Orange Objavljeno Oktober 1, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2013 (popravljeno) Prijave: 1. Kotzi - Iztok in Magda 2. Čmrlj - Andrej in 3. Zmilan - Milan in Tanja 4. Orange - Bojan in 5. XLMV - Smiljan in Rozi 6. Valentinka - Zdravko in Nadja 7. Leteči - Grega 8. Renzy - Renato in Darinka 9. Lilii - Milan in Liljana 10. Peter - 11. Vajdec - 12. Majster - Peter in Nina 13. Scottie - 14. Joshi - Jože in Tamara 15. Zlatko in Elizabeta 16. Pavel in Marija 17. Sega Uroš in 18. Sega kolega in 19. Maki - Bogdan in Zvonka 20. Branko in sopotnica No, zdej se pa že splača štrudl pečt!! :OK: A še ni spečen? Popravljeno Oktober 1, 2013. Popravil Orange
zmilan Objavljeno Oktober 1, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2013 A še ni spečen? Topel paše, a ne Iztok
kotzi Objavljeno Oktober 1, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2013 (popravljeno) Ta pečenga smo že spravl... mnjam, mnjam... Kakor je pa Kamerad povedal, za vas ga bomo pa kupl, tajga mal zapečenega (Kamerad, ahti se, moja je čudn gledala!) :lol1: Popravljeno Oktober 1, 2013. Popravil kotzi
Orange Objavljeno Oktober 2, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2013 Ta pečenga smo že spravl... mnjam, mnjam... Kakor je pa Kamerad povedal, za vas ga bomo pa kupl, tajga mal zapečenega (Kamerad, ahti se, moja je čudn gledala!) :lol1: Sej štrudl ni ko važn važn je rekord!
kotzi Objavljeno Oktober 2, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2013 (popravljeno) Rekord pa ziher ne bo padu, glede na tak naval ....... Bomo pa letos malo popestrili srečanje in sicer bomo malo tekmovali. Če že ne morem zmagat v barvah!!!!! bomo pa tekmovali v barvah. Naprimer: Balinanje, pikado, metanje na koš ....Sestavili bomo ekipe: modra, plava, črna, zlata, siva, rdeča, bela, oranžna, outsiderji, pa da vas vidim, junake!!!! Sicer sem to že vedu lansko leto in sem celo leto treniral in moram priznat, da sem zelo dober!!!! Tri dni mate za trening! Lp! Iztok Popravljeno Oktober 2, 2013. Popravil kotzi
sedomed Objavljeno Oktober 2, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2013 Prijave: 1. Kotzi - Iztok in Magda 2. Čmrlj - Andrej in 3. Zmilan - Milan in Tanja 4. Orange - Bojan in 5. XLMV - Smiljan in Rozi 6. Valentinka - Zdravko in Nadja 7. Leteči - Grega 8. Renzy - Renato in Darinka 9. Lilii - Milan in Liljana 10. Peter - 11. Vajdec - 12. Majster - Peter in Nina 13. Scottie - 14. Joshi - Jože in Tamara 15. Zlatko in Elizabeta 16. Pavel in Marija 17. Sega Uroš in 18. Sega kolega in 19. Maki - Bogdan in Zvonka 20. Branko in sopotnica 21. Sedomed-Edo
znejc Objavljeno Oktober 2, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2013 Prijave: 1. Kotzi - Iztok in Magda 2. Čmrlj - Andrej in 3. Zmilan - Milan in Tanja 4. Orange - Bojan in 5. XLMV - Smiljan in Rozi 6. Valentinka - Zdravko in Nadja 7. Leteči - Grega 8. Renzy - Renato in Darinka 9. Lilii - Milan in Liljana 10. Peter - 11. Vajdec - 12. Majster - Peter in Nina 13. Scottie - 14. Joshi - Jože in Tamara 15. Zlatko in Elizabeta 16. Pavel in Marija 17. Sega Uroš in 18. Sega kolega in 19. Maki - Bogdan in Zvonka 20. Branko in sopotnica 21. Sedomed-Edo 22. Znejc- Jernej
Leteči Objavljeno Oktober 2, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2013 Rekord pa ziher ne bo padu, glede na tak naval ....... Bomo pa letos malo popestrili srečanje in sicer bomo malo tekmovali. Če že ne morem zmagat v barvah!!!!! bomo pa tekmovali v barvah. Naprimer: Balinanje, pikado, metanje na koš ....Sestavili bomo ekipe: modra, plava, črna, zlata, siva, rdeča, bela, oranžna, outsiderji, pa da vas vidim, junake!!!! Sicer sem to že vedu lansko leto in sem celo leto treniral in moram priznat, da sem zelo dober!!!! Tri dni mate za trening! Lp! Iztok Boljš da si izbral balinanje...ker drugače bi v vseh pogledih zmagal črn KTM z oranžnimi rollbari Kmet2 1
Fakin Objavljeno Oktober 2, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2013 Boljš da si izbral balinanje...ker drugače bi v vseh pogledih zmagal črn KTM z oranžnimi rollbari Ja v tem mogoče????
kotzi Objavljeno Oktober 2, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2013 Fakin v akciji!! Hudi Fakin! :lol1: Pa kje jih najdeš??
Popularna objava kotzi Objavljeno Oktober 2, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 2, 2013 Kamerad, takole pa mi kupujemo štrudl: Fakin, KNNMS, cikadina in 8 others 11
kotzi Objavljeno Oktober 2, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2013 A vidte ku mam svetniški sij nad glavo?
KNNMS Objavljeno Oktober 2, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2013 A vidte ku mam svetniški sij nad glavo? Bravo Iztok! Vsaka čast! :notworthy: Kolko jih pa na dan sfolgaš, recimo da bi bila rekordna udeležba? Aja pa na slikah si videt ti šefe za zavitke....kaj pa žena? Dej mal še njo poveličaj, ker če ne res nevem zakaj je grdo gledala glede kupljenih...
Fakin Objavljeno Oktober 2, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2013 Rekord pa ziher ne bo padu, glede na tak naval ....... Bomo pa letos malo popestrili srečanje in sicer bomo malo tekmovali. Če že ne morem zmagat v barvah!!!!! bomo pa tekmovali v barvah. Naprimer: Balinanje, pikado, metanje na koš ....Sestavili bomo ekipe: modra, plava, črna, zlata, siva, rdeča, bela, oranžna, outsiderji, pa da vas vidim, junake!!!! Sicer sem to že vedu lansko leto in sem celo leto treniral in moram priznat, da sem zelo dober!!!! Tri dni mate za trening! Lp! Iztok Meni je všeč ta igra, ki si jo pripravil za vse tiste ki mislijo priti (četudi peš) brez Varader; tukaj imajo demonstracijo kako bo igra potekala! :evilgrin: Igra se imenije "OUTSIDER HOLE" http://youtu.be/C_6SAiC5Hc4
Fakin Objavljeno Oktober 2, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2013 A vidte ku mam svetniški sij nad glavo? Kaj maš to BMW znakce na tej klafeti? :evilgrin:
kotzi Objavljeno Oktober 2, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2013 (popravljeno) Vosu, to so zvezdice!! :lol1: Popravljeno Oktober 2, 2013. Popravil kotzi
Fakin Objavljeno Oktober 2, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2013 Vosu, to so zvezdice!! :lol1: Saj sem vedel!!!
kamerad Objavljeno Oktober 3, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2013 kotzi majstore :hooray: A tisto ko ti je vse skup padlo na spodnjo polico pa nočeš delit z nami a ?? LP
kotzi Objavljeno Oktober 3, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2013 Prijave: 1. Kotzi - Iztok in Magda 2. Čmrlj - Andrej in 3. Zmilan - Milan in Tanja 4. Orange - Bojan in 5. XLMV - Smiljan in Rozi 6. Valentinka - Zdravko in Nadja 7. Leteči - Grega 8. Renzy - Renato in Darinka 9. Lilii - Milan in Liljana 10. Peter - 11. Vajdec - 12. Majster - Peter in Nina 13. Scottie - 14. Joshi - Jože in Tamara 15. Zlatko in Elizabeta 16. Pavel in Marija 17. Sega Uroš in 18. Sega kolega in 19. Maki - Bogdan in Zvonka 20. Branko in sopotnica 21. Sedomed-Edo 22. Znejc- Jernej 23. Eldam - Damjan in 24. Niko in Branka
kotzi Objavljeno Oktober 3, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2013 kotzi majstore :hooray: A tisto ko ti je vse skup padlo na spodnjo polico pa nočeš delit z nami a ?? strudl1.jpg LP Tistega, ku mi je po tleh padu sem lepo dvignu, malo popihal in ... Sej bo dober ... malo je cimet bolj grobi in bo hrskalo ....
Orange Objavljeno Oktober 3, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2013 Tistega, ku mi je po tleh padu sem lepo dvignu, malo popihal in ... Sej bo dober ... malo je cimet bolj grobi in bo hrskalo .... A TO BOMO MORAL TUT ZNAT?
tomažp Objavljeno Oktober 3, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2013 Prijave: 1. Kotzi - Iztok in Magda 2. Čmrlj - Andrej in 3. Zmilan - Milan in Tanja 4. Orange - Bojan in 5. XLMV - Smiljan in Rozi 6. Valentinka - Zdravko in Nadja 7. Leteči - Grega 8. Renzy - Renato in Darinka 9. Lilii - Milan in Liljana 10. Peter - 11. Vajdec - 12. Majster - Peter in Nina 13. Scottie - 14. Joshi - Jože in Tamara 15. Zlatko in Elizabeta 16. Pavel in Marija 17. Sega Uroš in 18. Sega kolega in 19. Maki - Bogdan in Zvonka 20. Branko in sopotnica 21. Sedomed-Edo 22. Znejc- Jernej 23. Eldam - Damjan in 24. Niko in Branka 25. Tomažp-Tomaž in Tilen
kotzi Objavljeno Oktober 3, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2013 A TO BOMO MORAL TUT ZNAT? Ne, tega ti ne bo treba znat, sploh ne boš vedu!!
cb1300 Objavljeno Oktober 3, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2013 v službi sob, ned.... Če se zadržite v pozno pop. pridem posodo pomit :-)
Orange Objavljeno Oktober 3, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2013 (popravljeno) Ne, tega ti ne bo treba znat, sploh ne boš vedu!! Kva pol potreniramo ta oranzni jaz sem šu ta tedn že trikrat na Šmarno Popravljeno Oktober 3, 2013. Popravil Orange
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se