 8. Renzy - Renato in Darinka 9. Lilii - Milan in Liljana 10. Peter -
Leteči Objavljeno September 28, 2013 Opozori Objavljeno September 28, 2013 A za nas outsiderje bo potekal vzporedni dogodek ali se bomo lahko družili z vami Kmet2 1
kotzi Objavljeno September 28, 2013 Opozori Objavljeno September 28, 2013 (popravljeno) Taki kot si ti, boste parkirali drugje (sramotilni plac), da ne boste kvarili kvalitete!!! A pridete vsi trije!? Popravljeno September 28, 2013. Popravil kotzi Snatcher 1
kotzi Objavljeno September 28, 2013 Opozori Objavljeno September 28, 2013 Prijave: 1. Kotzi - Iztok in Magda 2. Čmrlj - Andrej in 3. Zmilan - Milan in Tanja 4. Orange - Bojan in 5. XLMV - Smiljan in Rozi 6. Valentinka - Zdravko in Nadja 7. Leteči - Grega 8. Renzy - Renato in Darinka 9. Lilii - Milan in Liljana 10. Peter - 11. Vajdec -
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se