Orange Objavljeno Marec 27, 2008 Deli Objavljeno Marec 27, 2008 Halo !KVa je zdj bo gdo pelu VARO Na sprehod ta vikend al ste se vsi poskril? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Marec 27, 2008 Deli Objavljeno Marec 27, 2008 Halo !KVa je zdj bo gdo pelu VARO Na sprehod ta vikend al ste se vsi poskril? :rolleyes: :grim , če bo lepo vreme ziher. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majster Objavljeno Marec 28, 2008 Deli Objavljeno Marec 28, 2008 jutr pa v nedeljo bo lepo...zagotovo gre iz garaže... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno Marec 28, 2008 Deli Objavljeno Marec 28, 2008 jutr pa v nedeljo bo lepo...zagotovo gre iz garaže... pravilno ukrepaš......še zame nared en krog............jest morem 6 tednov mirovat :headbang: zjebal križne vezi :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Marec 28, 2008 Deli Objavljeno Marec 28, 2008 Tut jest ta vikend zihr mojo Varo iz garaže potegnem :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno Marec 28, 2008 Deli Objavljeno Marec 28, 2008 Sam do vrat garaže, sneg, sneg :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno Marec 28, 2008 Deli Objavljeno Marec 28, 2008 Se ga pa vidmo kje !V LJ ni snega tko da bo slo mal dal kot do garaznih vrat !Ma gdo kaksne plane ? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majster Objavljeno Marec 28, 2008 Deli Objavljeno Marec 28, 2008 a se dobimo kej na kaki pijački....proti morju mogoče? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno Marec 28, 2008 Deli Objavljeno Marec 28, 2008 a se dobimo kej na kaki pijački....proti morju mogoče? Komot!Se jutr zutri :worship: tipkamo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Calmo Objavljeno Marec 28, 2008 Deli Objavljeno Marec 28, 2008 Hm, v Piran na kapučino?! :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Angel_girl Objavljeno Marec 28, 2008 Deli Objavljeno Marec 28, 2008 Orange... Pa en lep primerček vare na off roadu , za napast oči :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majster Objavljeno Marec 28, 2008 Deli Objavljeno Marec 28, 2008 Hm, v Piran na kapučino?! :yea1: jaz sem za... tam po 12 uri...se zjutrej tipkamo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno Marec 28, 2008 Deli Objavljeno Marec 28, 2008 Orange... Pa en lep primerček vare na off roadu , za napast oči :) Staro Varo pa kramparce gor in gasa!Moja je se prefrisna za takle hec!! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno Marec 28, 2008 Deli Objavljeno Marec 28, 2008 Orange... Pa en lep primerček vare na off roadu , za napast oči :) A ni to Leteči? :worship: :worship: Drugače pa, se vi to dogovarjate za soboto ali nedeljo? Meni odgovarja nedelja za morje! Lp! Iztok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majster Objavljeno Marec 28, 2008 Deli Objavljeno Marec 28, 2008 A ni to Leteči? :worship: :worship: Drugače pa, se vi to dogovarjate za soboto ali nedeljo? Meni odgovarja nedelja za morje! Lp! Iztok načeloma za jutri...ampak tudi nedelja ne odpade... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno Marec 28, 2008 Deli Objavljeno Marec 28, 2008 Men bi bolj nedelja sedla. V soboto mora sonce še malo sneg stopit! :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Calmo Objavljeno Marec 29, 2008 Deli Objavljeno Marec 29, 2008 Ja, mi tudi bolj Nedeljska kava ob obali leži! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Marec 29, 2008 Deli Objavljeno Marec 29, 2008 Mogoče se vam pa z mojo v nedeljo pridruživa. Bomo videli jutri kaj bo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno Marec 29, 2008 Deli Objavljeno Marec 29, 2008 Jaz sibam okol 12 prot morju :naughty: !Nedela seveda ni izljucena! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno Marec 29, 2008 Deli Objavljeno Marec 29, 2008 Leteči!! Si ali nisi na sliki? Komentiraj, če si!! :worship: Dejmo določit točke, kje se dobivamo na poti. Jaz in moja sigurno prideva. Lp! Iztok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno Marec 29, 2008 Deli Objavljeno Marec 29, 2008 Leteči!! Si ali nisi na sliki? Komentiraj, če si!! :worship: Dejmo določit točke, kje se dobivamo na poti. Jaz in moja sigurno prideva. Lp! Iztok Prot Primorski ride ali OMV Postojna,prot Stajerski Trojane ali OMV Dolsko,prot dolenjski Ivancna ali Turjak,prot gorenjski Medvode ali Jeprca parkirni prostor.!To so moji predlogi ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Calmo Objavljeno Marec 29, 2008 Deli Objavljeno Marec 29, 2008 Prot Primorski ride ali OMV Postojna,prot Stajerski Trojane ali OMV Dolsko,prot dolenjski Ivancna ali Turjak,prot gorenjski Medvode ali Jeprca parkirni prostor.!To so moji predlogi ! Meni je prav, štajerski del in ostali s te strani se lahko zberemo na meji, ups pardon, na Trojanah. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno Marec 29, 2008 Deli Objavljeno Marec 29, 2008 Zbor ob 10,00 na Trojanah z Štajerske strani? Iztok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Calmo Objavljeno Marec 29, 2008 Deli Objavljeno Marec 29, 2008 Zbor ob 10,00 na Trojanah z Štajerske strani? Iztok Hm ,to je ob deveti uri po še današnjem času ?! Bo vredu! :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Calmo Objavljeno Marec 29, 2008 Deli Objavljeno Marec 29, 2008 Pa majic ne pozabit!!! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se