Fakin Objavljeno Oktober 6, 2013 Deli Objavljeno Oktober 6, 2013 Športne aktivnosti v Braslovčah..................zanimivo! :hooray: http://youtu.be/b-FQCBFuRM0 http://youtu.be/vOxXM6eGyPw http://youtu.be/6hOD5bethZA http://youtu.be/kNEY4FbB5B4 sayo in Jetam 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno Oktober 6, 2013 Deli Objavljeno Oktober 6, 2013 Bogdan, šment, kdaj si pa tole razpuleno mizo slikal? Me je kar sram, ko tako srotno izgleda. Vidim, da bi bilo dobro malo cenzuro delat Magda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno Oktober 6, 2013 Deli Objavljeno Oktober 6, 2013 Bogdan, šment, kdaj si pa tole razpuleno mizo slikal? Me je kar sram, ko tako srotno izgleda. Vidim, da bi bilo dobro malo cenzuro delat Magda No ja pa tukaj se tudi glih miza ne šibi od založenosti...............par kislih murk, dva kosa kruha, nekaj slanih štang, par zelenih jabolk, malo grozdja in vaza z mrtvimi rožami!!! raza 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno Oktober 6, 2013 Deli Objavljeno Oktober 6, 2013 Komaj zdaj sem opazil, da ni nobene "gasilske". Tu mate!!! sayo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno Oktober 6, 2013 Deli Objavljeno Oktober 6, 2013 No ja pa tukaj se tudi glih miza ne šibi od založenosti...............par kislih murk, dva kosa kruha, nekaj slanih štang, par zelenih jabolk, malo grozdja in vaza z mrtvimi rožami!!! Ja, hvala, si me potolažil, dekoraciji se pa mimogrede reče Jesenska pravljica. Pa polžek je bil gor, pa kostanj, pojma nimaš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
makib Objavljeno Oktober 6, 2013 Deli Objavljeno Oktober 6, 2013 (popravljeno) Super srečanje, kot vsako leto. Odlično pripravljeno in zelo zanimivo Vse čestitke Iztok in Magda! Pozdrav iz suhega Logatca Popravljeno Oktober 6, 2013. Popravil makib Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno Oktober 6, 2013 Deli Objavljeno Oktober 6, 2013 Ja, hvala, si me potolažil, dekoraciji se pa mimogrede reče Jesenska pravljica. Pa polžek je bil gor, pa kostanj, pojma nimaš Ja saj si dobro napisal "je bil"...............pol pa je nekdo "mazno" Kaj vse ludi nea jejo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zmilan Objavljeno Oktober 6, 2013 Deli Objavljeno Oktober 6, 2013 Magda in Izok,Dobr je blo, šrudl, špone aktivnosti in vsi udeleženci.Da vreme ne omenjam.Kotzi ma veze, ni kaj.Upam še na veliko let takega druženja, sploh pa ker je bla omenjena grupa outsiderji, kar pomeni, da se bo kljub menjavam motorjev stara ekipa še družla. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lilii Objavljeno Oktober 6, 2013 Deli Objavljeno Oktober 6, 2013 V dobri družbi je tudi oblačen dan postal sončen. Hvala za vse .SREČNO. LPMilan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ČMRLJ Objavljeno Oktober 6, 2013 Deli Objavljeno Oktober 6, 2013 Še najin glas: srečno prišla domov in odpeljala mladino na dogovorjeno družinsko kosilo. Dežja nismo imeli saj sva v kufru cel dan vozila odganjalca padavin. Se ga splača kupit! Dugače pa: super je bilo, hvala vsem za prijetno druženje. Iztok in Magda vama pa "kapo dol". Upam, da se kmalu vidimo. Do takrat pa srečno! Lp Andrej&Mojca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scottie Objavljeno Oktober 6, 2013 Deli Objavljeno Oktober 6, 2013 Malce pozno se javljam tudi jaz namreč do sedaj sem sortiral slike in sem pustil objavo za konec. Skratka še ena lepo preživeta nedelja v Braslovčah z super družbo in neverjetnimi gostitelji. Najlepša hvala vsem pomagačem in pomagačicam ter seveda Iztoku in Magdi za prekrasen dan. Povezavo do albuma dodam, ko se bodo slike prenesle na strežnik. LP Seba Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
filipe Objavljeno Oktober 6, 2013 Deli Objavljeno Oktober 6, 2013 Pravkar sva tudi midva prispela domov,ker sva morala še na prijatelski kostanjev piknik.Bili ste super. Hvala Magdi in Iztoku za organizacijo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scottie Objavljeno Oktober 7, 2013 Deli Objavljeno Oktober 7, 2013 Objave ne morem urejati zato povezava do albuma TULE raza, sedomed, sayo in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno Oktober 7, 2013 Deli Objavljeno Oktober 7, 2013 Objave ne morem urejati zato povezava do albuma TULE Sedi 5!!! Scottie 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomažp Objavljeno Oktober 7, 2013 Deli Objavljeno Oktober 7, 2013 (popravljeno) Vse pohvale za trud in organizacijo. Včeraj ni bilo časa za računalnik, sem bil cel preostanek dneva v kevdru ( 300 litrov je le količina). Mojega sina sem pa dal na kazensko klop, ker je samo en koš zadel, pa še v modro je bil oblečen 8 morda podkupljen???). Popravljeno Oktober 7, 2013. Popravil tomažp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Oktober 7, 2013 Deli Objavljeno Oktober 7, 2013 No ja pa tukaj se tudi glih miza ne šibi od založenosti...............par kislih murk, dva kosa kruha, nekaj slanih štang, par zelenih jabolk, malo grozdja in vaza z mrtvimi rožami!!! Ja sej ti se pa tud tako kislo na sliki držiš kot bi ti stenice pod nosom trli Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno Oktober 7, 2013 Deli Objavljeno Oktober 7, 2013 Ja sej ti se pa tud tako kislo na sliki držiš kot bi ti stenice pod nosom trli Pa je le prlezu na plano vsaj na netu k dol se itaq ni upu k je blo mal rose ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Oktober 7, 2013 Deli Objavljeno Oktober 7, 2013 Itak.....pomarančo prec rja napade Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno Oktober 7, 2013 Deli Objavljeno Oktober 7, 2013 (popravljeno) Ja sej ti se pa tud tako kislo na sliki držiš kot bi ti stenice pod nosom trli Si pogledal mizo? Je to mogoče vzrok za dobro voljo in smeh; prej za jok..............komaj sem solze zadrževal!!! Če bi vozil KTMa bi zajokal!!! :evilgrin: Popravljeno Oktober 7, 2013. Popravil Fakin Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Oktober 8, 2013 Deli Objavljeno Oktober 8, 2013 Če bi vozil KTMa bi zajokal!!! :evilgrin: Verjamem....tudi jaz sem jo ko sem ugotovil da se pomaranča pelje bolje od Honde. Ko pa vidiš toliko nesrečnikov na kupu ki še vedno trpijo pa se ti vsekakor orosijo oči Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno Oktober 8, 2013 Deli Objavljeno Oktober 8, 2013 Mir dejta!!! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno Oktober 8, 2013 Deli Objavljeno Oktober 8, 2013 Verjamem....tudi jaz sem jo ko sem ugotovil da se pomaranča pelje bolje od Honde. Ko pa vidiš toliko nesrečnikov na kupu ki še vedno trpijo pa se ti vsekakor orosijo oči Verjamem....tudi jaz sem jo ko sem ugotovil da se pomaranča pelje bolje od Honde. Ko pa vidiš toliko nesrečnikov na kupu ki še vedno trpijo pa se ti vsekakor orosijo oči Pele že pele sam skoz šraufaš to pa je za zjokat! Fakin 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 8, 2013 Deli Objavljeno Oktober 8, 2013 Ravno danes sem hotel napisat,da imate zelo lepo temo,ki jo spremljam,druženje,dobra papica in skupni hobi(motorizem).......no pa se je začelo,kot vsepovsod,kdo kaj vozi in kaj more vse za to da se vozi naredit...........itd..... P.S. sem že hotel kupit Varaderco,pa ne za to k mi je všeč,ampak ,da bi še jaz dobil kakšen košček štrudla jami65 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Oktober 8, 2013 Deli Objavljeno Oktober 8, 2013 Ej Kmet...premalo časa spremljaš tole temo Tole je vse na prijateljskem nivoju. Mnogi od tistih ki dražijo pomaranče jo imajo v garaži in nekateri od tistih ki dražijo Hondaše so z njimi prevozili kar lep del sveta.....tako da brez panike:) Ja če nisi nekaj časa v tejle naši sceni potem se ti hitro zazdi da je pač še ena tipična motosvetovska razprtija. Kmet2 in Fakin 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno Oktober 8, 2013 Deli Objavljeno Oktober 8, 2013 (popravljeno) Pa sem dočakal........zdej grem lahko nazaj :zzz: Popravljeno Oktober 8, 2013. Popravil raza Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se